top banner

Exclusivitate Conso: Ce se intampla cu produsele clientilor Credit Agricole dupa fuziunea cu Vista Bank

06 Octombrie 2022 | Autor: Cristian Dogaru

Exclusivitate Conso: Ce se intampla cu produsele clientilor Credit Agricole dupa fuziunea cu Vista Bank

Sursa foto Vista Bank

Vista Bank a preluat Credit Agricole Romania iar produsele si serviciile sale au fost incluse in oferta Vista. Conso va ofera cateva detalii privind integrarea acestora si pasii concreti pe care trebuie sa ii faca clientii Credit Agricole. 
In luna septembrie a anului trecut Vista Bank a preluat Credit Agricole Romania iar de la 1 octombrie anul curent fuziunea a fost finalizata. In urma fuziunii, noua entitate care va activa sub numele Vista Bank, va avea o cota de piata de 1% din sistemul bancar autohton si active de 1,6 miliarde euro. 
De la inceputul acestei luni, cei care intrau pe site-ul Credit Agricole erau redirectionati automat pe site-ul Vista fiind intampinati acolo de un afis privind migrarea de la serviciul de internet si mobile banking al Credit Agricole la cel al Vista. 
 „Serviciile i-conect si m-conect vor fi inlocuite cu serviciile Vista Internet si Mobile Banking, pe care le veti putea accesa din 3 octombrie 2022. Inrolarea in noile platforme o veti putea face de la distanta, fara sa fie necesara prezenta dumneavoastra la banca” era mesajul bancii. 
Utilizatorii i-conect au primit pe 2 octombrie prin mesageria aplicatiilor i-conect detalii privind logarea in aplicatiile Vista Internet si Mobile Banking, respectiv in Vista e-Token si explicatii privind pasii de conectare.
Pentru cei care anterior fuziunii erau deja clienti Vista Bank si utilizatori ai serviciilor de internet si mobile banking lucrurile sunt simple, pot folosi in continuare vechile date de acces. 
Serviciile de internet si mobile banking ale Crédit Agricole Romania raman la dispozitia clientilor, pana la data de 31 decembrie 2022, insa exclusiv pentru vizualizarea extraselor de cont din lunile anterioare fuziunii si pentru accesarea mesageriei Virtual Inbox.
Cum se vor petrece lucrurile in cazul celorlalte produse si servicii Credit Agricole Romania? 
La solicitarea Conso.ro, reprezentantii Vista Bank ne-au informat ca in ceea ce priveste conturile de economii si depozitele deschise de clienti la Crédit Agricole Romania, acestea au fost preluate la momentul fuziunii de Vista Bank, cu mentinerea ratei de dobanda de la Crédit Agricole Romania la data fuziunii, precum si a termenului de scadenta in cazul depozitelor. 
In cazul in care exista optiunea pentru prelungirea automata a depozitului la scadenta, la prima maturitate rata dobanzii se va actualiza conform ofertei Vista Bank valabile la momentul respectiv.
Cardurile emise de Crédit Agricole Romania au fost inlocuite cu carduri corespondente de la Vista Bank, cu comision de administrare zero in primul an de la data emiterii (pana in iulie 2023) sau pe toata durata produsului daca faceau parte din pachetele de cont curent. De asemenea, Serviciul SMS Alert pentru tranzactiile efectuate cu cardul este oferit gratuit.
In ceea ce priveste creditele accesate de clienti de la Crédit Agricole Romania, acestea au fost migrate in momentul fuziunii la Vista Bank, inclusiv garantiile si politele de asigurare aferente. 
Astfel, toate contractele si conditiile financiare au ramas valabile si neschimbate. Dupa fuziune, noul creditor in contractele de credit este Vista Bank, care a preluat toate drepturile si obligatiile Crédit Agricole Romania. 
Sumele datorate in baza contractelor de credit vor fi achitate catre Vista Bank, in timp ce garantiile aferente vor fi transferate in favoarea Vista Bank.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Info banci

Alte Articole

Economii cu bonus de dobanda in functie de abonament

Economii cu bonus de dobanda in functie de abonament

Revolut isi promoveaza pachetele exclusiviste oferind dobanzi in crestere la conturile de economii recent lansate, practica bancara anterioara presupunand dobanzi fixe sau stimularea economisirii in functie de sold.

28 Feb 2024 | Info banci
Promotii bancare in prag de toamna

Promotii bancare in prag de toamna

Mai multe oferte bancare aparute in ultima perioada propun bonusuri la achizitiile de la parteneri, reduceri de dobanda, costuri zero pe viata pe anumite pachete.

29 Aug 2023 | Info banci
Ce oferte scot in fata bancile in aceasta perioada?

Ce oferte scot in fata bancile in aceasta perioada?

Am analizat site-urile principalelor banci din Romania pentru fotografia canalelor de vanzari ale momentului-economisire, carduri de credit si debit, aplicatii mobile, oferte de creditare si, vedeta saptamanii, Black Friday.

08 Noi 2022 | Info banci
Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Portalul financiar Conso a fost reconstruit integral pe o arhitectura web moderna, in urma unui proiect derulat pe parcursul ultimelor 18 luni, cu o investitie de peste 70.000 euro. Arhitectura noua aduce importante imbunatatiri pentru utilizatorii site-ului, precum si noi functionalitati.

17 Mai 2022 | Info banci

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul