Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Pana pe 3 ianuarie, echipa Conso.ro intra in vacanta. Va uram tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani si va asteptam alaturi de noi si in 2012.


Va multumim ca ati fost alaturi de noi in anul care se incheie si ca ne-ati oferit sprijin, incurajari si subiecte pentru stirile si articolele noastre.

Speram ca am reusit, pe tot parcursul ultimelor 12 luni, sa fim de ajutor celor care ne urmaresc stirile si articolele, celor care solicita sfaturi competente de la experti, celor care compara produse financiare si aplica online la banci pentru ele,
precum si celor care doresc sa fie in permanenta la curent cu evolutia cursului de schimb sau celor care au simtit nevoia si au avut curajul sa isi exprime opiniile in legatura cu produsele si serviciile financiare, la Vocea Clientului.

Promitem ca in 2012, cu sprijinul si suportul vostru, numerosii nostri vizitatori, vom continua sa fim portalul nr. 1 pentru consumatorii de produse si servicii financiare!


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit
Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit

Pandemia a mutat tot mai multe operatiuni in zona online. Mai multe institutii financiare permit achizitionarea cardurilor de credit fara prezenta fizica. Cu fiecare saptamana care trece, se mareste numarul celor care fac tranzitia de la prezenta fizica in zona digitala.

28 Aprilie 2021 | Info banci

Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso
Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso

BRD intra in clubul partenerilor Conso care permit utilizatorilor sa trimita o aplicatie de credit, din comparatoarele dedicate creditelor de nevoi personale, creditelor imobiliare si imprumuturilor Noua Casa.

7 Aprilie 2021 | Info banci

Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci
Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci

Prin aplicatia mobila a bancii se pot vizualiza conturi diferite deschise la alte banci din Romania, astfel incat utilizatorii pot avea o privire de ansamblu asupra activelor lor bancare.

5 Aprilie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus