Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Pana pe 3 ianuarie, echipa Conso.ro intra in vacanta. Va uram tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani si va asteptam alaturi de noi si in 2012.


Va multumim ca ati fost alaturi de noi in anul care se incheie si ca ne-ati oferit sprijin, incurajari si subiecte pentru stirile si articolele noastre.

Speram ca am reusit, pe tot parcursul ultimelor 12 luni, sa fim de ajutor celor care ne urmaresc stirile si articolele, celor care solicita sfaturi competente de la experti, celor care compara produse financiare si aplica online la banci pentru ele,
precum si celor care doresc sa fie in permanenta la curent cu evolutia cursului de schimb sau celor care au simtit nevoia si au avut curajul sa isi exprime opiniile in legatura cu produsele si serviciile financiare, la Vocea Clientului.

Promitem ca in 2012, cu sprijinul si suportul vostru, numerosii nostri vizitatori, vom continua sa fim portalul nr. 1 pentru consumatorii de produse si servicii financiare!

Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cum se deschide un cont bancar exclusiv online
Cum se deschide un cont bancar exclusiv online

Pandemia a obligat furnizorii de servicii financiare sa se plieze pe noile norme sociale iar distantarea fizica se poate practica acum intre functionarii si clienti cu conditia sa existe o conexiune de internet functionala si autentificarea prealabila a solicitantilor.

20 Octombrie 2020 | Info banci

Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB
Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB

Daca anul trecut, in 85% dintre negocieri, partile acceptau solutia data de conciliatori, procentul a scazut la 80% in acest an, tendinta fiind observata in ultimele luni. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB?

7 Octombrie 2020 | Info banci

Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB
Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB

In luna septembrie, s-au Implinit 5 ani de la Infiintarea Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor In domeniul Bancar (CSALB), prima entitate care solutioneaza pe cale extrajudiciara litigiile dintre consumatori si comerciantii din sistemul financiar-bancar.

30 Septembrie 2020 | Info banci

Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi
Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi

UniCredit Bank copiaza modelul folosit de Revolut, ING Bank si Raiffeisen Bank si ofera un stimulent de 50 de lei clientilor care isi conving cunoscutii sa deschida conturi curente in lei, pentru ei sau pentru copiii/parintii lor.

18 Septembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus