Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Din ajunul Craciunului si pana pe 3 ianuarie, echipa Conso.ro intra in vacanta. Va uram tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani si va  promitem ca si in 2011 vom fi la inaltime.

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in anul care se incheie, celor care ne-ati ajutat sa crestem si sa fim mai buni dar si celor care ne-ati atentionat sau ne-ati criticat atunci cand a fost cazul.

Va multumim celor care cititi zi de zi stirile si articolele noastre, celor care intrati pe Conso.ro pentru a primi sfaturi competente din partea expertilor, celor care comparati produsele financiare si celor care decideti, in cunostinta de cauza, sa aplicati la banci pentru ele, celor care va informati in legatura cu evolutia cursului valutar, celor care va spuneti opinia in legatura cu produsele si serviciile financiare la Vocea Clientului!

Promitem ca si in 2011 sa ramanem portalul nr. 1 pentru consumatorii de servicii financiare, sa fim si mai buni, mai prompti si mai aproape de asteptarile fiecaruia dintre voi!

Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cum se deschide un cont bancar exclusiv online
Cum se deschide un cont bancar exclusiv online

Pandemia a obligat furnizorii de servicii financiare sa se plieze pe noile norme sociale iar distantarea fizica se poate practica acum intre functionarii si clienti cu conditia sa existe o conexiune de internet functionala si autentificarea prealabila a solicitantilor.

20 Octombrie 2020 | Info banci

Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB
Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB

Daca anul trecut, in 85% dintre negocieri, partile acceptau solutia data de conciliatori, procentul a scazut la 80% in acest an, tendinta fiind observata in ultimele luni. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB?

7 Octombrie 2020 | Info banci

Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB
Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB

In luna septembrie, s-au Implinit 5 ani de la Infiintarea Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor In domeniul Bancar (CSALB), prima entitate care solutioneaza pe cale extrajudiciara litigiile dintre consumatori si comerciantii din sistemul financiar-bancar.

30 Septembrie 2020 | Info banci

Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi
Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi

UniCredit Bank copiaza modelul folosit de Revolut, ING Bank si Raiffeisen Bank si ofera un stimulent de 50 de lei clientilor care isi conving cunoscutii sa deschida conturi curente in lei, pentru ei sau pentru copiii/parintii lor.

18 Septembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus