Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Din ajunul Craciunului si pana pe 3 ianuarie, echipa Conso.ro intra in vacanta. Va uram tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani si va  promitem ca si in 2011 vom fi la inaltime.

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in anul care se incheie, celor care ne-ati ajutat sa crestem si sa fim mai buni dar si celor care ne-ati atentionat sau ne-ati criticat atunci cand a fost cazul.

Va multumim celor care cititi zi de zi stirile si articolele noastre, celor care intrati pe Conso.ro pentru a primi sfaturi competente din partea expertilor, celor care comparati produsele financiare si celor care decideti, in cunostinta de cauza, sa aplicati la banci pentru ele, celor care va informati in legatura cu evolutia cursului valutar, celor care va spuneti opinia in legatura cu produsele si serviciile financiare la Vocea Clientului!

Promitem ca si in 2011 sa ramanem portalul nr. 1 pentru consumatorii de servicii financiare, sa fim si mai buni, mai prompti si mai aproape de asteptarile fiecaruia dintre voi!


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare
Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare

ING Home’Bank este o aplicatie completa de internet banking, care astazi are peste 1,1 milioane de utilizatori activi si 26 milioane de sesiuni pe luna. Prin intermediul ei, oricine poate deschide relatia cu banca, poate accesa toate serviciile si produsele curente si poate inclusiv sa inchida relatia, totul online, oriunde, oricand.

22 Decembrie 2021 | Articol sponsorizat

Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati
Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Bancile au inceput sa isi adapteze oferta pentru a ajunge si la persoanele cu deficiente de auz sau de vedere, din dorinta a largi cat mai mult posibil baza actuala de clienti.

15 Octombrie 2021 | Info banci

Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu
Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu

Bancile penalizeaza operatiunile cu numerar in succursale, iar retragerile/depunerile de numerar la ghiseu pot echivala, procentual, cu o dobanda la termen. Exista insa modalitati de ocolire a acestor costuri.

3 August 2021 | Info banci

Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus