Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Din ajunul Craciunului si pana pe 3 ianuarie, echipa Conso.ro intra in vacanta. Va uram tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani si va  promitem ca si in 2011 vom fi la inaltime.

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in anul care se incheie, celor care ne-ati ajutat sa crestem si sa fim mai buni dar si celor care ne-ati atentionat sau ne-ati criticat atunci cand a fost cazul.

Va multumim celor care cititi zi de zi stirile si articolele noastre, celor care intrati pe Conso.ro pentru a primi sfaturi competente din partea expertilor, celor care comparati produsele financiare si celor care decideti, in cunostinta de cauza, sa aplicati la banci pentru ele, celor care va informati in legatura cu evolutia cursului valutar, celor care va spuneti opinia in legatura cu produsele si serviciile financiare la Vocea Clientului!

Promitem ca si in 2011 sa ramanem portalul nr. 1 pentru consumatorii de servicii financiare, sa fim si mai buni, mai prompti si mai aproape de asteptarile fiecaruia dintre voi!


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso
Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso

BRD intra in clubul partenerilor Conso care permit utilizatorilor sa trimita o aplicatie de credit, din comparatoarele dedicate creditelor de nevoi personale, creditelor imobiliare si imprumuturilor Noua Casa.

7 Aprilie 2021 | Info banci

Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci
Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci

Prin aplicatia mobila a bancii se pot vizualiza conturi diferite deschise la alte banci din Romania, astfel incat utilizatorii pot avea o privire de ansamblu asupra activelor lor bancare.

5 Aprilie 2021 | Info banci

AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor
AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor

Noutatea introdusa de serviciul pus la dispozitia bancilor de catre Transfond este ca se pot face plati intre clientii bancilor diferite, persoane fizice sau mici comercianti.

23 Martie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus