Dupa majorarea de capital, ATE Bank Romania isi cauta cumparator

Actionarul principal al ATE Bank Romania, Agricultural Bank of Greece, si-a anuntat intentia de a-si vinde participatia din cadrul subsidiarei din Romania.

Anuntul vine la doar cateva zile dupa ce procedurile privind majorarea de capital a subsidiarei romanesti au fost finalizate. ATE Bank Romania a primit o injectie de capital de 20 milioane euro de la actionarul grec, participatia acestuia din urma crescand la 84%.


In cadrul vanzarii va fi transferata si participatia IFC, de 9,27%. Vanzarea se va derula in doua faze si va fi consiliata de Deloitte Business Solutions Hadjipavlou Sofianos & Cambanis Grecia.

“Principalul obiectiv este selectarea celui mai potrivit investitor si finalizarea cu succes a tranzactiei intr-o perioada cat mai scurta si cu minimum de perturbare in zona de operatiuni, personal sau clientela”, se precizeaza in anuntul oficial al ATE Bank Grecia.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso
Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso

BRD intra in clubul partenerilor Conso care permit utilizatorilor sa trimita o aplicatie de credit, din comparatoarele dedicate creditelor de nevoi personale, creditelor imobiliare si imprumuturilor Noua Casa.

7 Aprilie 2021 | Info banci

Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci
Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci

Prin aplicatia mobila a bancii se pot vizualiza conturi diferite deschise la alte banci din Romania, astfel incat utilizatorii pot avea o privire de ansamblu asupra activelor lor bancare.

5 Aprilie 2021 | Info banci

AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor
AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor

Noutatea introdusa de serviciul pus la dispozitia bancilor de catre Transfond este ca se pot face plati intre clientii bancilor diferite, persoane fizice sau mici comercianti.

23 Martie 2021 | Info banci

Cum i-a ajutat in mod concret Conso pe doi dintre utilizatorii sai
Cum i-a ajutat in mod concret Conso pe doi dintre utilizatorii sai

Doi dintre participantii la sondajul realizat in randul utilizatorilor Conso la finalul anului trecut, ne-au dat detalii despre modul in care au descoperit site-ul, cum au fost ajutati in demersurile lor de informatiile de pe site, modul in care folosesc Conso si ce ar dori dezvoltat sau imbunatatit.

17 Martie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus