top banner

Cum lucreaza bancile de Craciun si Anul Nou

23 Decembrie 2016 | Autor: Conso

Unitatile bancare sunt inchise in zilele de 25 si 26 decembrie 2016, respectiv 1 si 2 ianuarie 2017, cu exceptia unor agentii din centrele comerciale. Insa si in zilele mentionate, clientii pot accesa unele servicii, prin intermediul canalelor alternative.
Astfel, BRD-Groupe Societe Generale anunta ca pe 24 decembrie, unitatile care au in mod normal program de lucru in zilele de sambata vor fi deschise intre orele 9:00 si 13:00.
Insa, pe 25, 26 decembrie 2016 si 1, 2 ianuarie 2017, unitatile BRD vor fi inchise (cu exceptia anumitor agentii situate in centrele comerciale).
”Pe 27, 28, 29 si 30 decembrie 2016, unitatile BRD vor avea program normal de lucru”, se mentioneaza intr-un comunicat al bancii.
In plus, institutia anunta ca pe 31 decembrie 2016 sunt deschise unitatile BRD din centrele comerciale. Totodata, in aceasta perioada, clientii bancii vor avea la dispozitie cele peste 1.500 ATM-uri si 26.000 de POS-uri instalate la comercianti”, se mai arata in comunicatul bancii.
De asemenea, acestia vor putea accesa serviciile de internet si mobile banking, precum si serviciul MyBRD Contact, care va functiona pe 24 si 31 decembrie 2016, intre orele 8:00 si 14:00.
La Raiffeisen Bank, de asemenea, zilele de 25-26 decembrie 2016 si 1-2 ianuarie 2017 sunt zile nelucratoare, cu exceptia unitatilor din centrele comerciale care au program special.
”Aceste agentii si-au adaptat programul si in zilele de 24 si 31 decembrie 2016”, se arata intr-un comunicat al bancii. Programul acestora poate fi consultat pe pagina de internet a bancii.
Totodata, departamentul Servicii Clienti (Call Center) va asigura asistenta permanenta pentru urgente Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, Clienti de Top si FWR, mai anunta banca.
Si Banca Transilvania anunta ca in zilele de sambata, 24 decembrie si 31 ianuarie, vor fi deschise unitatile din mall-uri si anumite centre comerciale, in intervalul 10:00-18:00, iar de Craciun (25 si 26 Decembrie), si de Anul Nou (1 si 2 ianuarie 2017) toate unitatile BT vor fi inchise.
”Unitatile BT Italia vor avea acelasi program cu sediile din Romania, cu exceptia zilei de 23 decembrie a.c., cand vor fi deschise in intervalul 9 - 13. In 27 decembrie a.c. si 3 ianuarie 2017, toate unitatile Bancii Transilvania vor avea program normal”, se arata intr-un comunicat al bancii.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Info banci

Alte Articole

Economii cu bonus de dobanda in functie de abonament

Economii cu bonus de dobanda in functie de abonament

Revolut isi promoveaza pachetele exclusiviste oferind dobanzi in crestere la conturile de economii recent lansate, practica bancara anterioara presupunand dobanzi fixe sau stimularea economisirii in functie de sold.

28 Feb 2024 | Info banci
Promotii bancare in prag de toamna

Promotii bancare in prag de toamna

Mai multe oferte bancare aparute in ultima perioada propun bonusuri la achizitiile de la parteneri, reduceri de dobanda, costuri zero pe viata pe anumite pachete.

29 Aug 2023 | Info banci
Ce oferte scot in fata bancile in aceasta perioada?

Ce oferte scot in fata bancile in aceasta perioada?

Am analizat site-urile principalelor banci din Romania pentru fotografia canalelor de vanzari ale momentului-economisire, carduri de credit si debit, aplicatii mobile, oferte de creditare si, vedeta saptamanii, Black Friday.

08 Noi 2022 | Info banci
Exclusivitate Conso: Ce se intampla cu produsele clientilor Credit Agricole dupa fuziunea cu Vista Bank

Exclusivitate Conso: Ce se intampla cu produsele clientilor Credit Agricole dupa fuziunea cu Vista Bank

Vista Bank a preluat Credit Agricole Romania iar produsele si serviciile sale au fost incluse in oferta Vista. Conso va ofera cateva detalii privind integrarea acestora si pasii concreti pe care trebuie sa ii faca clientii Credit Agricole.

06 Oct 2022 | Info banci

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul