Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 
Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani! Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Pana pe 8 ianuarie 2018, echipa Conso.ro intra in vacanta. Va uram tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani si va promitem ca vom reveni in forta in 2018 cu cele mai bune si mai actualizate informatii financiare!

Speram ca ne-am situat, si in 2017, la inaltimea asteptarilor dumneavoastra si ca am reusit sa va fim de ajutor cu informatiile, articolele, ghidurile, comparatoarele si cu toate celelalte resurse utile pe care le gasiti pe Conso si pe care stim ca le apreciati atat de mult!

Va multumim pentru numeroasele mesaje de sustinere pe care ni le-ati trimis pe tot parcursul anului. De asemenea, va multumim ca ati contribuit la dezvoltarea sectiunii Vocea clientului prin transmiterea mesajelor dumneavoastra in legatura cu situatiile prin care ati trecut in relatia cu institutiile financiare. Este important sa va spuneti parerea si sa impartasiti experientele avute, atat pentru ceilalti clienti, cat si pentru conducerile bancilor si celorlalti actori financiari.

Promitem ca si in 2018 va vom fi alaturi, asa cum v-am obisnuit in cei peste 11 ani de activitate ai celui mai important site dedicat consumatorilor utilizatori de servicii financiare!

Alte articole din Info banci

Info banci

Neogen investeste in Conso

Conso.ro anunta atragerea in structura asociativa a societatii Conso Media Group SRL a unui investitor cu experienta in online, Neogen SA. Prin achizitie directa si majorarea capitalului social, Neogen detine aproximativ 27% din Conso. Citeste mai mult

Banca Transilvania a preluat oficial Bancpost

Banca Transilvania a primit unda verde pentru integrarea Bancpost. Banca din Cluj a devenit actionar cu drepturi depline la entitatile preluate de la Eurobank Group, dupa ce a obtinut toate aprobarile necesare in acest scop. Un comunicat de presa al BT dezvaluie si detaliile tranzactiei. Citeste mai mult

Opinii recente

de Ionut Dobrescu

"Buna ziua,pe mine m au inregistrat la Biroul de credit pentru ca spun ei am avut o intarziere mai mare de 30 de ..."

Facebook