Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!


Pana pe 8 ianuarie 2018, echipa Conso.ro intra in vacanta. Va uram tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani si va promitem ca vom reveni in forta in 2018 cu cele mai bune si mai actualizate informatii financiare!


Speram ca ne-am situat, si in 2017, la inaltimea asteptarilor dumneavoastra si ca am reusit sa va fim de ajutor cu informatiile, articolele, ghidurile, comparatoarele si cu toate celelalte resurse utile pe care le gasiti pe Conso si pe care stim ca le apreciati atat de mult!

Va multumim pentru numeroasele mesaje de sustinere pe care ni le-ati trimis pe tot parcursul anului. De asemenea, va multumim ca ati contribuit la dezvoltarea sectiunii Vocea clientului prin transmiterea mesajelor dumneavoastra in legatura cu situatiile prin care ati trecut in relatia cu institutiile financiare. Este important sa va spuneti parerea si sa impartasiti experientele avute, atat pentru ceilalti clienti, cat si pentru conducerile bancilor si celorlalti actori financiari.

Promitem ca si in 2018 va vom fi alaturi, asa cum v-am obisnuit in cei peste 11 ani de activitate ai celui mai important site dedicat consumatorilor utilizatori de servicii financiare!


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Info banci


Neogen investeste in Conso

Conso.ro anunta atragerea in structura asociativa a societatii Conso Media Group SRL a unui investitor cu experienta in online, Neogen SA. Prin achizitie directa si majorarea capitalului social, Neogen detine aproximativ 27% din Conso.

10 Mai 2018 | Info banci

Banca Transilvania a preluat oficial Bancpost

Banca Transilvania a primit unda verde pentru integrarea Bancpost. Banca din Cluj a devenit actionar cu drepturi depline la entitatile preluate de la Eurobank Group, dupa ce a obtinut toate aprobarile necesare in acest scop. Un comunicat de presa al BT dezvaluie si detaliile tranzactiei.

4 Aprilie 2018 | Info banci

Ce tranzactii se confirma pe piata bancara din Romania?

Situatie rar intalnita pe piata bancara. Banca Nationala a Romaniei (BNR) a respins tranzactia prin care OTP Bank intentiona sa preia Banca Romaneasca. Decizia nu a fost oficial explicata, insa era oarecum asteptata, avand in vedere termenul indelungat de analiza. In schimb, o alta tranzactie in derulare a primit toate aprobarile necesare.

19 Martie 2018 | Info banci

Inca o banca greceasca iese de pe piata romaneasca

Anul 2017 a adus numeroase schimbari pe piata bancara din Romania. Chiar pe final de an, a mai fost anuntata o tranzactie pe acasta piata: Piraeus Bank Romania trece de la greci la americani, dupa ce banca mama a vandut-o fondului de investitii J.C. Flowers & Co.

22 Decembrie 2017 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus