Conso.ro a fost premiat la concursul de jurnalism economic

Alexandra Popa, editor la Conso.ro, a fost desemnata castigatoare la concursul de jurnalism economico-financiar Florin Petria, in cadrul sectiunii piata bancara.

Castigatorii au fost desemnati de catre un juriu format din jurnalisti reputati, bancheri si reprezentanti ai mediului academic. Premiile au fost oferite de catre revista Piata Financiara, in memoria redactorului-sef Florin Petria.

In total, au fost acordate cinci premii. Pe langa sectiunea piata bancara, jurnalistii au putut concura si la sectiunile macroeconomie, castigatoare fiind Ana Sabiescu (wall-street.ro), piata de capital unde premiul a fost castigat de Ramona Asiminei (EconomicTimes,ro), asigurari, la care castigatoare a fost  Ana Radauta (Busines Magazin), si business, categorie la care juriul a desemnat-o castigatoare pe Adelina Mihai (Ziarul Financiar).

“De-a lungul anilor, Florin Petria a crescut in jurul sau multi jurnalisti de calitate, conturand o adevarata scoala de jurnalism economic. FinMedia va continua sa fie un factor-stimul al dezvoltarii jurnalismului economic de calitate, iar initiativa Colocviilor si Premiilor pentru jurnalism economic-financiar vine sa intareasca acest deziderat”, a declarat Norel Moise, redactorul sef al revistei Piata Financiara.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit
Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit

Pandemia a mutat tot mai multe operatiuni in zona online. Mai multe institutii financiare permit achizitionarea cardurilor de credit fara prezenta fizica. Cu fiecare saptamana care trece, se mareste numarul celor care fac tranzitia de la prezenta fizica in zona digitala.

28 Aprilie 2021 | Info banci

Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso
Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso

BRD intra in clubul partenerilor Conso care permit utilizatorilor sa trimita o aplicatie de credit, din comparatoarele dedicate creditelor de nevoi personale, creditelor imobiliare si imprumuturilor Noua Casa.

7 Aprilie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus