Conso.ro a fost premiat la concursul de jurnalism economic

Alexandra Popa, editor la Conso.ro, a fost desemnata castigatoare la concursul de jurnalism economico-financiar Florin Petria, in cadrul sectiunii piata bancara.

Castigatorii au fost desemnati de catre un juriu format din jurnalisti reputati, bancheri si reprezentanti ai mediului academic. Premiile au fost oferite de catre revista Piata Financiara, in memoria redactorului-sef Florin Petria.

In total, au fost acordate cinci premii. Pe langa sectiunea piata bancara, jurnalistii au putut concura si la sectiunile macroeconomie, castigatoare fiind Ana Sabiescu (wall-street.ro), piata de capital unde premiul a fost castigat de Ramona Asiminei (EconomicTimes,ro), asigurari, la care castigatoare a fost  Ana Radauta (Busines Magazin), si business, categorie la care juriul a desemnat-o castigatoare pe Adelina Mihai (Ziarul Financiar).

“De-a lungul anilor, Florin Petria a crescut in jurul sau multi jurnalisti de calitate, conturand o adevarata scoala de jurnalism economic. FinMedia va continua sa fie un factor-stimul al dezvoltarii jurnalismului economic de calitate, iar initiativa Colocviilor si Premiilor pentru jurnalism economic-financiar vine sa intareasca acest deziderat”, a declarat Norel Moise, redactorul sef al revistei Piata Financiara.

Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cum se deschide un cont bancar exclusiv online
Cum se deschide un cont bancar exclusiv online

Pandemia a obligat furnizorii de servicii financiare sa se plieze pe noile norme sociale iar distantarea fizica se poate practica acum intre functionarii si clienti cu conditia sa existe o conexiune de internet functionala si autentificarea prealabila a solicitantilor.

20 Octombrie 2020 | Info banci

Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB
Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB

Daca anul trecut, in 85% dintre negocieri, partile acceptau solutia data de conciliatori, procentul a scazut la 80% in acest an, tendinta fiind observata in ultimele luni. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB?

7 Octombrie 2020 | Info banci

Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB
Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB

In luna septembrie, s-au Implinit 5 ani de la Infiintarea Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor In domeniul Bancar (CSALB), prima entitate care solutioneaza pe cale extrajudiciara litigiile dintre consumatori si comerciantii din sistemul financiar-bancar.

30 Septembrie 2020 | Info banci

Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi
Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi

UniCredit Bank copiaza modelul folosit de Revolut, ING Bank si Raiffeisen Bank si ofera un stimulent de 50 de lei clientilor care isi conving cunoscutii sa deschida conturi curente in lei, pentru ei sau pentru copiii/parintii lor.

18 Septembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus