Conso.ro a fost premiat la concursul de jurnalism economic

Alexandra Popa, editor la Conso.ro, a fost desemnata castigatoare la concursul de jurnalism economico-financiar Florin Petria, in cadrul sectiunii piata bancara.

Castigatorii au fost desemnati de catre un juriu format din jurnalisti reputati, bancheri si reprezentanti ai mediului academic. Premiile au fost oferite de catre revista Piata Financiara, in memoria redactorului-sef Florin Petria.

In total, au fost acordate cinci premii. Pe langa sectiunea piata bancara, jurnalistii au putut concura si la sectiunile macroeconomie, castigatoare fiind Ana Sabiescu (wall-street.ro), piata de capital unde premiul a fost castigat de Ramona Asiminei (EconomicTimes,ro), asigurari, la care castigatoare a fost  Ana Radauta (Busines Magazin), si business, categorie la care juriul a desemnat-o castigatoare pe Adelina Mihai (Ziarul Financiar).

“De-a lungul anilor, Florin Petria a crescut in jurul sau multi jurnalisti de calitate, conturand o adevarata scoala de jurnalism economic. FinMedia va continua sa fie un factor-stimul al dezvoltarii jurnalismului economic de calitate, iar initiativa Colocviilor si Premiilor pentru jurnalism economic-financiar vine sa intareasca acest deziderat”, a declarat Norel Moise, redactorul sef al revistei Piata Financiara.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare
Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare

ING Home’Bank este o aplicatie completa de internet banking, care astazi are peste 1,1 milioane de utilizatori activi si 26 milioane de sesiuni pe luna. Prin intermediul ei, oricine poate deschide relatia cu banca, poate accesa toate serviciile si produsele curente si poate inclusiv sa inchida relatia, totul online, oriunde, oricand.

22 Decembrie 2021 | Articol sponsorizat

Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati
Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Bancile au inceput sa isi adapteze oferta pentru a ajunge si la persoanele cu deficiente de auz sau de vedere, din dorinta a largi cat mai mult posibil baza actuala de clienti.

15 Octombrie 2021 | Info banci

Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu
Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu

Bancile penalizeaza operatiunile cu numerar in succursale, iar retragerile/depunerile de numerar la ghiseu pot echivala, procentual, cu o dobanda la termen. Exista insa modalitati de ocolire a acestor costuri.

3 August 2021 | Info banci

Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus