top banner

Ce oferte scot in fata bancile in aceasta perioada?

08 Noiembrie 2022 | Autor:

Ce oferte scot in fata bancile in aceasta perioada?

Foto Unsplash.com

Am analizat site-urile principalelor banci din Romania pentru fotografia canalelor de vanzari ale momentului-economisire, carduri de credit si debit, aplicatii mobile, oferte de creditare si, vedeta saptamanii, Black Friday.
Carduri pentru studenti si planuri financiare
Banca Transilvania se concentreaza pe cardurile pentru studenti BT OmniPass. Este vorba de carduri de debit in lei, contactless, care sa usureze platile prin BT Pay, iar potentialii utilizatori sunt tentati cu tombole cu premii pentru obtinerea acestora sau pentru cei cei care le utilizeaza in tranzactii. Urmatoarele oferte evidentiate sunt creditul de nevoi personale, abonamentul de smart banking si ofertele de economisire. 
BCR scoate in evidenta Planul financiar personalizat. Presupune discutia cu un consultant in vederea alegerii unor solutii adaptate diferitelor situatii (cautarea unui case, schimbarea jobului, cumpararea unei masini, casatorie, venirea unui copil). In principal este un demers pentru facilitarea de imprumuturi, dar contine si ceva in plus, precum educatie financiara elementara. Urmatoarele accente pe site-ul BCR se pun pe contul George, asigurarea de locuinta, refinantari. 
Oferte de Black Friday
BRD pune pe primul plan cardurile de credit BRD Mastercard pentru care deruleaza o campanie cu premii, inclusiv o oferta de Black Friday (40 de rate fara dobanda, oriunde in lume). Urmeaza solutia You BRD (plati interbancare ultrarapide), creditele Expresso (nevoi personale) si Habitat (imobiliar).
UniCredit insista pe campania de Black Friday prin UniCredit Consumer Financing. E vorba de carduri de credit cu puncte cadou. Se ofera 250 de puncte, 1 punct egal 1 leu.  Oferta se adreseaza primilor 900 de inscrisi pentru cardul Premium si primilor 2000 de inscrisi pentru cardul Principal. In rest, cardurile propun 12 rate fara dobanda, discounturi, puncte de loialitate. 
Reduceri la pachet si promovarea tinerilor
CEC Bank promoveaza pachetul Grija Completa (cont curent, card debit, mobile si internet banking fara costuri, zero comisioane retragere ATM-uri, fara cost de administrare in primul an, dobanzi mai mari la depozitul cu depuneri ulterioare-8,5%). Oferta promovata a CEC-ului mai include cardurile de credit (24 rate fara dobanda), aplicatia mobila, creditele imobiliare. 
ING promoveaza conceptul “Free @ ING”. Zero comisioane la plati si retrageri de la bancomat pentru cei sub 24 de ani. Urmatoarele oferte subliniate sunt refinantarile pentru cardurile de credit (18 luni fara dobanda), oferta de economisire (depozitul Bonus-6,75% pe an pentru scadenta la 4 luni) si creditele ipotecare cu pre-aprobare pe loc. 
Raiffeisen Bank insista in primul rand pe dobanda redusa cu 2% la produsul Flexicredit. Urmeaza campania pentru cardurile de debit Mastercard destinate studentilor (la prima plata de 30 de lei se ofera 50 de lei inapoi pe card), avantajele aplicatiei mobile, refinantari, credite imobilare si aplicatia Smart Market, un hub de oferte de la parteneri si oferte proprii Raiffeisen pentru clienti. 
Avantaj la economisire
Alpha Bank are in prim plan oferta de economisire pentru depozitele la termen in lei, creditele Alpha Rapid, cardul de credit in parteneriat cu Mobexpert, aplicatia mobila, creditul auto in parteneriat cu Suzuki Romania.
Pentru OTP Bank cea mai importanta oferta este cea de economisire (8% dobanda la depozitele la termen pe un an). Urmeaza pachetul de cont curent OTP Lejer, fara costuri pana la finalul anului, cardul de cumparaturi cu recompense pentru cei care isi conving prietenii sa isi ia la randul lor unul pana la finalul anului (200 lei/prieten, maxim 600 lei/solicitant), serviciul de internet banking. 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Info banci

Alte Articole

Economii cu bonus de dobanda in functie de abonament

Economii cu bonus de dobanda in functie de abonament

Revolut isi promoveaza pachetele exclusiviste oferind dobanzi in crestere la conturile de economii recent lansate, practica bancara anterioara presupunand dobanzi fixe sau stimularea economisirii in functie de sold.

28 Feb 2024 | Info banci
Promotii bancare in prag de toamna

Promotii bancare in prag de toamna

Mai multe oferte bancare aparute in ultima perioada propun bonusuri la achizitiile de la parteneri, reduceri de dobanda, costuri zero pe viata pe anumite pachete.

29 Aug 2023 | Info banci
Exclusivitate Conso: Ce se intampla cu produsele clientilor Credit Agricole dupa fuziunea cu Vista Bank

Exclusivitate Conso: Ce se intampla cu produsele clientilor Credit Agricole dupa fuziunea cu Vista Bank

Vista Bank a preluat Credit Agricole Romania iar produsele si serviciile sale au fost incluse in oferta Vista. Conso va ofera cateva detalii privind integrarea acestora si pasii concreti pe care trebuie sa ii faca clientii Credit Agricole.

06 Oct 2022 | Info banci
Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Portalul financiar Conso a fost reconstruit integral pe o arhitectura web moderna, in urma unui proiect derulat pe parcursul ultimelor 18 luni, cu o investitie de peste 70.000 euro. Arhitectura noua aduce importante imbunatatiri pentru utilizatorii site-ului, precum si noi functionalitati.

17 Mai 2022 | Info banci

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul