BCR isi majoreaza capitalul cu 620 milioane lei

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor BCR a aprobat majorarea capitalului social al bancii de la 1,08 miliarde lei pana la maximum 1,7 miliarde lei, prin aport de numerar.

Majorarea se va realiza prin emiterea unui numar de aproximativ 6,18 miliarde actiuni noi cu o valoare nominala de 0,1 lei pe actiune.

Noile actiuni vor fi oferite spre subscriere tuturor actionarilor la un pret de subscriere de 0,1 lei pe actiune.


Actionarii inregistrati la data de referinta isi pot exercita dreptul de preferinta la subscriere in perioada 14 noiembrie 2011 (data la care a avut loc AGEA) si data la care va expira o luna de la data publicarii hotararii AGEA in Monitorul Oficial al României – partea a IV-a. Dreptul de preferinta este determinat in mod proportional cu cota detinuta de fiecare actionar in capitalul social al BCR la data respectiva.

De asemenea, actionarii au aprobat plata in intregime in numerar sau prin transfer bancar a pretului actiunilor nou emise la data subscrierii. Actiunile care nu au fost subscrise vor fi anulate.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso
Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso

BRD intra in clubul partenerilor Conso care permit utilizatorilor sa trimita o aplicatie de credit, din comparatoarele dedicate creditelor de nevoi personale, creditelor imobiliare si imprumuturilor Noua Casa.

7 Aprilie 2021 | Info banci

Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci
Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci

Prin aplicatia mobila a bancii se pot vizualiza conturi diferite deschise la alte banci din Romania, astfel incat utilizatorii pot avea o privire de ansamblu asupra activelor lor bancare.

5 Aprilie 2021 | Info banci

AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor
AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor

Noutatea introdusa de serviciul pus la dispozitia bancilor de catre Transfond este ca se pot face plati intre clientii bancilor diferite, persoane fizice sau mici comercianti.

23 Martie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus