Bancile sunt inchise pe 30 noiembrie si 1 decembrie

Bancile comerciale nu lucreaza cu publicul in zilele de 30 noiembrie, de Sfantul Andrei, si 1 decembrie, ziua nationala a Romaniei. Acestea functioneaza normal, insa, in data de 2 decembrie, desi Guvernul a stabilit aceasta zi ca fiind libera pentru salariatii din sectorul public.

Astfel, BRD-Groupe Societe Generale anunta ca agentiile sale vor fi inchise miercuri, 30 noiembrie si joi, 1 decembrie, insa unitatile din anumite centre comerciale din tara vor fi disponibile pentru clienti in aceasta perioada.

"Clientii bancii vor avea in aceasta perioada la dispozitie cele peste 1.500 ATM-uri si 26.000 de POS-uri instalate la comercianti", mai anunta banca.

Totodata, institutia reaminteste faptul ca serviciile de internet si mobile banking, precum si serviciul MyBRD Contact sunt la dispozitia clientilor in toata aceasta perioada.

"Functionalitatile MyBRD Contact sunt, pe 30 noiembrie si 1 decembrie 2016, urmatoarele: optiunile automate de consultare sold/operatiuni, serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri, precum si utilizatorilor serviciilor MyBRD Net, MyBRD Mobile, Multix si BRD@ffice", se mai arata in comunicatul BRD.

Unele unitati din centre comerciale sunt deschise

Zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie 2016 sunt zile nelucratoare si in unitatile Raiffeisen Bank, cu exceptia agentiilor din hypermarket-uri, reteaua Selgros si a mall-urilor.

"Departamentul Servicii Clienti (Call Center) va asigura asistenta permanenta pentru urgente Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, Clienti de Top si FWR", anunta banca.

De asemenea, majoritatea sediilor Bancii Transilvania vor fi inchise in zilele de Sf. Andrei si 1 Decembrie, cu exceptia celor din mall-uri, din anumite centre comerciale si unitatile BT din Italia.
 

"Agentiile BT aflate in marile centre comerciale vor fi deschise intre orele 12 si 19; vor putea fi efectuate doar anumite operatiuni: eliberare extrase de cont; preluare cereri pentru emitere de card, reemitere de card, reemitere PIN, refuz la plata, modificare limite de tranzactii cu cardul, eliberari carduri, activare BT24 Internet Banking si Mobile Banking, preluare ordine de plata, dispozitii de transfer si dispozitii de plata externe pe baza de borderou, cu operarea acestora in urmatoarea zi lucratoare; schimb valutar la casa de schimb", se subliniaza in anuntul institutiei.

Potrivit bancii, modalitatile alternative de plata/tranzactii pe care clientii bancii le au la dispozitie sunt urmatoarele: BT24 Internet Banking si Mobile Banking, BT24 Facturi, Bancomate, E-mail Payments, SMS Payments si Facebook Payments (prin BT24).

Clientii au la dispozitie canale alternative de tranzactionare

Bancpost anunta, totodata, ca cele doua zile, 30 noiembrie si 1 decembrie, sunt zile de sarbatoare legala si, prin urmare, nelucratoare in reteaua Bancpost, cu exceptia Agentiei Mall Baneasa care va opera in regim normal (Luni – Duminica, orele 9:00 – 21:00) pentru depuneri de numerar in cont, operatiuni la casa de schimb valutar si transferuri Western Union.

"Toate terminalele Bancpost (ATM-uri, POS-uri si Expres de Plati amplasate in zonele Deschis 24 Ore) vor functiona normal. Serviciile Fastbanking si FastMobile vor fi de asemenea functionale, insa toate tranzactiile aprobate de client in aceste zile se vor procesa incepand cu urmatoarea zi bancara lucratoare, adica din data de 02.12.2016", se arata in anuntul bancii postat pe pagina de Internet.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

Sondajul Conso s-a incheiat

Multumim tuturor participantilor. Rezultatele tragerii la sorti vor fi afisate in zilele urmatoare.

Mai multe detalii

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cat costa sa afli soldul de pe cardul de debit
Cat costa sa afli soldul de pe cardul de debit

Bancile stimuleaza folosirea cardurilor de debit proprii in retea si descurajeaza utilizarea ATM-urilor concurentei. Vestea buna este ca serviciul de internet banking sau alertele push pot inlocui interogarile soldului prin vecini.

2 Decembrie 2020 | Info banci

Ce poti afla din paginile de Facebook ale bancilor
Ce poti afla din paginile de Facebook ale bancilor

Desi principala retea sociala e folosita preponderent ca un canal de marketing, exista si campanii sociale interesante, oferte din zone conexe, informatii utile si, uneori, divertisment.

25 Noiembrie 2020 | Info banci

Plati mai simple si mai rapide prin Google Pay
Plati mai simple si mai rapide prin Google Pay

Atat Visa cat si Mastercard au comunicat introducerea serviciului in Romania, prin intermediul catorva banci si fintech-uri. Inrolarea in serviciu se face prin intermediul aplicatiilor mobile ale partenerilor.

18 Noiembrie 2020 | Info banci

Black Friday, varianta bancara
Black Friday, varianta bancara

Sarbatoare de marketing si lichidare de stocuri, Black Friday are corespondent si in acest in ofertele bancilor care isi tenteaza clientii preponderent cu credite mai ieftine si carduri de cumparaturi mai generoase.

9 Noiembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus