top banner

Bancile sunt inchise pe 30 noiembrie si 1 decembrie

29 Noiembrie 2016 | Autor: Conso

Bancile comerciale nu lucreaza cu publicul in zilele de 30 noiembrie, de Sfantul Andrei, si 1 decembrie, ziua nationala a Romaniei. Acestea functioneaza normal, insa, in data de 2 decembrie, desi Guvernul a stabilit aceasta zi ca fiind libera pentru salariatii din sectorul public.
Astfel, BRD-Groupe Societe Generale anunta ca agentiile sale vor fi inchise miercuri, 30 noiembrie si joi, 1 decembrie, insa unitatile din anumite centre comerciale din tara vor fi disponibile pentru clienti in aceasta perioada.
"Clientii bancii vor avea in aceasta perioada la dispozitie cele peste 1.500 ATM-uri si 26.000 de POS-uri instalate la comercianti", mai anunta banca.
Totodata, institutia reaminteste faptul ca serviciile de internet si mobile banking, precum si serviciul MyBRD Contact sunt la dispozitia clientilor in toata aceasta perioada.
"Functionalitatile MyBRD Contact sunt, pe 30 noiembrie si 1 decembrie 2016, urmatoarele: optiunile automate de consultare sold/operatiuni, serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri, precum si utilizatorilor serviciilor MyBRD Net, MyBRD Mobile, Multix si BRD@ffice", se mai arata in comunicatul BRD.
Unele unitati din centre comerciale sunt deschise
Zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie 2016 sunt zile nelucratoare si in unitatile Raiffeisen Bank, cu exceptia agentiilor din hypermarket-uri, reteaua Selgros si a mall-urilor.
"Departamentul Servicii Clienti (Call Center) va asigura asistenta permanenta pentru urgente Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, Clienti de Top si FWR", anunta banca.
De asemenea, majoritatea sediilor Bancii Transilvania vor fi inchise in zilele de Sf. Andrei si 1 Decembrie, cu exceptia celor din mall-uri, din anumite centre comerciale si unitatile BT din Italia.
 
"Agentiile BT aflate in marile centre comerciale vor fi deschise intre orele 12 si 19; vor putea fi efectuate doar anumite operatiuni: eliberare extrase de cont; preluare cereri pentru emitere de card, reemitere de card, reemitere PIN, refuz la plata, modificare limite de tranzactii cu cardul, eliberari carduri, activare BT24 Internet Banking si Mobile Banking, preluare ordine de plata, dispozitii de transfer si dispozitii de plata externe pe baza de borderou, cu operarea acestora in urmatoarea zi lucratoare; schimb valutar la casa de schimb", se subliniaza in anuntul institutiei.
Potrivit bancii, modalitatile alternative de plata/tranzactii pe care clientii bancii le au la dispozitie sunt urmatoarele: BT24 Internet Banking si Mobile Banking, BT24 Facturi, Bancomate, E-mail Payments, SMS Payments si Facebook Payments (prin BT24).
Clientii au la dispozitie canale alternative de tranzactionare
Bancpost anunta, totodata, ca cele doua zile, 30 noiembrie si 1 decembrie, sunt zile de sarbatoare legala si, prin urmare, nelucratoare in reteaua Bancpost, cu exceptia Agentiei Mall Baneasa care va opera in regim normal (Luni – Duminica, orele 9:00 – 21:00) pentru depuneri de numerar in cont, operatiuni la casa de schimb valutar si transferuri Western Union.
"Toate terminalele Bancpost (ATM-uri, POS-uri si Expres de Plati amplasate in zonele Deschis 24 Ore) vor functiona normal. Serviciile Fastbanking si FastMobile vor fi de asemenea functionale, insa toate tranzactiile aprobate de client in aceste zile se vor procesa incepand cu urmatoarea zi bancara lucratoare, adica din data de 02.12.2016", se arata in anuntul bancii postat pe pagina de Internet.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Info banci

Alte Articole

Economii cu bonus de dobanda in functie de abonament

Economii cu bonus de dobanda in functie de abonament

Revolut isi promoveaza pachetele exclusiviste oferind dobanzi in crestere la conturile de economii recent lansate, practica bancara anterioara presupunand dobanzi fixe sau stimularea economisirii in functie de sold.

28 Feb 2024 | Info banci
Promotii bancare in prag de toamna

Promotii bancare in prag de toamna

Mai multe oferte bancare aparute in ultima perioada propun bonusuri la achizitiile de la parteneri, reduceri de dobanda, costuri zero pe viata pe anumite pachete.

29 Aug 2023 | Info banci
Ce oferte scot in fata bancile in aceasta perioada?

Ce oferte scot in fata bancile in aceasta perioada?

Am analizat site-urile principalelor banci din Romania pentru fotografia canalelor de vanzari ale momentului-economisire, carduri de credit si debit, aplicatii mobile, oferte de creditare si, vedeta saptamanii, Black Friday.

08 Noi 2022 | Info banci
Exclusivitate Conso: Ce se intampla cu produsele clientilor Credit Agricole dupa fuziunea cu Vista Bank

Exclusivitate Conso: Ce se intampla cu produsele clientilor Credit Agricole dupa fuziunea cu Vista Bank

Vista Bank a preluat Credit Agricole Romania iar produsele si serviciile sale au fost incluse in oferta Vista. Conso va ofera cateva detalii privind integrarea acestora si pasii concreti pe care trebuie sa ii faca clientii Credit Agricole.

06 Oct 2022 | Info banci

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul