Bancile sunt inchise pe 30 noiembrie si 1 decembrie


Bancile comerciale nu lucreaza cu publicul in zilele de 30 noiembrie, de Sfantul Andrei, si 1 decembrie, ziua nationala a Romaniei. Acestea functioneaza normal, insa, in data de 2 decembrie, desi Guvernul a stabilit aceasta zi ca fiind libera pentru salariatii din sectorul public.


Astfel, BRD-Groupe Societe Generale anunta ca agentiile sale vor fi inchise miercuri, 30 noiembrie si joi, 1 decembrie, insa unitatile din anumite centre comerciale din tara vor fi disponibile pentru clienti in aceasta perioada.

"Clientii bancii vor avea in aceasta perioada la dispozitie cele peste 1.500 ATM-uri si 26.000 de POS-uri instalate la comercianti", mai anunta banca.

Totodata, institutia reaminteste faptul ca serviciile de internet si mobile banking, precum si serviciul MyBRD Contact sunt la dispozitia clientilor in toata aceasta perioada.

"Functionalitatile MyBRD Contact sunt, pe 30 noiembrie si 1 decembrie 2016, urmatoarele: optiunile automate de consultare sold/operatiuni, serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri, precum si utilizatorilor serviciilor MyBRD Net, MyBRD Mobile, Multix si BRD@ffice", se mai arata in comunicatul BRD.

Unele unitati din centre comerciale sunt deschise

Zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie 2016 sunt zile nelucratoare si in unitatile Raiffeisen Bank, cu exceptia agentiilor din hypermarket-uri, reteaua Selgros si a mall-urilor.

"Departamentul Servicii Clienti (Call Center) va asigura asistenta permanenta pentru urgente Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, Clienti de Top si FWR", anunta banca.

De asemenea, majoritatea sediilor Bancii Transilvania vor fi inchise in zilele de Sf. Andrei si 1 Decembrie, cu exceptia celor din mall-uri, din anumite centre comerciale si unitatile BT din Italia.
 

"Agentiile BT aflate in marile centre comerciale vor fi deschise intre orele 12 si 19; vor putea fi efectuate doar anumite operatiuni: eliberare extrase de cont; preluare cereri pentru emitere de card, reemitere de card, reemitere PIN, refuz la plata, modificare limite de tranzactii cu cardul, eliberari carduri, activare BT24 Internet Banking si Mobile Banking, preluare ordine de plata, dispozitii de transfer si dispozitii de plata externe pe baza de borderou, cu operarea acestora in urmatoarea zi lucratoare; schimb valutar la casa de schimb", se subliniaza in anuntul institutiei.

Potrivit bancii, modalitatile alternative de plata/tranzactii pe care clientii bancii le au la dispozitie sunt urmatoarele: BT24 Internet Banking si Mobile Banking, BT24 Facturi, Bancomate, E-mail Payments, SMS Payments si Facebook Payments (prin BT24).

Clientii au la dispozitie canale alternative de tranzactionare

Bancpost anunta, totodata, ca cele doua zile, 30 noiembrie si 1 decembrie, sunt zile de sarbatoare legala si, prin urmare, nelucratoare in reteaua Bancpost, cu exceptia Agentiei Mall Baneasa care va opera in regim normal (Luni – Duminica, orele 9:00 – 21:00) pentru depuneri de numerar in cont, operatiuni la casa de schimb valutar si transferuri Western Union.

"Toate terminalele Bancpost (ATM-uri, POS-uri si Expres de Plati amplasate in zonele Deschis 24 Ore) vor functiona normal. Serviciile Fastbanking si FastMobile vor fi de asemenea functionale, insa toate tranzactiile aprobate de client in aceste zile se vor procesa incepand cu urmatoarea zi bancara lucratoare, adica din data de 02.12.2016", se arata in anuntul bancii postat pe pagina de Internet.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Info banci


Neogen investeste in Conso

Conso.ro anunta atragerea in structura asociativa a societatii Conso Media Group SRL a unui investitor cu experienta in online, Neogen SA. Prin achizitie directa si majorarea capitalului social, Neogen detine aproximativ 27% din Conso.

10 Mai 2018 | Info banci

Banca Transilvania a preluat oficial Bancpost

Banca Transilvania a primit unda verde pentru integrarea Bancpost. Banca din Cluj a devenit actionar cu drepturi depline la entitatile preluate de la Eurobank Group, dupa ce a obtinut toate aprobarile necesare in acest scop. Un comunicat de presa al BT dezvaluie si detaliile tranzactiei.

4 Aprilie 2018 | Info banci

Ce tranzactii se confirma pe piata bancara din Romania?

Situatie rar intalnita pe piata bancara. Banca Nationala a Romaniei (BNR) a respins tranzactia prin care OTP Bank intentiona sa preia Banca Romaneasca. Decizia nu a fost oficial explicata, insa era oarecum asteptata, avand in vedere termenul indelungat de analiza. In schimb, o alta tranzactie in derulare a primit toate aprobarile necesare.

19 Martie 2018 | Info banci

Angajatii din banci nu vor mai fi ''premiati'' pentru planul de vanzari

Angajatii din sistemul bancar nu vor mai putea fi motivati financiar sa vanda clientilor produse si servicii cat mai multe si cat mai complexe. Prevederea este cuprinsa intr-un Ghid emis de Autoritatea Bancara Europeana (ABE) pe care trebuie sa il respecte toate institutiile aflate sub supravegherea BNR incepand din data de 13 ianuarie 2018.

8 Ianuarie 2018 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus