Banca Transilvania are cu 20% mai multi clienti de top

Numarul clientilor de top ai Bancii Transilvania a crescut cu 20% anul trecut fata de 2009. Pentru 2011, banca si-a propus sa inregistreze o crestere similara.


Valoarea activelor acestor clienti, la sfarsitul lui 2010, era de circa 311 milioane euro, comparativ cu anul precedent, cand aceasta era de aproximativ 290 milioane euro.

Un client de private banking detine in conturi sume mai mari de 100.000 euro pe o perioada de cel putin 3 luni consecutive.

“Treptat, acestei categorii de clienti private banking i s-au adaugat si subcategorii carora banca le acorda, de asemenea, o importanta majora. Este vorba de persoane care investesc sume semnificative in produsele subsidiarelor Grupului Financiar Banca Transilvania, dar si clienti cu statut social aparte, care detin carduri premium sau alte produse exclusiviste”, se precizeaza in comunicatul bancii.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit
Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit

Pandemia a mutat tot mai multe operatiuni in zona online. Mai multe institutii financiare permit achizitionarea cardurilor de credit fara prezenta fizica. Cu fiecare saptamana care trece, se mareste numarul celor care fac tranzitia de la prezenta fizica in zona digitala.

28 Aprilie 2021 | Info banci

Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso
Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso

BRD intra in clubul partenerilor Conso care permit utilizatorilor sa trimita o aplicatie de credit, din comparatoarele dedicate creditelor de nevoi personale, creditelor imobiliare si imprumuturilor Noua Casa.

7 Aprilie 2021 | Info banci

Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci
Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci

Prin aplicatia mobila a bancii se pot vizualiza conturi diferite deschise la alte banci din Romania, astfel incat utilizatorii pot avea o privire de ansamblu asupra activelor lor bancare.

5 Aprilie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus