Banca Transilvania are cu 20% mai multi clienti de top

Numarul clientilor de top ai Bancii Transilvania a crescut cu 20% anul trecut fata de 2009. Pentru 2011, banca si-a propus sa inregistreze o crestere similara.


Valoarea activelor acestor clienti, la sfarsitul lui 2010, era de circa 311 milioane euro, comparativ cu anul precedent, cand aceasta era de aproximativ 290 milioane euro.

Un client de private banking detine in conturi sume mai mari de 100.000 euro pe o perioada de cel putin 3 luni consecutive.

“Treptat, acestei categorii de clienti private banking i s-au adaugat si subcategorii carora banca le acorda, de asemenea, o importanta majora. Este vorba de persoane care investesc sume semnificative in produsele subsidiarelor Grupului Financiar Banca Transilvania, dar si clienti cu statut social aparte, care detin carduri premium sau alte produse exclusiviste”, se precizeaza in comunicatul bancii.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

Sondajul Conso s-a incheiat

Multumim tuturor participantilor. Rezultatele tragerii la sorti vor fi afisate in zilele urmatoare.

Mai multe detalii

ALTE ARTICOLE - Info banci


Ce poti afla din paginile de Facebook ale bancilor
Ce poti afla din paginile de Facebook ale bancilor

Desi principala retea sociala e folosita preponderent ca un canal de marketing, exista si campanii sociale interesante, oferte din zone conexe, informatii utile si, uneori, divertisment.

25 Noiembrie 2020 | Info banci

Plati mai simple si mai rapide prin Google Pay
Plati mai simple si mai rapide prin Google Pay

Atat Visa cat si Mastercard au comunicat introducerea serviciului in Romania, prin intermediul catorva banci si fintech-uri. Inrolarea in serviciu se face prin intermediul aplicatiilor mobile ale partenerilor.

18 Noiembrie 2020 | Info banci

Black Friday, varianta bancara
Black Friday, varianta bancara

Sarbatoare de marketing si lichidare de stocuri, Black Friday are corespondent si in acest in ofertele bancilor care isi tenteaza clientii preponderent cu credite mai ieftine si carduri de cumparaturi mai generoase.

9 Noiembrie 2020 | Info banci

Cum se deschide un cont bancar exclusiv online
Cum se deschide un cont bancar exclusiv online

Pandemia a obligat furnizorii de servicii financiare sa se plieze pe noile norme sociale iar distantarea fizica se poate practica acum intre functionarii si clienti cu conditia sa existe o conexiune de internet functionala si autentificarea prealabila a solicitantilor.

20 Octombrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus