Contractele de economisire creditare, disponibile si prin brokeri

Raiffeisen Banca pentru Locuinte va colabora cu Kiwi Finance in vederea promovarii produsului de economisire-creditare  prin reteaua brokerului de credite.

Colaborarea a demarat in Bucuresti, printr-un program pilot in care consultantii Kiwi vor prezenta caracteristicile produsului de economisire-creditare celor care doresc un astfel de contract. Consilierea nu presupune niciun cost din partea clientilor.


“Prin acest parteneriat dorim sa imbunatatim gradul de cunoastere a sistemului de economisire-creditare, dar si sa raspundem mai usor nevoilor de finantare ale romanilor ce doresc sa investeasca in imbunatatirea spatiului lor locativ”, a precizat Aurelia Cionga, presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

In acest moment, canalul principal de distributie a produsului oferit de banca pentru locuinte este reteaua de agentii Raiffeisen Bank.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Economisire-Creditare


Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?
Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Comparatia cu rata inflatiei cand vine vorba de asteptarile privind dobanzile la termen in lei nu este atat de relevanta cand avem un raport intre depozite si credite supraunitar, bancile fiind sufocate de bani in prezent.

30 Iunie 2021 | Economisire-Creditare

Raiffeisen BpL devine Aedificium Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a schimbat denumirea in Aedificium Banca pentru Locuinte, dupa ce Raiffeisen Bank a devenit actionarul principal.

24 Octombrie 2019 | Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata.

11 Iulie 2018 | Economisire-Creditare

Sistemul Bauspar, deblocat pentru noi clienti! Ce se intampla cu cei vechi?

Bancile de locuinte din Romania vor putea relua, in curand, atragerea de noi clienti, dupa o pauza de circa doi ani si jumatate. Noua lege privind sistemul de economisire creditare (Bauspar) a fost aprobata de Parlament pe 13 iunie. Principala modificare este ca beneficiarii primei de stat trebuie sa demonstreze utilizarea banilor in scop locativ.

29 Iunie 2018 | Economisire-Creditare

Mai multe articole

Inapoi sus