Raiffeisen taie pana la 0,3% din dobanzile fixe la depozitele in lei

Raiffeisen Bank a redus dobanzile fixe platite la scadenta in cazul depozitelor in lei cu pana la 0,3 procente. Grila de dobanzi este structurata in functie de scadenta si sold.


Pentru depuneri de peste 150 lei, dar mai mici de 4.000 lei , banca plateste clientilor dobanzi cuprinse intre 5,75% si 6,35%.

Pe de alta parte, Raiffeisen Bank remunereaza economiile cuprinse intre 4.000 si 40.000 lei cu dobanzi cuprinse intre 5,85% si 6,55%, in vreme ce un sold ce depaseste acest prag aduce dobanzi de 6% pana la 6,75%.

La inceputul lunii, banca a redus si dobanzile variabile in lei cu pana la 1 punct procentual, castigurile primite de clienti incadrandu-se intre 5% si 5,60%.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Mai are sens sa economisim in euro?
Mai are sens sa economisim in euro?

Dupa o lunga perioada de stabilitate a cursului de schimb si dobanzi apropiate de zero pentru depozitele la termen in valuta, nu multi si-ar mai pune aceasta intrebare. Totusi, lucrurile se pot schimba pe termen mediu.

26 August 2021 | Depozite

Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare
Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare

Cresterea inflatiei din ultima vreme si estimarile pesimiste ale BNR pentru finalul anului nu au determinat, cel putin deocamdata, o majorare a dobanzilor la termen, bancile avand suficient spatiu de manevra pentru intarzierea acestui pas.

31 Mai 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus