Raiffeisen taie pana la 0,3% din dobanzile fixe la depozitele in lei

Raiffeisen Bank a redus dobanzile fixe platite la scadenta in cazul depozitelor in lei cu pana la 0,3 procente. Grila de dobanzi este structurata in functie de scadenta si sold.


Pentru depuneri de peste 150 lei, dar mai mici de 4.000 lei , banca plateste clientilor dobanzi cuprinse intre 5,75% si 6,35%.

Pe de alta parte, Raiffeisen Bank remunereaza economiile cuprinse intre 4.000 si 40.000 lei cu dobanzi cuprinse intre 5,85% si 6,55%, in vreme ce un sold ce depaseste acest prag aduce dobanzi de 6% pana la 6,75%.

La inceputul lunii, banca a redus si dobanzile variabile in lei cu pana la 1 punct procentual, castigurile primite de clienti incadrandu-se intre 5% si 5,60%.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Dobanzile depozitelor la termen merg la pas, in vreme ce inflatia alearga
Dobanzile depozitelor la termen merg la pas, in vreme ce inflatia alearga

Dupa noile raportari privind cresterile preturilor, singura noutate pe piata dobanzilor bancare la termen este intercalarea unor banci de talie mica intre pozitiile detinute anterior de CEC si TBI Bank.

18 Ianuarie 2022 | Depozite

Deponentii vad luminita de la capatul tunelului
Deponentii vad luminita de la capatul tunelului

Dupa o lunga perioada in care dobanzile depozitelor au continuat sa scada, trendul s-a inversat, iar statul si bancile sunt pregatite sa isi recompenseze mai bine creditorii pe fondul inflatiei in crestere accelerata.

23 Noiembrie 2021 | Depozite

Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte
Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte

Daca ne raportam la depozitele nou constituite pe termen de maxim 6 luni, aprecierea euro de la inceputul anului a facut mai profitabile depozitele in moneda europeana in fata celor in lei.

28 Septembrie 2021 | Depozite

Mai are sens sa economisim in euro?
Mai are sens sa economisim in euro?

Dupa o lunga perioada de stabilitate a cursului de schimb si dobanzi apropiate de zero pentru depozitele la termen in valuta, nu multi si-ar mai pune aceasta intrebare. Totusi, lucrurile se pot schimba pe termen mediu.

26 August 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus