Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Deponentii Piraeus primesc dobanzi cu pana la 0,5 procente mai mici

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Piraeus Bank a coborat dobanzile platite pentru economiile in lei cu pana la 0,5 procente. Dobanzile incasate in prezent ajung la un maximum de 7,25%.

Cei care doresc sa incaseze cea mai mare rata de dobanda, respectiv 7,25%, trebuie sa sa-si constituie un depozit pe 100 zile.

La polul opus se regaseste depozitul cu plata dobanzii la constituire, cu scadenta la 12 luni. Rata de dobanda platita in aceasta situatie este de 6,5%.

O dobanda mai mica se mai intalneste numai la contul de economii, a caror dobanzi sunr stabilite pe transe valorice si se incadreaza intre 5,75% si 6,5%.

Alte articole din Depozite

Depozite

Ce se intampla daca lichidezi depozitul inainte de scadenta?

Deponentii au posibilitatea sa isi retraga banii inainte de scadenta unei depozit la termen, insa acest lucru vine la pachet cu o penalizare: castigul se pierde deseori, dar sunt si cazuri cand banca acorda o dobanda compensatorie. Citeste mai mult

(P) Depozitul Centenar de la Banca Romaneasca a fost desemnat Produsul de economisire al anului

Banca Romaneasca a primit, in cadrul evenimentului "Bank of the Year" organizat de catre MasterCard, premiul "Produsul de economisire al anului 2018". Citeste mai mult

Facebook