Cont de economii cu dobanda promotionala pana la finalul lunii august

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Alpha Bank ofera celor care doresc sa economiseasca posibilitatea de a opta pentru un cont de economii cu dobanda promotionala, la lei si euro.

Rata de dobanda variaza in cazul variantei in lei intre 2,75% si 5,50% iar in cazul variantei in euro intre 2% si 3%. Dobanda este variabila, se calculeaza zilnic la soldul contului, pe intervale de sume, si se capitalizeaza lunar.

Nivelul dobanzii este promotional si se ofera celor care deschis un cont de economii pana la finalul lunii august.

Mai mult, pentru conturile deschise pana la finalul lunii, clientii beneficiaza de o reducere a comisionului de administrare lunar pentru un an, valoarea acestuia diind de 1 lei sau 0,25 euro pe luna, si vor primi premii in partea bancii constand in articole sportive.

Pentru deschidere, suma minima necesara este de 100 lei sau 25 euro.

Alte articole din Depozite

Depozite

Ce se intampla daca lichidezi depozitul inainte de scadenta?

Deponentii au posibilitatea sa isi retraga banii inainte de scadenta unei depozit la termen, insa acest lucru vine la pachet cu o penalizare: castigul se pierde deseori, dar sunt si cazuri cand banca acorda o dobanda compensatorie. Citeste mai mult

(P) Depozitul Centenar de la Banca Romaneasca a fost desemnat Produsul de economisire al anului

Banca Romaneasca a primit, in cadrul evenimentului "Bank of the Year" organizat de catre MasterCard, premiul "Produsul de economisire al anului 2018". Citeste mai mult

Facebook