BCR ofera dobanzi mai mici la depozitele in lei

Economiile in lei plasate in depozite la BCR vor primi o dobanda mai mica cu 0,5 puncte procentuale din luna august. Noile valori se incadreaza intre 5% si 6,25%, in functie de scadenta si suma.

Cele mai reduse dobanzi sunt oferite pentru depozitele pe perioade de pana la 3 luni. Maximul de randament oferit deponentilor in acest caz este de 5,50%, pentru economii de peste 100.000 lei, pastrate pe un termen de 3 luni.


In cazul economiilor plasate la banca pe perioade mai lungi, rata dobanzii urca pana peste 6%. Cea mai mare valoare, de 6,25% este aferenta depozitelor pe 12 luni, cu valori mai mari de 100.000 lei.

Pentru clientii care aleg varianta de dobanda fixa si constituie depozitul prin serviciul de internet banking sau phone banking, BCR ofera un bonus de dobanda de 0,25 puncte procentuale peste nivelul standard.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Mai are sens sa economisim in euro?
Mai are sens sa economisim in euro?

Dupa o lunga perioada de stabilitate a cursului de schimb si dobanzi apropiate de zero pentru depozitele la termen in valuta, nu multi si-ar mai pune aceasta intrebare. Totusi, lucrurile se pot schimba pe termen mediu.

26 August 2021 | Depozite

Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare
Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare

Cresterea inflatiei din ultima vreme si estimarile pesimiste ale BNR pentru finalul anului nu au determinat, cel putin deocamdata, o majorare a dobanzilor la termen, bancile avand suficient spatiu de manevra pentru intarzierea acestui pas.

31 Mai 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus