BCR ofera dobanzi mai mici la depozitele in lei

Economiile in lei plasate in depozite la BCR vor primi o dobanda mai mica cu 0,5 puncte procentuale din luna august. Noile valori se incadreaza intre 5% si 6,25%, in functie de scadenta si suma.

Cele mai reduse dobanzi sunt oferite pentru depozitele pe perioade de pana la 3 luni. Maximul de randament oferit deponentilor in acest caz este de 5,50%, pentru economii de peste 100.000 lei, pastrate pe un termen de 3 luni.


In cazul economiilor plasate la banca pe perioade mai lungi, rata dobanzii urca pana peste 6%. Cea mai mare valoare, de 6,25% este aferenta depozitelor pe 12 luni, cu valori mai mari de 100.000 lei.

Pentru clientii care aleg varianta de dobanda fixa si constituie depozitul prin serviciul de internet banking sau phone banking, BCR ofera un bonus de dobanda de 0,25 puncte procentuale peste nivelul standard.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt
Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt

Cont curent, depozit la termen sau cont de economii? Diferentierea strategiei de plasare a resurselor disponibile se va face in functie de obiectivele setate de titular (cu sau fara scadenta), dar si de dobanzile oferite de banci.

27 Octombrie 2020 | Depozite

Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari
Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari

Copiii au intrat în sfera de interes a bancilor cand s-a observat ca parintii pot fi determinati sa economisiseasca mai mult daca o fac pentru odraslele lor, iar cei mici sunt familiarizati cu produsele bancare pe care le-ar putea folosi mai tarziu, precum cardurile si depozitele.

13 Iulie 2020 | Depozite

Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat
Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat

Lansarea unor noi emisiuni de certificate de trezorerie pentru populatie dupa o pauza de 6 luni ofera ocazia de a reface comparatia cu depozitele la termen, dupa noi campanii din partea bancilor si o reducere a randamentelor din partea statului.

7 Iulie 2020 | Depozite

Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online
Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online

Unele banci incurajeaza constituirea depozitelor online cu un supliment de dobanda care poate fi, in unele situatii si in anumite conditii, semnificativ peste dobanda oferita uzual la ghiseu.

3 Iunie 2020 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus