BCR ofera depozite cu scadenta pe 2 ani si in decembrie

BCR a prelungit cu inca o luna campania destinata persoanelor care doresc sa isi depuna economiile in depozite cu scadenta la 2 ani. Rata dobanzii este de 7% la lei si 4% la euro.

Rata dobanzii este fixa, pe intreaga perioada de constituire, iar in caz de retrageri anticipate din depozit, clientii vor primi o dobanda compensatorie, ce variaza in functie de momentul retragerii. Cu cat depozitul este dizolvat mai aproape de scadenta, cu atat dobanda compensatorie este mai mare.


Banca nu impune o suma minima de constituire a acestui depozit iar retragerea de numerar nu este taxata in ziua scadentei.

BCR a lansat acest produs promotional la inceputul lunii octombrie, disponibil doar in varianta in lei. Ulterior, la inceputul lunii noiembrie a aditionat si varianta in euro.  Produsul ar fi urmat sa fie disponibil initial doar pana la finalul lunii noiembrie.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

Sondajul Conso s-a incheiat

Multumim tuturor participantilor. Rezultatele tragerii la sorti vor fi afisate in zilele urmatoare.

Mai multe detalii

ALTE ARTICOLE - Depozite


Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt
Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt

Cont curent, depozit la termen sau cont de economii? Diferentierea strategiei de plasare a resurselor disponibile se va face in functie de obiectivele setate de titular (cu sau fara scadenta), dar si de dobanzile oferite de banci.

27 Octombrie 2020 | Depozite

Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari
Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari

Copiii au intrat în sfera de interes a bancilor cand s-a observat ca parintii pot fi determinati sa economisiseasca mai mult daca o fac pentru odraslele lor, iar cei mici sunt familiarizati cu produsele bancare pe care le-ar putea folosi mai tarziu, precum cardurile si depozitele.

13 Iulie 2020 | Depozite

Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat
Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat

Lansarea unor noi emisiuni de certificate de trezorerie pentru populatie dupa o pauza de 6 luni ofera ocazia de a reface comparatia cu depozitele la termen, dupa noi campanii din partea bancilor si o reducere a randamentelor din partea statului.

7 Iulie 2020 | Depozite

Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online
Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online

Unele banci incurajeaza constituirea depozitelor online cu un supliment de dobanda care poate fi, in unele situatii si in anumite conditii, semnificativ peste dobanda oferita uzual la ghiseu.

3 Iunie 2020 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus