BCR ofera depozite cu scadenta pe 2 ani si in decembrie

BCR a prelungit cu inca o luna campania destinata persoanelor care doresc sa isi depuna economiile in depozite cu scadenta la 2 ani. Rata dobanzii este de 7% la lei si 4% la euro.

Rata dobanzii este fixa, pe intreaga perioada de constituire, iar in caz de retrageri anticipate din depozit, clientii vor primi o dobanda compensatorie, ce variaza in functie de momentul retragerii. Cu cat depozitul este dizolvat mai aproape de scadenta, cu atat dobanda compensatorie este mai mare.


Banca nu impune o suma minima de constituire a acestui depozit iar retragerea de numerar nu este taxata in ziua scadentei.

BCR a lansat acest produs promotional la inceputul lunii octombrie, disponibil doar in varianta in lei. Ulterior, la inceputul lunii noiembrie a aditionat si varianta in euro.  Produsul ar fi urmat sa fie disponibil initial doar pana la finalul lunii noiembrie.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare
Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare

Cresterea inflatiei din ultima vreme si estimarile pesimiste ale BNR pentru finalul anului nu au determinat, cel putin deocamdata, o majorare a dobanzilor la termen, bancile avand suficient spatiu de manevra pentru intarzierea acestui pas.

31 Mai 2021 | Depozite

Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat
Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat

Pe 19 martie s-a inchis o noua oferta Fidelis pentru titluri de stat listate la bursa, iar subscrierile au fost aproape la jumatatea celor consemnate in decembrie 2020.

24 Martie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus