BCR ofera depozite cu scadenta pe 2 ani si in decembrie

BCR a prelungit cu inca o luna campania destinata persoanelor care doresc sa isi depuna economiile in depozite cu scadenta la 2 ani. Rata dobanzii este de 7% la lei si 4% la euro.

Rata dobanzii este fixa, pe intreaga perioada de constituire, iar in caz de retrageri anticipate din depozit, clientii vor primi o dobanda compensatorie, ce variaza in functie de momentul retragerii. Cu cat depozitul este dizolvat mai aproape de scadenta, cu atat dobanda compensatorie este mai mare.


Banca nu impune o suma minima de constituire a acestui depozit iar retragerea de numerar nu este taxata in ziua scadentei.

BCR a lansat acest produs promotional la inceputul lunii octombrie, disponibil doar in varianta in lei. Ulterior, la inceputul lunii noiembrie a aditionat si varianta in euro.  Produsul ar fi urmat sa fie disponibil initial doar pana la finalul lunii noiembrie.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat
Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat

Pe 19 martie s-a inchis o noua oferta Fidelis pentru titluri de stat listate la bursa, iar subscrierile au fost aproape la jumatatea celor consemnate in decembrie 2020.

24 Martie 2021 | Depozite

Titlurile de stat isi pierd din atractivitate fata de depozite
Titlurile de stat isi pierd din atractivitate fata de depozite

Luna martie incepe in forta pe piata titlurilor de stat pentru populatie. Se lanseaza noi emisiuni, atat in cadrul programului Tezaur cat si pentru Fidelis, programul certificatelor de trezorerie listate la bursa.

2 Martie 2021 | Depozite

Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt
Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt

Cont curent, depozit la termen sau cont de economii? Diferentierea strategiei de plasare a resurselor disponibile se va face in functie de obiectivele setate de titular (cu sau fara scadenta), dar si de dobanzile oferite de banci.

27 Octombrie 2020 | Depozite

Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari
Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari

Copiii au intrat în sfera de interes a bancilor cand s-a observat ca parintii pot fi determinati sa economisiseasca mai mult daca o fac pentru odraslele lor, iar cei mici sunt familiarizati cu produsele bancare pe care le-ar putea folosi mai tarziu, precum cardurile si depozitele.

13 Iulie 2020 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus