Banca Feroviara salta dobanzile la depozitele in euro

Banca Feroviara a majorat cu pana la 0,35 puncte procentuale o parte din dobanzile platite la depozitele in euro constituite pe scadente de 1 si 3 luni.

In cazul depozitului cu dobanda incasata lunar de deponenti, depozitul pe 3 luni afiseaza din octombrie o dobanda de 3,50%, fata de 3,20% anterior. In cazul celorlalte scadente (de 6,9 si 12 luni), rata dobanzii a ramas neschimbata la 3,45%.


Pe de alta parte, scadentele de 1 si 3 luni ale produsului cu plata dobanzii in avans, presupun dobanzi de 3,25%, respectiv 3,50%, cu 0,35% procente mai mari. Clientii care prefera in schimb depozitul pe 6 luni, primesc o rata de dobanda de 3,40%.

Oferta detaliata a produselor de economisire oferite de Banca Feroviara pot fi comparate pe Conso.ro in cadrul sectiunii Depozite.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Deponentii vad luminita de la capatul tunelului
Deponentii vad luminita de la capatul tunelului

Dupa o lunga perioada in care dobanzile depozitelor au continuat sa scada, trendul s-a inversat, iar statul si bancile sunt pregatite sa isi recompenseze mai bine creditorii pe fondul inflatiei in crestere accelerata.

23 Noiembrie 2021 | Depozite

Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte
Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte

Daca ne raportam la depozitele nou constituite pe termen de maxim 6 luni, aprecierea euro de la inceputul anului a facut mai profitabile depozitele in moneda europeana in fata celor in lei.

28 Septembrie 2021 | Depozite

Mai are sens sa economisim in euro?
Mai are sens sa economisim in euro?

Dupa o lunga perioada de stabilitate a cursului de schimb si dobanzi apropiate de zero pentru depozitele la termen in valuta, nu multi si-ar mai pune aceasta intrebare. Totusi, lucrurile se pot schimba pe termen mediu.

26 August 2021 | Depozite

Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus