Alpha Bank ofera depozitul Tax Protect si pentru scadenta de 1 an

Clientii care doresc sa isi depuna banii intr-un depozit Tax Protect la Alpha Bank pot alege acum si varianta constituirii pe o perioada de 52 de saptamani.

Rata dobanzii este de 7,98% brut la lei, respectv 6,70% dupa retinerea cotei unice de impozitare. Pentru depunerile in euro rata dobanzii este de 5% brut, respectiv 4,20% dupa retinerea impozitului.


Clientii pot opta si pentru un depozit pe 52 saptamani in dolari, caz in care rata dobanzii oferite este de 4,76%, respectiv 4% net.

Dobanda este fixa pana la scadenta depozitului, iar daca daca se alege reinnoirea depozitul, vor fi aplicate dobanzile in vigoare la momentul respectiv.

Depozitul Tax Protect poate si constituit si pe perioade mai scurte, de 4, 16 sau 24 saptamani.  Suma minima necesara este de 50 lei, 15 euro sau 25 dolari.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat
Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat

Pe 19 martie s-a inchis o noua oferta Fidelis pentru titluri de stat listate la bursa, iar subscrierile au fost aproape la jumatatea celor consemnate in decembrie 2020.

24 Martie 2021 | Depozite

Titlurile de stat isi pierd din atractivitate fata de depozite
Titlurile de stat isi pierd din atractivitate fata de depozite

Luna martie incepe in forta pe piata titlurilor de stat pentru populatie. Se lanseaza noi emisiuni, atat in cadrul programului Tezaur cat si pentru Fidelis, programul certificatelor de trezorerie listate la bursa.

2 Martie 2021 | Depozite

Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt
Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt

Cont curent, depozit la termen sau cont de economii? Diferentierea strategiei de plasare a resurselor disponibile se va face in functie de obiectivele setate de titular (cu sau fara scadenta), dar si de dobanzile oferite de banci.

27 Octombrie 2020 | Depozite

Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari
Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari

Copiii au intrat în sfera de interes a bancilor cand s-a observat ca parintii pot fi determinati sa economisiseasca mai mult daca o fac pentru odraslele lor, iar cei mici sunt familiarizati cu produsele bancare pe care le-ar putea folosi mai tarziu, precum cardurile si depozitele.

13 Iulie 2020 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus