Creditele de consum pot fi obtinute fara fisa fiscala prin Banca Transilvania

Solicitantii de credite de consum pot obtine prin Banca Transilvania imprumuturi la dobanzi fixe, acordate de o companie din grup specializata. Pentru obtinerea creditului nu se solicita fisa fiscala.

Rata dobanzii este de 14,90%, fixa pe o perioada de 5 ani. Clientii nu platesc niciun fel de comision de administrare sau de analiza a creditului.


Imprumutul poate fi acordat persoanelor cu varsta intre 18 si 70 ani care au un venit lunar de minim 395 lei. Perioada creditului este cuprinsa intre 6 luni si 5 ani iar suma variaza intre minim 2.000 lei si maximum 40.000 lei.

Pentru obtinerea unui astfel de imprumut, se solicita doar adeverinta de salariu, respectiv cuponul de pensie, fara a fi necesara fisa fiscala, iar raspunsul se obtine in ziua solicitarii, conform reprezentantilor bancii.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite nevoi personale


IRCC e la minim istoric, dar in viitor urmeaza cresteri consistente
IRCC e la minim istoric, dar in viitor urmeaza cresteri consistente

Ascensiunea dobanzilor e tot mai evidenta, de la ultimele valori Robor la randamentele din piata titlurilor de stat, astfel incat e doar o chestiune de timp pana cand debitorii de data recenta vor incepe sa simta efectele asupra ratelor lunare.

5 Octombrie 2021 | Credite de consum

Creditele de vacanta, solutii si costuri
Creditele de vacanta, solutii si costuri

Daca aveti in plan un sejur cu bani imprumutati, aveti de ales intre un credit de nevoi personale, o refinantare, un descoperit de cont sau utilizarea unui card de credit, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.

5 August 2021 | Credite de consum

Comisia Europeana schimba regulile la creditele de consum
Comisia Europeana schimba regulile la creditele de consum

Comisia Europeana a lansat recent un set de propuneri care sa modifice Directiva 48 din 2008 in beneficiul consumatorilor. Principalele noutati vizeaza includerea in sfera reglementarii a imprumuturilor de valoare mica, eliminarea practicilor inselatoare si plafonarea costurilor pentru consumatori.

7 Iulie 2021 | Credite de consum

Incercarea de radiere din Biroul de Credit se poate termina cu executari silite
Incercarea de radiere din Biroul de Credit se poate termina cu executari silite

Biroul de Credit si CSALB avertizeaza clientii bancilor care au probleme in accesarea unor noi imprumuturi ca apelarea la firme “specializate” care promit radierea se poate incheia cu procese si executari silite in cazul neplatii onorariilor solicitate.

28 Iunie 2021 | Credite de consum

Mai multe articole

Inapoi sus