UniCredit Tiriac a scumpit creditele cu ipoteca in lei

UniCredit Tiriac Bank a majorat cu  pana la 1,3 puncte procentuale merjele fixe de dobanda peste Robor, practicate in cazul creditelor garantate cu ipoteca in lei.

Creditele imobiliare de achizitie si constructie sunt acordate, la o marja peste Robor la 3 sau 6 luni de 4%, incepand din septembrie.


Creditele de nevoi personale cu ipoteca (standard sau pentru refinantare) presupun plata unei marje de dobanda de 5%, in cazul in care rata dobanzii incorporeaza indicele Robor la 3 luni.

In situatia in care rata dobanzii fluctueaza in functie de Robor la 6 luni, clientii suporta aceeasi marja ca si pana acum, de 5,15%.

Clientii mai platesc si un comision de analiza dosar de 1.290 lei, cu exceptia creditelor de nevoi personale garantate, pentru care banca a eliminat comisionul pana la sfarsitul lunii septembrie.Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?
Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?

CEC Bank, BCR, ING Bank, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania au anuntat deja ca au lansat ofertele de creditare pentru programul Noua Casa, la dobanzi ce pornesc de la 4,31%.

14 Septembrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus