UniCredit Tiriac a scumpit creditele cu ipoteca in lei

UniCredit Tiriac Bank a majorat cu  pana la 1,3 puncte procentuale merjele fixe de dobanda peste Robor, practicate in cazul creditelor garantate cu ipoteca in lei.

Creditele imobiliare de achizitie si constructie sunt acordate, la o marja peste Robor la 3 sau 6 luni de 4%, incepand din septembrie.


Creditele de nevoi personale cu ipoteca (standard sau pentru refinantare) presupun plata unei marje de dobanda de 5%, in cazul in care rata dobanzii incorporeaza indicele Robor la 3 luni.

In situatia in care rata dobanzii fluctueaza in functie de Robor la 6 luni, clientii suporta aceeasi marja ca si pana acum, de 5,15%.

Clientii mai platesc si un comision de analiza dosar de 1.290 lei, cu exceptia creditelor de nevoi personale garantate, pentru care banca a eliminat comisionul pana la sfarsitul lunii septembrie.Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste
Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste

Intre creditele Noua Casa, cele mai atractive prin prisma garantiei de stat, si creditele de nevoi personale uzuale, diferenta de marja pleaca acum de la 4%. Fata de creditele ipotecare fara garantie de stat, diferenta este mult mai mica.

11 Mai 2021 | Imobiliare

Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus