top banner

Intesa Sanpaolo vinde pachete pentru contul curent

15 Iulie 2008 | Autor: Conso

Intesa Sanpaolo ofera clientilor posbilitatea de a achizitiona un pachet de servicii care include cont curent, carduri de debit, acces la internet banking si reduceri de comisioane la tranzactii.
 
Pachetul denumit Lider este disponibil in lei sau euro, avand si o componenta de economisire. Daca sumele depuse in cont sunt cuprinse intre 300 si 3.000 lei, dobanda la lei este de 4% pe an. La euro, dobanda este de 2% pe an, daca soldul se situeaza intre 200 si 2.000 euro. In afara acestor intervale, dobanda la lei scade la 0,25%, iar la euro - la 0,1%.
 
Retragerile de numerar de la bancomatele bancii se fac gratuit, la fel ca si retragerile de numerar de la ghiseu mai mici de echivalentul a 8.000 euro. In plus, platile catre tarile din zona SEPA se tarifeaza cu numai 1,5 euro, fata de costul standard de 0,1%, minim 10 euro.
 
„Pachetul Lider a fost realizat in urma unei cercetari atente si detaliate a pietei locale, pornindu-se de la asteptarile reale ale clientilor pentru acest tip de produs. La realizarea acestui produs au participat si o serie de specialisti din mai multe banci ale grupului Intesa Sanpaolo, imbinand cele mai bune practici si beneficii bancare la nivel de grup”, afirma directorul de retail de la Intesa Sanpaolo Bank, Alberto Prestopino.
 
Taxa lunara de administrare a pachetului este de 8 lei, respectiv 4 euro pe luna. Comisionul se poate reduce cu 50%, daca in luna precedenta au fost transferati in cont cel putin 400 lei sau 200 euro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Plati

Alte Articole

Platile instant se pot face si in euro

Platile instant se pot face si in euro

Vorbim de un nou serviciu pentru companii si persoane fizice, lansat in premiera de Banca Transilvania care a aderat la initiativa europeana privind platile instant, iar banii vor ajunge la beneficiari in 10 secunde.

16 Oct 2023 | Plati
Platile interbancare pot avea si costuri piperate

Platile interbancare pot avea si costuri piperate

Tendinta de crestere a comisioanelor bancare si-a facut tot mai mult simtita prezenta in ultima vreme, fapt resimtit in special pentru operatiunile la ghiseu, pentru a forta migrarea clientilor spre serviciile de internet/mobile banking.

27 Apr 2023 | Plati
Cum sa te feresti de fraude - 12 sfaturi care iti pot salva datele si banii

Cum sa te feresti de fraude - 12 sfaturi care iti pot salva datele si banii

Posibilitatea de a cumpara orice, oricand si oriunde ne ofera multe optiuni dar, in acelasi timp, vine cu multe riscuri la pachet. Mediul online este impanzit cu promotii si oferte care mai de care. Din pacate, nu toate sunt reale.

04 Ian 2022 | Plati
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

06 Aug 2020 | Plati

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul