top banner

Conso.ro refuza publicitatea electorala

15 Noiembrie 2012 | Autor: Conso

Din respect fata de cititorii sai si fidel principiilor sale editoriale, portalul financiar Conso.ro nu va accepta postarea de publicitate electorala in perioada campaniei electorale.
Conso.ro ramane astfel fidel comportamentului pe care l-a avut, inca de la lansarea sa din anul 2006. “Indiferent de sugestiile pe care le-am primit de a ne implica de o parte sau de alta a jocului politic, am ales sa ramanem independenti, sa servim in primul rand interesul publicului, al utilizatorilor de produse si servicii financiare”, declara Alin Iacob, redactor sef Conso.ro.
Chiar daca postarea de bannere ale unui partid sau ale unei aliante politice nu inseamna automat si sustinerea punctelor de vedere sau ale mesajelor respectivelor formatiuni politice, Conso.ro a refuzat constant ofertele de a-si pune la dispozitie spatiul publicitar pentru a gazdui publicitate electorala.
Iar viata politica din ultimii ani ne-a demonstrat ca decizia noastra a fost corecta. Din pacate, politicienii nu au demonstrat un atasament deosebit fata de cauza utilizatorilor romani de produse si servicii financiare.
“Cu exceptia OUG 50, care a fost ciuntita apoi in Parlament la presiunile industriei financiare, politicienii din Romania au ignorat legile cu adevarat importante pentru utilizatorii de produse si servicii financiare: legea falimentului personal si legea privind reglementarea activitatii recuperatorilor de creante. Mai mult, in ciuda faptului ca in vara lui 2012 Curtea de Justitie a Uniunii Europene a decis ca argumentele industriei financiare impotriva OUG 50 au fost eronate, Guvernul si Parlamentul nu au facut inca nimic pentru a reveni la forma initiala a OUG 50”, afirma Alin Iacob, redactor sef Conso.ro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Banii si economia

Alte Articole

Cum se muta datoria publica din banci spre populatie

Cum se muta datoria publica din banci spre populatie

Mentinerea dobanzilor la titlurile de stat peste oferta bancilor la depozitele la termen si avantajele fiscale aferente au facut ca populatia sa detina 10% din datoria publica emisa in acest an.

17 Iul 2024 | Banii si economia
Starea economiei aminteste tot mai mult de situatia din 2009

Starea economiei aminteste tot mai mult de situatia din 2009

Pentru fiecare 100 de lei colectati de stat, cheltuielile bugetare sunt de 118 lei, iar ponderea cheltuielilor cu dobanzile la datoria publica a depasit 5%.

25 Iun 2024 | Banii si economia
Euro se apropie de 5,4 lei in facturile de telefonie ale romanilor

Euro se apropie de 5,4 lei in facturile de telefonie ale romanilor

Dintre cei 4 mari operatori telecom activi in Romania care folosesc tarifarea in euro, unul singur isi factureaza clientii la cursul BNR, iar ceilalti aleg sa foloseasca diferite combinatii ale cotatiilor bancilor la vanzarea de euro, dupa cum li se pare mai avantajos.

20 Iun 2024 | Banii si economia
Energia sufla temporar in panzele dezinflatiei

Energia sufla temporar in panzele dezinflatiei

Dupa isteria din august 2022, cand megawatul se tranzactiona pe piata zilei urmatoare la aproape 3.500 lei, romanii au avut surpriza recent sa se reintalneasca cu preturile negative la energia electrica.

18 Apr 2024 | Banii si economia

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul