top banner

Conso.ro refuza publicitatea electorala

15 Noiembrie 2012 | Autor: Conso

Din respect fata de cititorii sai si fidel principiilor sale editoriale, portalul financiar Conso.ro nu va accepta postarea de publicitate electorala in perioada campaniei electorale.
Conso.ro ramane astfel fidel comportamentului pe care l-a avut, inca de la lansarea sa din anul 2006. “Indiferent de sugestiile pe care le-am primit de a ne implica de o parte sau de alta a jocului politic, am ales sa ramanem independenti, sa servim in primul rand interesul publicului, al utilizatorilor de produse si servicii financiare”, declara Alin Iacob, redactor sef Conso.ro.
Chiar daca postarea de bannere ale unui partid sau ale unei aliante politice nu inseamna automat si sustinerea punctelor de vedere sau ale mesajelor respectivelor formatiuni politice, Conso.ro a refuzat constant ofertele de a-si pune la dispozitie spatiul publicitar pentru a gazdui publicitate electorala.
Iar viata politica din ultimii ani ne-a demonstrat ca decizia noastra a fost corecta. Din pacate, politicienii nu au demonstrat un atasament deosebit fata de cauza utilizatorilor romani de produse si servicii financiare.
“Cu exceptia OUG 50, care a fost ciuntita apoi in Parlament la presiunile industriei financiare, politicienii din Romania au ignorat legile cu adevarat importante pentru utilizatorii de produse si servicii financiare: legea falimentului personal si legea privind reglementarea activitatii recuperatorilor de creante. Mai mult, in ciuda faptului ca in vara lui 2012 Curtea de Justitie a Uniunii Europene a decis ca argumentele industriei financiare impotriva OUG 50 au fost eronate, Guvernul si Parlamentul nu au facut inca nimic pentru a reveni la forma initiala a OUG 50”, afirma Alin Iacob, redactor sef Conso.ro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Banii si economia

Alte Articole

Rabla 2025: cu ce noutăți vine programul în acest an?

Rabla 2025: cu ce noutăți vine programul în acest an?

Înscrierea producătorilor pentru validare se desfășoară între 30 aprilie și 7 mai. Sistemul de acordare a eco-tichetelor a fost simplificat, iar valoarea pentru autovehiculele electrice a urcat la 37.000 lei.

29 Apr 2025 | Banii si economia
De ce crește prețul aurului?

De ce crește prețul aurului?

Cu o apreciere de 50% în ultimele 12 luni și o creștere de 34% de la începutul anului, aurul a intrat repede în vizorul speculatorilor.

23 Apr 2025 | Banii si economia
Trump a răsturnat masa. Ce poate urma?

Trump a răsturnat masa. Ce poate urma?

„Ziua eliberării” aduce tarife vamale mai mari decât se estima, spectrul recesiunii globale și un nou val de aversiune la risc pe piețele financiare, care poate afecta costurile de refinanțare ale României.

05 Apr 2025 | Banii si economia
Cum ne optimizăm veniturile din dobânzi și dividende în 2025

Cum ne optimizăm veniturile din dobânzi și dividende în 2025

Ajustarea scadențelor pentru a planifica în mod avantajos încasarea dobânzilor, orientarea spre acțiuni care nu plătesc dividende și vânzarea acțiunilor după datele ex-dividend sunt câteva strategii de optimizare fiscală.

20 Mar 2025 | Banii si economia

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul