top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre produsele financiare

Recenzii servicii financiare

L BLavinia Bogateanu
Credit nevoi personale cu ipoteca de la BCR

Pt Dl Cristian Moldovan

Pt Dl Cristian Moldovan (Targu Mures): D-le Moldovan, avand in vedere ca ati luat un credit de 10.000 euro, banuiesc ca este un credit de nevoi personale. Si eu am tot un credit de nevoi personale cu ipoteca de 64.800 euro. Referitor la refinantarea de care vorbiti, am invitat BCR la negocieri care au durat 3 ore. Am intrebat de asa zisa marja de 4,5%, dar mi s-a explicat ca nu pot beneficia de ea, pt ca nu am un credit ipotecar si singura marja "disponibila" pentru creditul meu este de 5,75. Prin urmare nu inteleg cum dvs vi s-a acordat aceasta marja. In plus, dupa aceste 3 ore pierdute degeaba, dupa ce s-a facut scoring-ul, mi-au spus ca...surpriza! nu ma incadrez sa refinantez dar sunt clientul perfect sa platesc o rata de 680 euro/luna. Si mai surprinzator este ca in urma cu doar 2 luni am efectuat acest scoring tot la BCR si atunci ma incadram la refinantare. Nu vi se pare cel putin suspect? In momentul cand le-am aratat simularea de refinantare veche de doua luni, dupa ce mi-au spus ca nu ma incadrez, au luat o expresie surprinsa, afirmand ca mai mult ca sigur ca este vorba despre o defectiune informatica. Au zis ca revin cu lamuriri. A trecut aproape o luna jumatate si nu m-au mai contactat. Nu mentionati va rog de binevointa BCR-ului, pentru ca aceasta nu exista, ati fost doar norocos!

03-11-2010

C MCristian Moldovan
Credit imobiliar de la BCR

Vreau sa va spun despre

Vreau sa va spun despre ceea ce am avut eu de a face cu creditul ipotecar de la BCR. Astfel, in 2005 am luat un astfel de credit, nu o suma f mare, 10.000 de euro, pe o perioada de 20 de ani. Dobanda variabila, de 9,5%, marja de risc client 0%. In cei 5 ani am platit o rata de 93,34 euro/luna, rata care nu a crescut sau scazut desi s-ar fi putut schimba, avand in vedere ca dobanda era variabila....Dar acest lucru nu m-a deranjat. Acum urmeaza surpriza: odata cu celebra ordonanta am reusit o chestie la care poate putini au reusit si anume SA LAUD BCR-ul!!! Am refinantat creditul, tot de la ei, cu restul de suma care mi-a mai ramas , tot pentru acelasi timp in urmatoarele conditii: au promotie la refinantare cu o dobanda de 4,5%+euribor 6m, DAE 5,646%!!!!! Deci de la o dobanda de 9,5% am scazut la 5,646%!!! Ce am in plus este 0,02% din suma refinantata, de plata lunar , reprezentand un comision de administrare. Cert este ca de la o rata lunara de 94,34 am scazut la 76,54 eruro/luna, iar ceea ce este cel mai important este ca marja fixa a scazut de la 8,354 la 4,5! Ofiterul de credite s-a miscat foarte repede, am platit 300 ron reevaluarea locuintei pt care am facut refinantarea, comision analiza dosar zero si mi se da "gratuit" asigurarea locuintei pe perioada derularii creditului. Asa ca trebuie discutat cu cei de la BCR si gasite variante pentru a impaca si "capra si varza". Nici lor, fiti siguri , nu le convine sa va piarda de clienti, sau sa refinantati de la alta banca! Cititi pe site-ul lor despre oferta, grabiti-va si mult succes tuturor!

22-10-2010

G AGHEORGHE AIRINEI
Card de debit de la BRD

Acum 5 ani, mai exact in

Acum 5 ani, mai exact in 2005, ma aflam cu serviciul in Poiana Brasov. Salariul il primeam tot timpul cash si m-am hotarat sa imi fac un card pentru a-mi strange banii. Astfel, m-am dus la o agentie BRD in Brasov si mi-am facut un card, pe vremea aceea erau cardurile cu Hagi, Ilie Nastase si Nadia Comaneci! Am utilizat cardul cam 1 an! Apoi am reveni cu serviciul in Constanta si intre timp m-am casatorit si mi-am schimbat adresa din Eforie Nord, in Constanta! Pana acum nu am avut niciodata credite in banci sau in magazine! Si acum de curand m-am decis sa imi cumpar un produs de la Altex! Acestia mi-au oferit si posibilitatea de a avea si un card de pe care voi putea sa utilizez banii dupa achitarea integrala a respectivului produs! Am completat cererea de la locul de munca apoi am depus-o si cand sa imi dea raspunsul SURPRIZA : eram inregistrat la biroul de credit! Bineinteles ca am contestat acest lucru stiind ca nu am avut niciodata credite! Si intr-un final am aflat despre ce era vorba: neutilizand cardul facut la BRD s-a adunat de plata suma de 30 lei, banuiesc ca din comisionul de administrare al contului! Mentionez ca nu am stiut de acest lucru si nici ca voi fi in biroul de credit pe o perioada de 4 ani de la achitarea sumei! Am achitat aceasta suma si cu greu am inchis acel cont pentru ca nu m-am putut deplasa pana in Brasov pentru a-l inchide! Am fost si la Sucursala BRD din Constanta si mi-au spus ca totul este bine ca nu sunt dator! Apoi am incercat iar sa imi fac acea rata in magazin si acelasi raspuns negativ l-am primit! As vrea sa stiu ce este facut, cum pot iesi de aici? Pe langa faptul ca nu stiam de acest lucru, este si o suma foarte mica si in primul rand nu am fost rau platnic pentru ca nu a fost un credit a fost doar un cont, totusi e o mare diferenta! Multumesc si astept raspuns cat mai repede posibil!

13-10-2010

M CMarilena Chelu
Credit nevoi personale cu ipoteca de la OTP Bank

Am avut un dosar pentru

Am avut un dosar pentru un credit de refinantare cu ipoteca depus la OTP in luna august 2010. Pre-aprobarea a venit dupa mai bine de 2 saptamani de la depunere, salariatul de la sucursala asigurandu-ma ca in 5-7 zile vine raspunsul de la Bucuresti. Chiar si dupa ce a fost pre-aprobat creditul, nu am primit nici un telefon de la consilierul de credit, doar eu fiind cea care a sunat la banca, vazand ca trec 2 saptamani si nu sunt sunata. Dupa pre-aprobare am efectuat evaluarea imobilului, am platit taxele de refinantare si dupa alte cateva zile bune de asteptare primesc refuzul aprobarii creditului (mi-a fost aprobata o suma mai mica decat aveam nevoie). Mi se argumenteaza ca din cauza completarii defectuoase a adeverintei de venit, desi adeverinta a fost depusa de la inceput in dosar si a fost completata conform indicatiilor date de consultantul de credite din sucursala. Totodata, l-am rugat sa intrebe la sediul central motivul pentru care mi-a fost refuzat creditul, desi initial, in sucursala, cu acelasi venit mi s-a spus ca pot lua fara probleme suma pe care o doresc, iar pre-aprobarea a venit cu o suma chiar mai mare decat cea pe care o doream. Insa nu m-a sunat nimeni, nici pana in acest moment. Nu mai spun ca am sunat la Bucuresti, mi-a raspuns o d-ra afectata care mi-a spus ca motivul neaprobarii creditului nu se comunica, iar banii pe care i-am cheltuit cu evaluare si adrese de refinantare reprezinta costuri ale creditului si nu se recupereaza, in conditiile in care am facut evaluarea dupa pre-aprobarea lor, problema aprobarii punandu-se doar in cazul in care imobilul ipotecat nu ar fi corespuns din punct de vedere al valorii. Inclusiv drumurile batute pe la banca si timp pierdut. Urat din partea lor, vin cu "promotii" la dobanda, insa de fapt totul e o minciuna, iar comportamentul angajatilor lasa de dorit. Cu acelasi venit, aceeasi evaluare si dobanda mai mare, am obtinut creditul necesar la o alta banca, rata fiind aceeasi ca la OTP, desi diferenta de dobanda intre cele 2 banci e de 2%. Undeva nu se leaga...

13-10-2010

C Ncristi nec
Credit nevoi personale cu ipoteca de la CEC Bank

Sunt total si neplacut s

Sunt total si neplacut surprins pentru ca sunt in aceeasi situatie: am contractat un credit de nevoi personale cu primul an dobanda fixa si restul variabila. In cazul dobanzii variabile nu apare specificat in contract termenul de marja. Am un desfasurator in care dobanda creditului este formata din 2 procente, adica 2.05%+11,5%. Am cerut actul aditional pe care l-am primit abia in data de 16.09.2010 si in care rata anuala a dobanzii este formata din indicele ROBOR3M (6.84%) si M (Marja) cu o valoare de 5.09 p.p care este mai mare decat 4.14 p.p... Dupa cate stiu eu, CEC-ul ar trebui sa aplice aceeasi politica tuturor clientilor cu produs identic. Rugamintea mea este daca mi se poate explica cum a aparut aceasta marja cu aceasta valoare si daca ea este in concordanta cu OUG 50/2010. Va multumesc. Oricum este f f ciudat.

12-10-2010

G Mgeorge mocofan
Credit imobiliar de la Piraeus Bank

Am un credit ipotecar si

Am un credit ipotecar si unul nevoi personale cu ipoteca si in 2009 am primit un act aditional sa merg la sediul bancii sa semnez acel act prin care se modifica dobanda. Am mers si mi s-a spus ca trebuie sa-l semnez intrucat aveam marja bancii variabila, am semnat si ulterior cand am facut solicitare scrisa la banca mi s-a spus ca din cauza subevaluarii pe piata al apartamentului facute de nustiu cine trebuie sa mi se mareasca dobanda ca un fel de risc al bancii. Nu mi se pare normal si voi merge merge acum cu raspunsul primit de la banca la ANPC si in functie de raspunsul primit voi merge in instanta, ca nu mi se pare normal si conform contractului.

12-10-2010

G Tgheorghe teasa
Credit nevoi personale de la Raiffeisen Bank

Am facut un credit de ne

Am facut un credit de nevoi personale in urma cu 2 ani dar intre timp mi-au marit rata si cand am intrebat de ce nimeni nu mi-a explicat si m-au obligat sa platesc mai mult. Va rog ajutati-ma nu prea intru pe mail va rog din suflet sunati la 0767******. PS nu ma mai pot descurca sa platesc

07-10-2010

D DDrumea Dan
Leasing auto de la UniCredit Leasing

Am citit cu atentie cazu

Am citit cu atentie cazurile expuse de dumneavoastra si ma uimeste faptul ca aceleasi persoane angajate Unicredit Leasing sunt, se pare, legate intr-un fel de cazurile dumneavoastra. Oare persoane platite bine sunt dispuse sa faca orice pentru acel salariu , inclusiv, sa minta in scris sau verbal , sa promita nejustificat, sa insele practic prin , fals , uz de fals, ele fiind perfect constiente ca reprezinta Unicredit Leasing in aceste discutii cu clientii, .... ma intreb, oare sunt dispuse sa faca toate astea pentru salariu?(intrebare prosteasca) Raspunsul il dau tot eu : DA. banca ii apara , pentru ca au profit de pe urma "escrocheriilor" lor pe spatele celor ca noi. (inselati , pagubiti, dusi cu vorba , facturati apoi abuziv, invoiti de la servici pentru a depune plangeri impotriva lor , persiflati ) Si eu ma gasesc in situatia de a avea un conflict , nu primul , in urma OUG50/2010 . Mi-au trimis 2 acte aditionale in urma ordonantei semnate Antoaneta Curteanu-Presedinte al Directoratului si Dan Teodor Constantinescu -Vice-Presedinte : - primul imi cere sa fiu deacord cu titlul de"cost opertional lunar" preschimbat in "comision de administrare" , care acum este acoperit de OUG50/2010. - al doilea sa fiu deacord cu "comision unic"( ce este acoperit si prezent in OUG50/2010 dar fara valoare specificata) , in valoare de 80 euro exclusiv TVA descris de ei(Unicredit Leasing) ca fiind: " Suma pe care Utilizatorul (eu) o datoreaza Finantatorului (Unicredit Leasing ) pentru oricare din serviciile prestate de catre Finantator exclusiv la solictarea expresa a Utilizatorului si care nu sunt obligatorii si/sau gratuite in temeiul Constractului. Dupa plangerea scrisa depusa in termen legal de la data afisata pe plic, cum ca NU sunt deacord cu cele doua acte aditionale, inmanata personal (cu numar de intrare, semantura de primire, stampila bancii) am primit raspuns intr-o saptamana care suna asa: ATENTIE PENTRU CA ESTE PE CAT DE HILAR PE ATAT DE BATJOCORITOR SI HOTzESC "Referitor la nelamurirea prind Comisionul de Administrare: Acest comision nu se percepe contractului dumneavoastra de leasing, acesta redenumire a Costului operational lunar in Comision de administrare intra in vigoare pentru contracte ce prevad acest cost. Actul Aditional se considera acceptare tacita in temeiul OUG 50/2010 " Intrebare:daca nu face obiectul contractului meu , de ce mi l-au trimis, si mai mult de ce sunt fortat sa accept tacit acest Act Aditional? ...retorica dealtfel deci , nu mi se aplica mie , dar se aplica tacit. :) ,incalcand si notiunea de "tacit"( ca numai tacita nu poate fi considerata o plangere impotriva lor, un telefon si o discutie cu CallCenterul lor ) si OUG si tot ce e de bun simt si probabil considerat vreodata Respect pentru Client si legile Statului Roman si ale Directivelor Europene si tot . Tradus se poate citi: taci si accepta ce acte iti trimitem noi(Unicredit Leasing), oricum vor intra in vigoare "tacit" Raspunsul la plangere a venit de la Daniela Dima "Customer Operations Manager", cu care am dorit sa discut personal la telefon dar nu am trecut de prima fata din CallCenter, care se uita pentru prima data pe actele mele si cu care nu am putut discuta mai mult de "Se accepta tacit de catre dumneavoastra nesemnarea actelor aditionale" ...lucru invatat precum "scolarii" de pe tabla din sala de training. Mai sunt si alte baliverne in actele aditionale , toate taxate cu exemple din OUG 50/2010 si linkuri catre aceasta lege si comunicate publicate pe site-ul ANPC in plangerea depusa. "toate-s vechi si noi sunt toate"

07-10-2010

C Hclaudia homos
Credit nevoi personale cu ipoteca de la BRD

Buna ziua, Am un credit

Buna ziua, Am un credit de nevoi personale cu ipoteca (euro) contractat in 15.08.2006 cu BRD. In acest contract de credit dobanda este variabila in functie de resursele bancii fara a fi stipulata o marja. Am depus nenumarate sesizari cu privire la calculul acestei dobanzi mai exact formula de calcul dupa care este calculata dobanda iar in final am primit o adresa cu nr de inregistrare 2143 din 23.09.2010 unde imi aduc la cunostinta ca am semnat si insusit citez: "pe parcursul utilizarii creditului, Banca poate indexa procentul de dobanda, in functie de costul resurselor sale. Noul procent al dobanzii va fi afisat la sediul Bancii la data intrarii in vigoare a modificarii si se va aplica la soldul creditului existent la data modificarii dobanzii. Imprumutatul va lua la cunostinta de modificarea dobanzii prin afisarile facute la sediile Bancii, Imprumutatul avand posibilitate de a fi informat la cerere, prin extrasul de cont, care poate fi pus la dispozitie in mod gratuit. Imprumutatul poate obtine, la cererea sa, graficul de rambursare la zi". Precizez ca nespecificand indicele de referinta dupa care se calculeaza dobanda de referinta variabila sau incalcat prevederile art. 14. din legea 190/1999 actualizata care spune ca "in cazul in care prin contractul de credit ipotecar pentru investitii imobiliare s-a stabilit ca rata dobanzii sa fie variabila se vor aplica urmatoarele reguli: a) variatia ratei dobanzii trebuie sa fie legata de fluctuatiile unui indice de referinta mentionat in contract b) contractul poate sa prevada ca rata dobanzi nu variaza decat atunci cand modificarea in sens crescator sau descrescator inregistreaza, fata de rata initiala a dobanzii, o diferenta minimala determinata; c) modificarea ratei dobanzii trebuie comunicata imprumutatului cel mai tarziu la data aplicarii noi rate O alta clauza abuziva este aceea in cadrul careia se prevede ca banca poate indexa procentul de dobanda in functie de costurile resurselor sale. Orice modificare se face numai in raport de evolutia Euriborului, in anumite limite prevazute de lege, nu poate creste fara limite ajungandu-se la valori care nu mai pot fi suporate de clientii banci. Ne putem gandi ca de fapt acestea si sunt intentiile Banci. Creste dobanda pentru ca clienti sa nu mai poata achita si astfel sa treca la executarea silita a clientilor. Faptul ca nu sa introdus in contract modul de calcul al dobanzii de referinta variabile, precum si indicii de referinta poate fi considerata o practica comerciala inselatoare conform art. 5 din legea 363/2007 potrivit caruia "practicile inselatoare pot fi actiuni inselatoare sau omisiuni inselatoare." De asemenea potrivit art. 7 alin1 din legea 363/2007 "o practica comerciala este considerata ca fiind omisiune inselatoare daca, in contextul prezentarii situatiei de fapt, tinand cont de toate caracteristicile si circumstantele acesteia, precum si de limitele mijloacelor de comunicare utilizate pentru transmiterea informatiei omite o informatie esentiala necesara consumatorului mediu, tinand cont de context, pentru luarea unei decizi de tranzactionare in cunostinta de cauza si, prin urmare, determina sau este susceptibila sa determine luarea de catre consumator a unei decizi de tranzactionare pe care altfel nu ar fi luat-o. Referitor la comisioane si anume "comisionul de gestiune credit" imi scriu in adresa cu nr de inregistrare 2143 din 23.09.2010 citez "ca prin natura lui acesta a reprezentat inca de la incheierea contractului un comision de administrare. Mai mult, conform DEX gestiune inseamna administrare, fiind vorba, in acest caz, de o modificare a numelui comisionului, si nu a naturii acestuia." Dupa studirea contractului de credit, la punctul 8 al acestuia, intitulat ,, Comisioane, din cadrul Conditiilor particulare, exista ,,comision lunar de gestionare a creditului, la data prezentei: 0.12%?, iar banca a incercat prin inserarea in actul aditional a comisionului de administrare, este practic conversia sau inlocuirea comisionului existent in contractul de credit cu cel din actul aditional, ultimul fiind si unul dintre comisionele legale ce pot fi percepute prin modificarile impuse de catre OUG 50 / 2010, dar doar cu acordul nostru. In acest sens nu sunt de acord cu inlocuirea, modificarea, schimbarea , transpunerea unui vechi comision intr-unul nou, care este legal conform prevederilor OUG 50 / 2010. Totodata nu pot accepta introducerea acestui nou comision sau a oricarui alt comision, taxa, fapt care, de altfel, contravine prevederilor legale in vigoare. In acest sens invocam prevederile art. 35 alin 1 lit b, art. 36 si art. 40 alin 1 din OUG 50 / 2010. Conform art. 40 alin. 1 din OUG 50 / 2010, ,,sunt interzise clauzele contractuale care dau dreptul creditorului sa modifice unilateral clauzele contractuale, fara incheirea unui act aditional, acceptat de catre consumator Conform OUG 50/2010 COMISIOANELE CE POT FI PERCEPUTE SUNT: Art. 36. "Pentru creditul acordat, creditorul poate percepe numai: 1. comision de analiza dosar 2. comision de administrare credit sau comision de administrare cont curent, 3. compensatie in cazul rambursarii anticipate, 4. costuri aferente asigurarilor, 5. penalitati, 6. comision unic pentru servicii prestate la cererea consumatorilor Prin urmare O.U.G. nr.20/2010 nu permite ca anumite comisioane, mentionate in contractele initiale, sa fie redenumite conform noilor prevederi legale si nici ca valoarea comisioanelor care nu se mai regasesc in O.U.G nr. 50/2010 sa fie adaugata peste valoarea celor expres mentionate in actul normativ si existente in contractele initiale De asemenea prin adresa cu nr 2143 din 23.09.2010 ma anunta citez "cf. art 95 din OUG 20/2010 pt asigurarea conformitatii contractelor de credit aflate in curs de derulare a fost de 90 de zile de la intrarea in vigoare a OUG. In acest sens Banca v-a notificat in vederea prezentarii la unitatile BRD pentru semnarea Actului Aditional , In lipsa semnarii de catre dvs a Actului Aditional, la expirarea termenului de 90 de zile Banca a efectuat in mod automat modificarea contractului dumneavoastra de credit pentru alinierea la prevederile OUG 50/2010, atat in ceea ce priveste comisioanele, cat si dobanda variabila, care s-a transformat in dobanda indexabila, mai exact EURIBOR 3M+marja fixa de 9,12%" Mentionez ca in data de 15.09.2010 m-am prezentat la BRD Agentia Brancusi unde mi-a fost inmanat un Act Aditional (DRAFT) cu nr de inregistrare 121 din 15.09.2010 in care era stipulata o dobanda fixa de 10%. In aceeasi data am depus refuzul meu al Actului Aditional nr de inregistrare al refuzului este 273 din 15.09.2010 iar pana in ziua de azi 06.10.2010 nu am primit alt Act Aditional cu dobanda indexabila desi am solicitat telefonic la BRD Agentia Brancusi si pe vocalis@brd.ro in data de 05.10.2010 solicitarea mea avand numarul de inregistrare 29079 La data acordarii creditului dobanda stipulata in contract era de 8.40%, in ziua de azi ajungand la 10% majorarea dobanzi poate fi considerata un abuz, conform Legii 193/2000, daca aceasta nu este legata de niste indici foarte clari de exemplu, ROBOR sau EURIBOR, ca in cazul contractului nr. 7012988-295/15.08.2006 Mentionez ca niciodata nu am fost anuntata in scris sau pe alta cale de majorarea dobanzii iar in momentul de fata imi calculeaza dobanda scazand indicele de referinta EURIBOR de la data de 19.09.2010 in valoare de 0.88% din dobanda de 10% (cat este in prezent si pentru care nu cunosc cum s-a ajuns la valoarea de 10%) rezultand o marja fixa de 9,12%. Pe data de 07.09.2010 am depus o petitie la ANPC cu nr de inregistrare 5707 in vederea reglementarilor clauzelor ilegale prevazute in contractul de credit. Astept pana maine 07.10.2010 solutionarea sesizarii mele iar in caz de nesolutionare ma voi adresa instantei de judecata

06-10-2010

D SDaniela STOIAN
Leasing auto de la UniCredit Leasing

Buna ziua, Astazi am

Buna ziua, Astazi am primit si eu de la Unicredit Leasing, scrisoare cu modificarea actului aditional. Am incercat sa inteleg mai multe din descrierea lor foarte tehnica...!!!! Am deschis calculatorul si am cautat informatii suplimentare. Am dat peste site-ul cu informatiile/mesajele de la dumneavoastra. Am fost pe de o parte placut surprinsa de profesionalismul de care dati dovada si in acelasi timp ingrijorata, pentru ca am realizat ca am multe probleme pe care nu le-am observat pana acum. Mai exact am un contract de leasing din decembrie 2006, incheiat pe persoana fizica. Ma ingrijoreaza faptul ca am primit de atatea ori instiintari cu marirea dobanzii, inclusiv acea instiintare cu: "Baza de refinantare pentru trimestrul I anul 2009 = (Suma valorilor cotatiilor zilnice ) / (Numarul de zile lucratoare bancare) = 84.766 / 20 = 4.24 % ", dar scrisoarea incepe cu mesajul":" UniCredit Leasing Corporation IFN SA isi propune sa mentina o relatie transparenta cu clientii sai si sa se implice in informarea acestora. Ne face placere sa va aducem la cunostinta ca incepand cu 1 ianuarie 2009 valoare dobanzii contractului dumneavoastra de leasing se va diminua in conformitate cu reducerea bazei de calcul (EURIBOR 3 luni). ". Nu am simtit scaderea, sa inteleg ca totusi au facut-o sau e o simpla fraza si este aceeasi situatie ca cea a unui client care v-a scris? Oricum data de finalizare a contractului se apropie (pe 1. 12 2010 este ultima factura) si le-am cerut sa-mi spuna (evident nu cu exactitate, dar aproximativ ) ce sume se adauga suplimentar la sfarsitul contractului. Au spus ca nu-mi pot spune, mi-au insirat o serie de copieri din acte normative (ceva de genul: se achita in cazul......., nu se achita in cazul....) fara sa-mi spuna ce si cat si ca nu-mi pot spune nici cat e taxa vamala. Sa fac eu cerere cu inchidere aticipata (dar nu vreau inchidere anticipata deorece taxa de inchidere depaseste dobanda pe care o mai am de plata), iar o colega a primit finalizarea contractului cu sume fabuloase. Mentionez ca am achizitionat un spark, contractul e fara valoare reziduala, valoare contract 5923 si am achitat un avans de 2073 (35%). Nu are rost sa va mai spun ca modul de comunicare (e drept prin email) a pus o distanta mare intre mine-clientul si cei de la firma (la care nu puteam ajunge nici cu scara...). Ce as putea face pentru a fi sigura ca nu sunt pacalita, mai ales ca am fost un client foarte bun platnic ( ce plateste oricum ....zic ei...)? cu stima,

28-09-2010

Caută recenzii despre o instituție financiară

Scrie o recenzie