Vocea clientului Idea Bank - Depozit la termen

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Idea Bank - Depozit la termen

08 Iulie 2020

Personalul de la Agentia Bd Unirii, incompetent, nepoliticos, si din aceste motive solicita documente '' ca sa se acopere birocratic". Nu recunosc ca valabile documente emise de ei. Nu am mai pomenit asa ceva.

Manuela Manu (, )

Idea Bank - Depozit la termen

22 Noiembrie 2019

Exista probleme mari cu Ideea Bank. Este inadmisibil sa platesti pentru internet banking si sa nu iti vezi in timp real sumele din propriul cont. Aplicatia nu afiseaza daca desfintezi depozite banii, nici ca suma blocata, nici ca suma in tranzit, nici ca disponibil pe cont curent si nici ca depozit. Direct spus banii au disparut. La Call Center nu primesti ajutor pe motivul ca nu au autorizari si e weekend. La orice institutie bancara care opereaza profesionist nu iti dispar banii 2 zile din cont in neant fara posibilitate de a afla vreo informatie despre ei. Trebuia sa spum NU acestei banci dupa ce am stat 2ore pana cand 3 femei au reusit impreuna sa imi deschida un cont! Ideeabank nu te merita ca si client, mai bine nu te lasa admenit de dobanda, platesti incompetenta si indolenta cu ea.

Anca SM (, )

Idea Bank - Depozit la termen

07 Octombrie 2015

Pentru doua depozite in valuta am fost nevoit sa deschid si un cont in lei,cu 18 lei deschiderea si 2 lei pe luna administrarea.Am solicitat inchiderea conturilor in valuta dupa lichidarea depozitelor aferente,dar acestea nu au fost inchise decat atunci cand am inchis si contul de lei si cand am fost nevoit sa mai suport chelt.de admin.pt. o luna. Se sta mult la rand,functionara casiera face de toate:schmb valutar,incasari rate si facturi,depozite s.a. Dezamagit!

gheorghe ciucur (Timisoara, Timis)

Inapoi sus