Opinii clienti Idea Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Idea Bank - Leasing auto

23 Aprilie 2020

Avem 6 contracte in desfasurare la Idea Bank. In primul an totul a decurs normal, dupa aceea au inceput problemele. Primim “somatii de plata” pt facturi care sunt achitate, primim facturi pt “cheltuieli de recuperare”, in conditiile in care suntem cu facturile la zi. Cand trimitem mail sa cerem explicatii nu ne raspunde nimeni, cand sunam ni se zice sa asteptam raspuns pe mail, care nu il mai primim. Ca sa va faceti o parere in 3 luni ne-au emis facturi de somatii si cheltuili de recuperare de aproximativ 9 000 ron. Am achitat ultima factura la unul din contracte si factura pt valoarea reziduala si nu ne trimit actele pt inmatricularea masinii si nici nu raspund la mail. NU RECOMAND!!!!!

Nd Cargo (, )

Idea Bank - Credit nevoi personale

23 Aprilie 2020

Realitatea despre amanarea platii ratelor bancare este ca banca iti trimite un formular pe care tu il completezi si care contine erori cica de completare. In consecinta acel formular nu se poate trimite. Dragut , nu ?!

Marius Mocanu (, )

Idea Bank - Depozit la termen

22 Noiembrie 2019

Exista probleme mari cu Ideea Bank. Este inadmisibil sa platesti pentru internet banking si sa nu iti vezi in timp real sumele din propriul cont. Aplicatia nu afiseaza daca desfintezi depozite banii, nici ca suma blocata, nici ca suma in tranzit, nici ca disponibil pe cont curent si nici ca depozit. Direct spus banii au disparut. La Call Center nu primesti ajutor pe motivul ca nu au autorizari si e weekend. La orice institutie bancara care opereaza profesionist nu iti dispar banii 2 zile din cont in neant fara posibilitate de a afla vreo informatie despre ei. Trebuia sa spum NU acestei banci dupa ce am stat 2ore pana cand 3 femei au reusit impreuna sa imi deschida un cont! Ideeabank nu te merita ca si client, mai bine nu te lasa admenit de dobanda, platesti incompetenta si indolenta cu ea.

Anca SM (, )

Idea Bank - Credit nevoi personale

08 Iunie 2018

Parere? mai bine lipsa , azi spun ei de la ghiseu , mai sunt 3 luni si terinati cu banca.. dupa 3 luni ajung acolo ...si.. ghici ce? pai mai aveti ,,..''de milioane de achitat. Pe bune ? Personal de ,,..'' . Ei mereu se grabesc, niciodata nu stiu nimic . habar nu au pe ce lume sunt . . Mai nou intarzii o zi si cand ajungi sa platesti iti ia 7 lei pe zi ? Mai rau ca Viva credit. :)) sau iti spun ,,a , pai dumneavoastra sunteti in urma cu banca, wtf sunt la zi , mai uitati-va o data , se uita si dupa , da asa e aveti dreptate .. sau pai trebuie sa achitati ,,atat'' si le spun , mai uitati-va o data , e imposibil , a da. aveti dreptate . ei niciodata nu stiu cat mai am de achitat , mereu mint , abia astept sa trec la alta banca sa scap de camatarii astia care nu au raspuns la nimic!!

Anelissa Arthur (Timisoara, Timis)

Idea Bank - Cont curent

04 Iunie 2018

O "banca" de doi lei. Soldurile nu se actualizeaza in timp util sau ffff greu. Ca sa stii soldul trebuie sa suni la functionara de la ghiseu si sa intrebi. Si nici nu te identifica sau alte intrebari suplimentare. Pentru orice tranzactie ti se cere documente justificative. Cred ca am contul la ANAF si nu la banca. Lucrezi ffff greu cand ai nevoie urgenta....O "banca"....

Daniel Soica (Iasi, Iasi)

Idea Bank - Card de credit

05 Septembrie 2017

Am un card de credit facut acum un an. Cand l-am luat platile facute se imparteau in 12 rate. Am fost informata ca de la 31 decembrie platile se vor impartii in 4 rate. Am fost am marit limita de suma si dupa ce am facut platile am aflat ca de la 1 septembrie se reduc ratele la 4 . Deci imi mareste limita de suma creditata, micsoreaza numarul de rate la i/3 si imi pune dobanda de 28% daca nu sunt bani in cont. Cum se cheama aceasta strategie ? HOTIE LA DRUMUL MARE.

Ioana Mihailescu (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus