top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele Idea Bank

Idea Bank

Scor: 2.5 | 12 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Idea Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  M MManuela Manu
  Depozit la termen de la Idea Bank

  Personalul de la Agentia

  Personalul de la Agentia Bd Unirii, incompetent, nepoliticos, si din aceste motive solicita documente '' ca sa se acopere birocratic". Nu recunosc ca valabile documente emise de ei. Nu am mai pomenit asa ceva.

  08-07-2020

  A MAdrian Marincat
  Leasing auto de la Idea Bank

  Cei mai escroci ... De 1

  Cei mai escroci ... De 15 ani in business nu am mai intalnit asa escroci. Fugiti de ei !!!

  19-06-2020

  N CNd Cargo
  Leasing auto de la Idea Bank

  Avem 6 contracte in desf

  Avem 6 contracte in desfasurare la Idea Bank. In primul an totul a decurs normal, dupa aceea au inceput problemele. Primim “somatii de plata” pt facturi care sunt achitate, primim facturi pt “cheltuieli de recuperare”, in conditiile in care suntem cu facturile la zi. Cand trimitem mail sa cerem explicatii nu ne raspunde nimeni, cand sunam ni se zice sa asteptam raspuns pe mail, care nu il mai primim. Ca sa va faceti o parere in 3 luni ne-au emis facturi de somatii si cheltuili de recuperare de aproximativ 9 000 ron. Am achitat ultima factura la unul din contracte si factura pt valoarea reziduala si nu ne trimit actele pt inmatricularea masinii si nici nu raspund la mail. NU RECOMAND!!!!!

  23-04-2020

  M MMarius Mocanu
  Credit nevoi personale de la Idea Bank

  Realitatea despre amanar

  Realitatea despre amanarea platii ratelor bancare este ca banca iti trimite un formular pe care tu il completezi si care contine erori cica de completare. In consecinta acel formular nu se poate trimite. Dragut , nu ?!

  23-04-2020

  A SAnca SM
  Depozit la termen de la Idea Bank

  Exista probleme mari cu

  Exista probleme mari cu Ideea Bank. Este inadmisibil sa platesti pentru internet banking si sa nu iti vezi in timp real sumele din propriul cont. Aplicatia nu afiseaza daca desfintezi depozite banii, nici ca suma blocata, nici ca suma in tranzit, nici ca disponibil pe cont curent si nici ca depozit. Direct spus banii au disparut. La Call Center nu primesti ajutor pe motivul ca nu au autorizari si e weekend. La orice institutie bancara care opereaza profesionist nu iti dispar banii 2 zile din cont in neant fara posibilitate de a afla vreo informatie despre ei. Trebuia sa spum NU acestei banci dupa ce am stat 2ore pana cand 3 femei au reusit impreuna sa imi deschida un cont! Ideeabank nu te merita ca si client, mai bine nu te lasa admenit de dobanda, platesti incompetenta si indolenta cu ea.

  22-11-2019

  A AAnelissa Arthur
  Credit nevoi personale de la Idea Bank

  Parere? mai bine lipsa ,

  Parere? mai bine lipsa , azi spun ei de la ghiseu , mai sunt 3 luni si terinati cu banca.. dupa 3 luni ajung acolo ...si.. ghici ce? pai mai aveti ,,..''de milioane de achitat. Pe bune ? Personal de ,,..'' . Ei mereu se grabesc, niciodata nu stiu nimic . habar nu au pe ce lume sunt . . Mai nou intarzii o zi si cand ajungi sa platesti iti ia 7 lei pe zi ? Mai rau ca Viva credit. :)) sau iti spun ,,a , pai dumneavoastra sunteti in urma cu banca, wtf sunt la zi , mai uitati-va o data , se uita si dupa , da asa e aveti dreptate .. sau pai trebuie sa achitati ,,atat'' si le spun , mai uitati-va o data , e imposibil , a da. aveti dreptate . ei niciodata nu stiu cat mai am de achitat , mereu mint , abia astept sa trec la alta banca sa scap de camatarii astia care nu au raspuns la nimic!!

  08-06-2018

  D SDaniel Soica
  Cont curent de la Idea Bank

  O "banca" de doi lei. So

  O "banca" de doi lei. Soldurile nu se actualizeaza in timp util sau ffff greu. Ca sa stii soldul trebuie sa suni la functionara de la ghiseu si sa intrebi. Si nici nu te identifica sau alte intrebari suplimentare. Pentru orice tranzactie ti se cere documente justificative. Cred ca am contul la ANAF si nu la banca. Lucrezi ffff greu cand ai nevoie urgenta....O "banca"....

  04-06-2018

  I MIoana Mihailescu
  Card de credit de la Idea Bank

  Am un card de credit fac

  Am un card de credit facut acum un an. Cand l-am luat platile facute se imparteau in 12 rate. Am fost informata ca de la 31 decembrie platile se vor impartii in 4 rate. Am fost am marit limita de suma si dupa ce am facut platile am aflat ca de la 1 septembrie se reduc ratele la 4 . Deci imi mareste limita de suma creditata, micsoreaza numarul de rate la i/3 si imi pune dobanda de 28% daca nu sunt bani in cont. Cum se cheama aceasta strategie ? HOTIE LA DRUMUL MARE.

  05-09-2017

  A TAna Tacu
  Cont curent de la Idea Bank

  Sunt clienta la Idea Ban

  Sunt clienta la Idea Bank de aproape un an. Pot spune ca am numai cuvinte de lauda pentru transparenta si claritatea informatiilor afisate pe site si pentru modul cum angajatii acestei banci au raspuns la toate solicitarile nevoilor mele bancare. Pe aceasta cale doresc sa le multumesc foarte mult lui Catalin, Rebecai si Genei .

  20-06-2017

  A VAAA Valentin
  Cont de economii de la Idea Bank

  Am fost la sucursala Uni

  Am fost la sucursala Unirii dorind sa-mi deschid un cont de economii, am stat la coada cam 15 min iar in fata mea erau doar 2 persoane, erau 2 ghisee deschise la un ghiseu o fata cam de 25 ani cu experienta si inteligenta 0 si cealalta la vreo 40 ani acra si obosita. Am avut ghinionul sa nimeresc la ghiseul cu tanara fara experienta care dupa ce i-am spus ce doresc a inceput sa-mi puna tot felul de intrebari unde lucrez la ce companie de cat timp etc...dupa fiecare intrebare se consulta si cu duduia cealalta ca sa fie sigura ca e bine ce face...dupa ce a bagat toate datele in calculator i-a dat cu virgula si m-a rugat sa iau un loc pe scaun si sa astept putin... Dupa vreo alte 10 min ma cheama iar si imi spune ca mai dureaza putin si asteapta raspuns din centrala (raspuns daca imi pot deschide un cont ca sa depun niste bani) dupa care ma invita sa iau iar loc si sa astept.... Dupa alte 10 minute, doamna acra mai in varsta vine la mine si imi spune ca o sa mai dureze ceva si ma invita "sa merg sa ma plimb pe bulevard si sa revin mai tarziu" dupa care m-am ridicat m-am dus la tanara de la ghiseu i-am cerut buletinul si i-am spus ca nu mai doresc nici un cont la aceasta banca de rahat!

  19-02-2017

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie