top banner

Economisire-creditare: Pot economisi prin depuneri anuale?

06 Mai 2010 | Autor: Oana Folcic

Achitarea de rate lunare regulate este recomandata de BCR BpL numai atunci cand exista interesul evident al clientului pentru obtinerea creditului pentru domeniul locativ, deoarece numai printr-un comportament de economisire regulat clientul poate atinge conditiile de repartizare in termenul convenit prin contract si poate intra mai repede in faza de creditare.
 
Pentru clientii interesati doar de partea de economisire, nu are relevanta respectarea valorii ratei sau regularitatea achitarii acesteia. Conform legii vor fi eligibili pentru prima de stat, deoarece ea se acorda in functie de depunerile efective intr-un an calendaristic si nu de ritmicitatea efectuarii lor.  Contractele de economisire-creditare permit obtinerea  unui randament foarte bun datorita primei de stat.
 
Mai mult decat atat, flexibilitatea produsului BCR BpL din punct de vedere al disponibilitatii financiare a clientului este prevazuta si in Conditiile Generale ale Contractelor, clientii avand posibilitatea de a intrerupe achitarea ratelor pe o perioada de 6 luni si de a relua ulterior achitarea acestora, precum si posibilitatea efectuarii de depuneri suplimentare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Depozite la termen

Depozite la termen
  • Compari ofertele băncilor
  • Câștiguri mai mari pentru economiile tale
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Economisire-Creditare

Alte Articole

Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Comparatia cu rata inflatiei cand vine vorba de asteptarile privind dobanzile la termen in lei nu este atat de relevanta cand avem un raport intre depozite si credite supraunitar, bancile fiind sufocate de bani in prezent.

30 Iun 2021 | Economisire-Creditare

Raiffeisen BpL devine Aedificium Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a schimbat denumirea in Aedificium Banca pentru Locuinte, dupa ce Raiffeisen Bank a devenit actionarul principal.

24 Oct 2019 | Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata.

11 Iul 2018 | Economisire-Creditare

Sistemul Bauspar, deblocat pentru noi clienti! Ce se intampla cu cei vechi?

Bancile de locuinte din Romania vor putea relua, in curand, atragerea de noi clienti, dupa o pauza de circa doi ani si jumatate. Noua lege privind sistemul de economisire creditare (Bauspar) a fost aprobata de Parlament pe 13 iunie. Principala modificare este ca beneficiarii primei de stat trebuie sa demonstreze utilizarea banilor in scop locativ.

29 Iun 2018 | Economisire-Creditare

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Depozit la termen

Calculează suma pe care o poți acumula cu ajutorul unui depozit la termen

Cont de economii

Calculează suma acumulată prin depuneri lunare într-un cont de economii