Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Credite auto

Ordonare:

Noi

5

Alpha Bank
Credit auto - Alpha Auto (cu virare venit)

DAE

8,77%

Rata lunara

1.010,6 RON

Tip dobanda

variabila

Noi

5

CEC Bank CEC Bank
Credit auto

DAE

9,18%

Rata lunara

1.028,3 RON

Tip dobanda

variabila

Noi

5

Alpha Bank
Credit auto - Alpha Auto

DAE

9,31%

Rata lunara

1.022,6 RON

Tip dobanda

variabila

Noi

5

Banca Transilvania Banca Transilvania
Credit auto - Formula BT (masini achizitionate de la dealeri)

DAE

9,34%

Rata lunara

1.033,1 RON

Tip dobanda

variabila

Noi

5

Cetelem IFN Cetelem IFN
Credit auto - Promo

DAE

10,03%

Rata lunara

1.052,5 RON

Tip dobanda

fixa

Noi

5

Bank Leumi
Credit pentru achizitie autovehicul

DAE

11,14%

Rata lunara

1.066,8 RON

Tip dobanda

variabila

Noi

5

Cetelem IFN Cetelem IFN
Credit auto - Turbo Joker

DAE

11,18%

Rata lunara

1.078,5 RON

Tip dobanda

fixa

Noi

5

Porsche Bank Porsche Bank
Credit auto

DAE

11,58%

Rata lunara

1.064,6 RON

Tip dobanda

variabila

Ordonare:

DISCLAIMER:

CUM SUNT CALCULATE COSTURILE?

Datele prezentate in tabele au la baza informatiile furnizate de banci si alte institutii financiare. Acestea se actualizeaza permanent, dar sunt posibile neconcordante pe perioade scurte de timp atunci cand intervin modificari in cadrul ofertelor.

O serie de indicatori - DAE, suma totala de rambursat, rata lunara sunt calculati de www.conso.ro pe baza metodologiei proprii, care nu este neaparat aceeasi cu cea folosita de institutiile financiare. Din acest motiv, pot exista diferente fata de modul in care respectivele institutii calculeaza acesti indicatori..

Cum aleg un credit auto?

Creditul auto este o suma de bani pe care o poti primi de la banca sau de la o institutie financiara nebancara, pentru achizitia unui autoturism nou sau second-hand.

Creditul va fi garantat cu masina achizitionata, ceea ce inseamna ca in cazul in care nu rambursezi imprumutul, banca va putea valorifica autoturismul pentru a-si recupera sumele datorate.

Creditul se ramburseaza in rate lunare, perioada maxima de rambursare fiind de 5 ani. Compara ofertele inainte de a solicita un credit auto. Costul creditului se masoara cu ajutorul DAE (dobanda anuala efectiva), creditele cu o DAE mai mica fiind mai ieftine. Afla mai multe despre cum alegi un credit auto.

Ce conditii exista la creditele auto?

Obtinerea unui credit auto este conditionata de incheierea unei asigurari full-casco pentru autoturismul achizitionat.

Daca nu doresti sa suporti costul acestei asigurari, alternativa este sa alegi un credit de nevoi personale, care poate fi utilizat inclusiv pentru achizitia unui autoturism. Creditele de nevoi personale sunt atractive, in special, daca vrei sa achizitionezi o masina second-hand.

O alta conditie este sa incasezi un venit permanent pe durata rambursarii creditului. Majoritatea bancilor impun ca solicitantul sa aiba minim 1 an vechime in campul muncii si cel putin 3 luni vechime la actualul loc de munca.

Anumite oferte sunt conditionate de incasarea salariului in cont la banca finantatoare, caz in care beneficiezi si de un credit mai ieftin.

Verifica daca te poti inscrie in Programul Rabla pentru a obtine o prima de la stat pentru achizitia unui autoturism nou.

Ce banca mi se potriveste?

Conso.ro te ajuta sa compari finantatorii atat din punct de vedere al costurilor, cat si din punct de vedere al relatiei cu clientul. Sectiunea Vocea clientului iti ofera posibilitatea sa descoperi experientele reale intampinate de diversi consumatori in obtinerea si derularea unui contract de credit auto.

Ordonare: