Serviciul de transfer MoneyGram este disponibil si in unitatile Volksbank

Transmiterea sau incasarea banilor prin MoneyGram este disponibila de acum si in agentiile Volksbank. Tranferurile se pot face in lei, euro sau dolari.


Transferurile se realizeaza intr-un timp redus, de pana la 10 minute, iar sumele sunt disponibile imediat in reteaua de parteneri MoneyGram, interna sau internationala.

Momentan, in Romania este disponibila doar varianta de incasare a sumelor in numerar, insa pana la finalul anului se doreste implementarea aplicatiilor necesare pentru incasarea in contul curent sau de card al destinatarului a sumelor primite prin MoneyGram.

Obiectivul Volksbank pentru anul 2011 este intermedierea unui numar de 100.000 de tranzactii prin serviciul MoneyGram, iar pentru urmatorii 3-4 ani, atingerea unei cote de 3-4% din piata.

“Implementarea serviciului de transfer rapid de bani face parte din strategia de retail a bancii pe anul 2011 pentru revitalizarea activitatii comerciale, cu accent pe lansarea noilor tipuri de carduri, pachete de produse si servicii si mobile banking”, a precizat Lucian Cojocaru, vicepresedintele Volksbank.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?
Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?

In perioada izolarii sociale, multi au descoperit ca pot scuti drumuri la ghiseu si pot face chiar economii cu ajutorul aplicatiilor bancare mobile. Conso va prezinta principalele facilitati oferite de aceste aplicatii.

14 Mai 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus