Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Locuitorii Brasovului isi pot plati online taxele si impozitele prin Ghiseul.ro

Autor: Conso |

Publicat in: Plati

 

Primaria municipiului Brasov s-a inrolat in platforma Ghiseul.ro ce permite achitarea online, prin card bancar, a taxelor si impozitelor locale, anunta NoCash.ro.

Plata online poate fi facuta si de pe site-ul primariei, in cadrul unui proiect autonom al primariei, mai amplu, denumit “Primaria Brasov la un click distanta”.

“Sunt foarte multumit ca tot mai multe institutii publice doresc sa comunice online cu cetatenii. Brasovul este in topul comunitatilor cu astfel de servicii! Noi trebuie sa facem eforturi, astfel incât sa-l indepartam pe cetatean de ghisee si de efortul de a interactiona direct cu functionari”, a precizat ministrul comunicatilor, Valerian Vreme.

Platforma Ghiseul.ro a fost lansata la in luna martie iar pana la finalul anului, toate resedintele de judet si orasele cu mai mult de 150.000 de locuitori trebuie sa se inroleze.

Alte articole din Plati

Plati

Ce taxe avem de platit la inceput de an?

Inceputul de an vine cu o serie de cheltuieli pentru populatie, in contul taxelor si impozitelor datorate statului. Prima transa din impozitele locale trebuie platita pana pe 31 martie, iar declaratia unica, nou introdusa in 2018, trebuie depusa pana pe 15 martie si tot pana atunci trebuie platite darile aferente anului anterior. Citeste mai mult

Serviciu instant de plati de la Transfond

Incepand cu 10 decembrie 2018, Transfond va pune la dispozitia prestatorilor de servicii de plati produsul Plati Instant, o infrastructura interbancara pentru plati de retail in timp real de pana la 50.000 lei. Utilizatorii finali - consumatori, autoritati, business-uri, vor putea utiliza serviciul atat pentru plati, cat si pentru incasari. Citeste mai mult

Facebook