Clientii Millennium Bank isi pot achita facturile Vodafone prin debit direct

Clientii Millennium Bank isi pot achita facturile Vodafone fara comision, prin transferul lunar al contravalorii prin debit direct in contul operatorului de telefonie mobila deschis la RBS.

Plata fara comision prin debit direct este facilitata de un parteneriat incheiat intre Millennium Bank si RBS, banca la care Vodafone are deschis contul curent.


Clientii Millennium Bank pot semna contractul de debit direct, prin care mandateaza banca sa faca plata automat, atat in sucursalele bancii cat si in magazinele Vodafone.

Pentru viitor RBS si-a propus sa incheie astfel de parteneriate de transfer gratuit pentru clientii Vodafone si cu alte banci pentru a facilita plata prin debit direct a facturilor Vodafone.

“Colaborarea cu Millennium Bank reprezinta un prim pas intr-un proiect de mai mare anvergura, initiat alaturi de Vodafone, avand ca scop incurajarea platilor prin debit direct inter-bancar pe piata romaneasca”, a precizat Mircea Spinei, director Tranzactii Bancare, RBS Romania.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant
Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant

Adoptat in premiera in aprilie 2019 de CEC Bank si Banca Transilvania, la care au aderat ulterior BCR si Libra Internet Bank, serviciul Plati instant dezvoltat de Transfond presupune transferul ultrarapid intre bancile partenere a sumelor de pana la 50.000 lei, indiferent de momentul platii-seara, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale.

26 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus