Pagina 51 - Plati - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 51 din 51


OTP Bank introduce serviciul MoneyGram

La inceputul lunii august, OTP Bank va lansa serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram, care permite clientilor sa trimita si sa primeasca bani din strainatate.

10 August 2006 | Plati

Direct Debit pentru facturile de telefonie mobila

Posesorii cardurilor de credit EuroLine si EuroLine Style pot sa-si plateasca facturile de telefonie mobila emise de Vodafone prin Direct Debit. Serviciul este disponibil de la 1 august.

1 August 2006 | Plati

Comisionul de schimb valutar urca pana la 8% la Banca Tiriac

Dintre bancile cu retea teritoriala extinsa, Banca Tiriac este singura care aplica comisioane la operatiunile de schimb valutar. Acestea pot ajunge pana la 8% din valoarea tranzactiei.

15 Iunie 2006 | Plati

FlashPayment este accesibil si pentru plati in Italia

HVB Bank extinde FlashPayment si pentru clientii UniCredit din Italia. Produsul permite clientilor corporate sa faca plati internationale intr-o singura zi lucratoare, in conditii mai avantajoase.

30 Mai 2006 | Plati

Solutii alternative de plata a facturilor

Pentru a evita aglomeratia la ghiseu, Banca Transilvania promoveaza solutii alternative de plata a facturilor. Acestea se pot achita gratuit prin debit direct, la ATM sau prin internet banking.

28 Aprilie 2006 | Plati

BCR are 100 de automate de schimb valutar

BCR a ajuns la 100 de automate de schimb valutar operationale. Un sfert dintre ele sunt instalate in Bucuresti, in timp ce restul sunt amplasate in principalele orase din tara.

13 Aprilie 2006 | Plati

Creditele HVB se pot rambursa la benzinarie

Din 12 aprilie, persoanele care au credite la HVB isi pot plati ratele in statiile OMV. Serviciul este disponibil in 45 de benzinarii si urmeaza sa fie extins in toate statiile OMV din tara.

11 Aprilie 2006 | Plati

Facturile trec in grija bancii

Debitul direct reprezinta o solutie comoda si eficienta de plata a facturilor, ratelor si altor servicii. In Romania, serviciul este momentan disponibil doar intre clientii aceleiasi banci, varianta interbancara urmand sa fie introdusa in viitorul apropiat.

23 Martie 2006 | Plati

Comisioane mai mici pentru platile mari

De la 1 martie, Banca Nationala a Romaniei (BNR) a redus nivelul comisioanelor pentru platile de mare valoare si urgente. Masura este valabila si pentru operatiunile de decontare a titlurilor de stat.

10 Martie 2006 | Plati

FixPay pentru clientii Raiffeisen

Raiffeisen Bank a lansat in februarie serviciul FixPay. Acesta permite efectuarea automata de plati in lei, in sume fixe, din contul curent al clientului catre alte conturi curente sau de economii.

9 Martie 2006 | Plati

Inapoi sus