top banner

Pagina 50 - Plati: Articole, știri și sfaturi financiare

BCR a semnat o conventie pentru plata pensiilor

BCR a semnat o conventie prin care va putea plati pensiile in cont curent sau pe card, oferind astfel o alternativa mai moderna la modalitatea traditionala de incasare a banilor prin mandat postal.

08 Ian 2007 | Plati

(Cand) vor beneficia romanii de avantajele SEPA?

SEPA sau Single Euro(pean) Payment Area va fi zona in care persoanele fizice, companiile si alti actori economici vor putea sa initieze si sa primeasca plati in euro, in aceleasi conditii ca si o plata locala. SEPA nu va aduce avantaje considerabile tuturor rom?nilor, ci doar celor care transmit si primesc fonduri in si din spatiul euro.

14 Dec 2006 | Plati

Solutii de transfer de bani pentru romanii din Italia

UniCredit a introdus pachetul Familia Ta, destinat romanilor care lucreza cu forme legale in Italia. Acesta reprezinta o solutie alternativa la serviciile de transfer rapid a banilor in tara.

16 Noi 2006 | Plati

Cat de mult se pot ieftini platile interbancare ?

Comisioanele pentru platile interbancare s-au redus cu 33% de la introducerea sistemului electronic de plati. Ele raman insa relativ ridicate fata de cele aplicate in unele tari care au aderat in primul val la UE. Frecventa cu care clientii bancilor apeleaza la platile interbancare are rolul principal in diminuarea mai departe a comisioanelor.

08 Noi 2006 | Plati

Western Union revine la bursa din New York

Unul dintre liderii mondiali ai transferurilor de bani, compania Western Union, a finalizat separarea de compania-mama First Data si a revenit pe bursa new-yorkeza.

11 Oct 2006 | Plati

Plati interbancare mai ieftine

De la inceputul lunii octombrie, Transfond reduce cu inca 15% nivelul comisioanelor pentru platile interbancare de mica valoare (sub 50.000 lei).

02 Oct 2006 | Plati

BNR reduce comisioanele pentru platile mari si cele urgente

Incepand cu data de 2 octombrie, BNR reduce cu 10% nivelul comisioanelor percepute bancilor in sistemul electronic de plati, pentru tranzactiile de mare valoare (peste 50.000 RON) si cele urgente.

28 Sep 2006 | Plati

Circuitul banilor prin debit direct

Debitul direct poate fi folosit pentru plata rapida si eficienta a facturilor, ratelor, impozitelor, precum si oricaror altor tipuri de plati recurente. Modul de functionare este pe cat de simplu, pe atat de sigur si eficient. Facturile sunt achitate prin intermediul bancii, care preia banii direct din contul clientului.

20 Sep 2006 | Plati

Debitul direct devine mai simplu

Raiffeisen Bank a introdus debitul direct interbancar, metoda de plata cea mai folosita in Occident. Prin acest serviciu, se mandateaza banca pentru a achita facturile catre furnizori. Dupa semnarea contractului, singura grija a clientului va fi sa alimenteze din timp contul propriu cu banii necesari pentru efectuarea platii.

11 Sep 2006 | Plati

OTP Bank introduce serviciul MoneyGram

La inceputul lunii august, OTP Bank va lansa serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram, care permite clientilor sa trimita si sa primeasca bani din strainatate.

11 Aug 2006 | Plati
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară