top banner

Pagina 15 - Carduri: Articole, știri și sfaturi financiare

Carduri de credit pentru clientii cu multi bani

BRD a introdus in oferta cardul de credit MasterCard Platinum, dedicat clientilor cu venituri foarte inalte. Acesta este un card exclusivist, ce asigura acces la o serie de servicii de VIP.

13 Iun 2013 | Carduri
Cum va poate rasplati cardul?

Cum va poate rasplati cardul?

Cardurile au depasit, demult, statutul de simplu „plastic” cu care platim sau de pe care scoatem bani de la ATM. De aceea, atunci cand alegem un card de plata, nu trebuie sa avem in vedere doar „datele tehnice”, ci si beneficiile suplimentare.

05 Iun 2013 | Carduri

Tranzactiile cu carduri in Romania au printre cele mai mari comisioane interbancare din UE

Comisioanele interbancare percepute pe zona cardurilor in Romania sunt printre cele mai mari din Uniunea Europeana. In medie, comisionul interbancar este 1% pe tranzactie.

30 Mai 2013 | Carduri

Visa propune o strategie nationala de incurajare a platilor cu cardul

Visa a lansat o strategie nationala ce are ca scop incurajarea si promovarea platilor cu cardul in special in sectorul public. Strategia vizeaza reducerea economiei gri din acest sector, prin impulsionare utilizarii cardului, dar si plata beneficiilor si drepturilor sociale pe card, sustinand astfel bancarizarea zonei rurale.

28 Mai 2013 | Carduri

Cardurile continua sa fie utilizate cel mai mult la ATM

Valoarea sumelor retrase de la ATM este in continuare mult peste nivelul platilor realizate cu cardul direct la comercianti. Situatia poate fi pusa doar partial pe seama preferintei pentru numerar a consumatorilor in conditiile in care, pentru unele operatiuni uzuale, precum plata ratelor, este clientii nu au decat varianta numerarului.

21 Mai 2013 | Carduri

Romanii isi utilizeaza cardul mai des cand pleaca in strainatate

Aproximativ 20% din totalul tranzactiilor realizate cu cardul la POS in primele trei luni ale anului au fost efectuate de romani la comercianti in afara tarii.

21 Mai 2013 | Carduri

Noi reduceri pentru posesorii de carduri premium MasterCard in magazine selectate

Posesorii de carduri MasterCard premium beneficiaza de o reducere suplimentara la achizitia de produse din magazinele Tommy Hilfiger pana pe 15 iunie.

15 Mai 2013 | Carduri

Tranzactiile cu cardul la POS pot aduce premii in bani si telefoane mobile

Posesorii de carduri Visa care fac tranzactii la comercianti pana pe 31 mai intra in campania promotionala si pot castiga premii in bani sau telefoane mobile.

30 Apr 2013 | Carduri

Cardurile American Express isi extind aria de acceptare

Cardurile cu sigla American Express vor putea fi utilizate pentru plata cumparaturilor la inca 12.800 de POS-uri. Reteaua totala de acceptare din Romania ajunge la aproape 21.000 de puncte de plata.

23 Apr 2013 | Carduri

Batoane de ciocolata si energizante pentru fiecare plata cu cardul

MasterCard a demarat o noua campanie prin care recompenseaza cu un baton de ciocolata sau cu un energizant pe clientii care fac plati contactless cu cardul.

23 Apr 2013 | Carduri
Comparații

Carduri de credit

Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară