Millennium ofera noi servicii de private banking

Clientii Millennium Bank cu venituri ridicate pot de acum sa isi lase sumele in administrarea consilierilor de private banking ai Millennium Bank. Noul serviciu este disponibil momentan in 8 orase.


Millennium Bank a lansat serviciul Prestige, prin care va oferi clientilor cu venituri mari produse si servicii dedicate. Pentru a beneficia de acest serviciu clientii trebuie sa obtina un venit lunar de minimum 1.400 euro sau sa detina economii de cel putin 20.000 euro.

In acest sens, banca a intrat si pe piata distribuitorilor de fonduri de investitii si a semnat un parteneriat cu ING Investment Management. Millennium Bank va putea astfel sa distribuie unitati de la 15 fonduri domiciliate in Luxemburg. Pe plan local, clientii de private banking ai Millennium Bank pot investi in fondurile administrate de Pioneer Asset Management. 

Tot pentru clientii cu venituri mari, banca a dezvoltat un program exclusivist de asigurari de sanatate in parteneriat cu Eureko Asigurari.

“Grupul Millennium bcp furnizeaza acest tip de serviciu in toate tarile in care este prezent, prin urmare beneficiem de o experienta vasta pe acest segment de business”, a precizat Nuno Alves, director executiv al Millennium Bank.

Noul serviciu este disponibil in 12 sucursale ale bancii aflate in Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti si Timisoara.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Avantajele telefonului transformat in POS pentru consumatori si comercianti
Avantajele telefonului transformat in POS pentru consumatori si comercianti

Bancile au sesizat avantajele combinarii platilor in crestere cu cardul cu obstacolele dotarii cu POS-uri in spatiile comerciale improvizate si propun aplicatii ce transforma telefonul in terminal de acceptare a platilor cu cardul.

17 Februarie 2021 | Info banci

Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice
Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice

Sistemul bancar autohton a implementat din ianuarie noile protocoale la nivel european pentru securizarea tranzactiilor electronice, ceea ce pentru utilizatorul obisnuit se traduce in pasi suplimentari pentru validarea unor operatiuni.

12 Ianuarie 2021 | Info banci

Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite
Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite

Dobanzile la creditele populatiei si companiilor dar si dobanzile la care se imprumuta statul au inceput anul in scadere. Vestea proasta este ca le vor urma si dobanzile la depozite.

11 Ianuarie 2021 | Info banci

CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE
CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar (CSALB) considera ca una dintre deciziile Curtii de Justitie a Uniunii Europene ar putea determina instantele de judecata sa recomande bancilor si consumatorilor sa negocieze inainte de inceperea unui proces.

21 Decembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus