top banner

Millennium ofera noi servicii de private banking

08 Februarie 2011 | Autor: Conso

Clientii Millennium Bank cu venituri ridicate pot de acum sa isi lase sumele in administrarea consilierilor de private banking ai Millennium Bank. Noul serviciu este disponibil momentan in 8 orase.
Millennium Bank a lansat serviciul Prestige, prin care va oferi clientilor cu venituri mari produse si servicii dedicate. Pentru a beneficia de acest serviciu clientii trebuie sa obtina un venit lunar de minimum 1.400 euro sau sa detina economii de cel putin 20.000 euro.
In acest sens, banca a intrat si pe piata distribuitorilor de fonduri de investitii si a semnat un parteneriat cu ING Investment Management. Millennium Bank va putea astfel sa distribuie unitati de la 15 fonduri domiciliate in Luxemburg. Pe plan local, clientii de private banking ai Millennium Bank pot investi in fondurile administrate de Pioneer Asset Management. 
Tot pentru clientii cu venituri mari, banca a dezvoltat un program exclusivist de asigurari de sanatate in parteneriat cu Eureko Asigurari.
“Grupul Millennium bcp furnizeaza acest tip de serviciu in toate tarile in care este prezent, prin urmare beneficiem de o experienta vasta pe acest segment de business”, a precizat Nuno Alves, director executiv al Millennium Bank.
Noul serviciu este disponibil in 12 sucursale ale bancii aflate in Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti si Timisoara.
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Info banci

Alte Articole

Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Portalul financiar Conso a fost reconstruit integral pe o arhitectura web moderna, in urma unui proiect derulat pe parcursul ultimelor 18 luni, cu o investitie de peste 70.000 euro. Arhitectura noua aduce importante imbunatatiri pentru utilizatorii site-ului, precum si noi functionalitati.

17 Mai 2022 | Info banci
Creditele in valuta-cum ne afecteaza schimbarea indicilor de referinta?

Creditele in valuta-cum ne afecteaza schimbarea indicilor de referinta?

Dupa modelul IRCC care a inlocuit Robor in Romania, creditele in franci elvetieni, dolari, lire sterline si yeni au schimbat referinta Libor din acest an.

03 Feb 2022 | Info banci
Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare

Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare

ING Home’Bank este o aplicatie completa de internet banking, care astazi are peste 1,1 milioane de utilizatori activi si 26 milioane de sesiuni pe luna. Prin intermediul ei, oricine poate deschide relatia cu banca, poate accesa toate serviciile si produsele curente si poate inclusiv sa inchida relatia, totul online, oriunde, oricand.

22 Dec 2021 | Info banci
Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Bancile au inceput sa isi adapteze oferta pentru a ajunge si la persoanele cu deficiente de auz sau de vedere, din dorinta a largi cat mai mult posibil baza actuala de clienti.

15 Oct 2021 | Info banci

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul