EximBank si-a redesenat site-ul

EximBank si-a modificat pagina de internet in vederea imbunatatirii accesului la informatii despre produsele bancii. In plus, au fost adaugate sectiuni noi.


Noul site include o sectiune de acces rapid pentru cei care nu cunosc produsele si serviciile oferite de banca dar stiu ce anume isi doresc. Ei pot alege tipul de companie pe care il reprezinta sau pot indica faptul ca doresc sa acceseze fonduri europene si li se vor afisa produsele existente in portofoliul EximBank.

De asemenea, au fost adaugate sectiuni de intrebari frecvente pentru fiecare categorie de produse: finantare, garantare, asigurare, atragere de fonduri europene. In plus, accesul catre aplicatia de internet banking se va putea face din orice pagina a noului site.

“Noul www.eximbank.ro prezinta solutiile bancii pornind de la profilul diferitelor categorii de persoane ce ar putea fi interesate de serviciile noastre, usurand cu mult accesarea informatiei si identificarea zonelor in care colaborarea cu EximBank le-ar fi profitabila”, a precizat Oana Nuta, director de PR&Marketing la EximBank.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit
Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit

Pandemia a mutat tot mai multe operatiuni in zona online. Mai multe institutii financiare permit achizitionarea cardurilor de credit fara prezenta fizica. Cu fiecare saptamana care trece, se mareste numarul celor care fac tranzitia de la prezenta fizica in zona digitala.

28 Aprilie 2021 | Info banci

Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso
Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso

BRD intra in clubul partenerilor Conso care permit utilizatorilor sa trimita o aplicatie de credit, din comparatoarele dedicate creditelor de nevoi personale, creditelor imobiliare si imprumuturilor Noua Casa.

7 Aprilie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus