Conso.ro implineste 7 ani de ziua internationala a consumatorului

Portalul Conso.ro implineste 7 ani de cand este alaturi de toti cei care au nevoie de sfaturi financiare, chiar pe 15 martie, ziua internationala a consumatorilor.


Conso.ro si-a dovedit in toti acesti ani dedicatia pe zona compararii si analizarii produselor si serviciilor financiare si a reusit sa isi mentina un loc fruntas in randul site-urilor de profil.

In luna februarie 2013, Conso.ro a ajuns la 180.000 de vizitatori unici, in crestere puternica fata de numarul inregistrat in urma cu 1 an. De asemenea, peste 30.000 de persoane au solicitat in ultimul an credite, utilizand platforma de comparatie si formularul electronic special, iar peste 1 milion de persoane au comparat produsele bancilor.

Ultimul an a adus pentru Conso.ro si o dezvoltare a zonelor cheie si a aplicatiilor destinate consumatorilor. A fost adaugata sectiunea Plati, unde consumatorii pot compara costurile conturilor curente si pot citi analize si sfaturi din domeniu.

De asemenea, anul 2012 a insemnat o crestere a informatiilor si a zonelor de interes pentru microintreprinderi, prin dezvoltarea sustinuta a sectiunii IMM.

Conso.ro si-a continuat activitatea de educatie financiara punand la dispozitia celor interesati ghiduri, sfaturi utile, dar si avertismente cu privire la produsele si serviciile oferite consumatorilor.

Pe parcursul ultimelor 12 luni, peste 2.000 de persoane au primit raspunsuri personalizate la intrebarile trimise prin intermediul rubricii Sfatul Expertului, fie prin postarea raspunsului online, fie prin transmiterea raspunsului prin email.

Echipa Conso.ro multumeste tuturor utilizatorilor portalului pentru incredere si promite ca in viitor sa continue sa ofere acelasi sprijin, tuturor celor care au nevoie de informatii financiare.  


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare
Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare

ING Home’Bank este o aplicatie completa de internet banking, care astazi are peste 1,1 milioane de utilizatori activi si 26 milioane de sesiuni pe luna. Prin intermediul ei, oricine poate deschide relatia cu banca, poate accesa toate serviciile si produsele curente si poate inclusiv sa inchida relatia, totul online, oriunde, oricand.

22 Decembrie 2021 | Articol sponsorizat

Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati
Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Bancile au inceput sa isi adapteze oferta pentru a ajunge si la persoanele cu deficiente de auz sau de vedere, din dorinta a largi cat mai mult posibil baza actuala de clienti.

15 Octombrie 2021 | Info banci

Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu
Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu

Bancile penalizeaza operatiunile cu numerar in succursale, iar retragerile/depunerile de numerar la ghiseu pot echivala, procentual, cu o dobanda la termen. Exista insa modalitati de ocolire a acestor costuri.

3 August 2021 | Info banci

Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus