top banner

Conso.ro implineste 7 ani de ziua internationala a consumatorului

15 Martie 2013 | Autor: Conso

Portalul Conso.ro implineste 7 ani de cand este alaturi de toti cei care au nevoie de sfaturi financiare, chiar pe 15 martie, ziua internationala a consumatorilor.
Conso.ro si-a dovedit in toti acesti ani dedicatia pe zona compararii si analizarii produselor si serviciilor financiare si a reusit sa isi mentina un loc fruntas in randul site-urilor de profil.
In luna februarie 2013, Conso.ro a ajuns la 180.000 de vizitatori unici, in crestere puternica fata de numarul inregistrat in urma cu 1 an. De asemenea, peste 30.000 de persoane au solicitat in ultimul an credite, utilizand platforma de comparatie si formularul electronic special, iar peste 1 milion de persoane au comparat produsele bancilor.
Ultimul an a adus pentru Conso.ro si o dezvoltare a zonelor cheie si a aplicatiilor destinate consumatorilor. A fost adaugata sectiunea Plati, unde consumatorii pot compara costurile conturilor curente si pot citi analize si sfaturi din domeniu.
De asemenea, anul 2012 a insemnat o crestere a informatiilor si a zonelor de interes pentru microintreprinderi, prin dezvoltarea sustinuta a sectiunii IMM.
Conso.ro si-a continuat activitatea de educatie financiara punand la dispozitia celor interesati ghiduri, sfaturi utile, dar si avertismente cu privire la produsele si serviciile oferite consumatorilor.
Pe parcursul ultimelor 12 luni, peste 2.000 de persoane au primit raspunsuri personalizate la intrebarile trimise prin intermediul rubricii Sfatul Expertului, fie prin postarea raspunsului online, fie prin transmiterea raspunsului prin email.
Echipa Conso.ro multumeste tuturor utilizatorilor portalului pentru incredere si promite ca in viitor sa continue sa ofere acelasi sprijin, tuturor celor care au nevoie de informatii financiare.  
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Info banci

Alte Articole

Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Portalul financiar Conso a fost reconstruit integral pe o arhitectura web moderna, in urma unui proiect derulat pe parcursul ultimelor 18 luni, cu o investitie de peste 70.000 euro. Arhitectura noua aduce importante imbunatatiri pentru utilizatorii site-ului, precum si noi functionalitati.

17 Mai 2022 | Info banci
Creditele in valuta-cum ne afecteaza schimbarea indicilor de referinta?

Creditele in valuta-cum ne afecteaza schimbarea indicilor de referinta?

Dupa modelul IRCC care a inlocuit Robor in Romania, creditele in franci elvetieni, dolari, lire sterline si yeni au schimbat referinta Libor din acest an.

03 Feb 2022 | Info banci
Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare

Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare

ING Home’Bank este o aplicatie completa de internet banking, care astazi are peste 1,1 milioane de utilizatori activi si 26 milioane de sesiuni pe luna. Prin intermediul ei, oricine poate deschide relatia cu banca, poate accesa toate serviciile si produsele curente si poate inclusiv sa inchida relatia, totul online, oriunde, oricand.

22 Dec 2021 | Info banci
Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Bancile au inceput sa isi adapteze oferta pentru a ajunge si la persoanele cu deficiente de auz sau de vedere, din dorinta a largi cat mai mult posibil baza actuala de clienti.

15 Oct 2021 | Info banci

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul