Conso.ro implineste 7 ani de ziua internationala a consumatorului

Portalul Conso.ro implineste 7 ani de cand este alaturi de toti cei care au nevoie de sfaturi financiare, chiar pe 15 martie, ziua internationala a consumatorilor.


Conso.ro si-a dovedit in toti acesti ani dedicatia pe zona compararii si analizarii produselor si serviciilor financiare si a reusit sa isi mentina un loc fruntas in randul site-urilor de profil.

In luna februarie 2013, Conso.ro a ajuns la 180.000 de vizitatori unici, in crestere puternica fata de numarul inregistrat in urma cu 1 an. De asemenea, peste 30.000 de persoane au solicitat in ultimul an credite, utilizand platforma de comparatie si formularul electronic special, iar peste 1 milion de persoane au comparat produsele bancilor.

Ultimul an a adus pentru Conso.ro si o dezvoltare a zonelor cheie si a aplicatiilor destinate consumatorilor. A fost adaugata sectiunea Plati, unde consumatorii pot compara costurile conturilor curente si pot citi analize si sfaturi din domeniu.

De asemenea, anul 2012 a insemnat o crestere a informatiilor si a zonelor de interes pentru microintreprinderi, prin dezvoltarea sustinuta a sectiunii IMM.

Conso.ro si-a continuat activitatea de educatie financiara punand la dispozitia celor interesati ghiduri, sfaturi utile, dar si avertismente cu privire la produsele si serviciile oferite consumatorilor.

Pe parcursul ultimelor 12 luni, peste 2.000 de persoane au primit raspunsuri personalizate la intrebarile trimise prin intermediul rubricii Sfatul Expertului, fie prin postarea raspunsului online, fie prin transmiterea raspunsului prin email.

Echipa Conso.ro multumeste tuturor utilizatorilor portalului pentru incredere si promite ca in viitor sa continue sa ofere acelasi sprijin, tuturor celor care au nevoie de informatii financiare.  


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice
Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice

Sistemul bancar autohton a implementat din ianuarie noile protocoale la nivel european pentru securizarea tranzactiilor electronice, ceea ce pentru utilizatorul obisnuit se traduce in pasi suplimentari pentru validarea unor operatiuni.

12 Ianuarie 2021 | Info banci

Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite
Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite

Dobanzile la creditele populatiei si companiilor dar si dobanzile la care se imprumuta statul au inceput anul in scadere. Vestea proasta este ca le vor urma si dobanzile la depozite.

11 Ianuarie 2021 | Info banci

CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE
CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar (CSALB) considera ca una dintre deciziile Curtii de Justitie a Uniunii Europene ar putea determina instantele de judecata sa recomande bancilor si consumatorilor sa negocieze inainte de inceperea unui proces.

21 Decembrie 2020 | Info banci

Dobanzile la depozite au intrat la cura de slabire
Dobanzile la depozite au intrat la cura de slabire

Mai multe banci au anuntat reducerea dobanzilor la depozitele in lei, o miscare care poate anticipa reducerea inflatiei pe parcursul anului viitor.

11 Decembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus