Conso.ro implineste 7 ani de ziua internationala a consumatorului

Portalul Conso.ro implineste 7 ani de cand este alaturi de toti cei care au nevoie de sfaturi financiare, chiar pe 15 martie, ziua internationala a consumatorilor.


Conso.ro si-a dovedit in toti acesti ani dedicatia pe zona compararii si analizarii produselor si serviciilor financiare si a reusit sa isi mentina un loc fruntas in randul site-urilor de profil.

In luna februarie 2013, Conso.ro a ajuns la 180.000 de vizitatori unici, in crestere puternica fata de numarul inregistrat in urma cu 1 an. De asemenea, peste 30.000 de persoane au solicitat in ultimul an credite, utilizand platforma de comparatie si formularul electronic special, iar peste 1 milion de persoane au comparat produsele bancilor.

Ultimul an a adus pentru Conso.ro si o dezvoltare a zonelor cheie si a aplicatiilor destinate consumatorilor. A fost adaugata sectiunea Plati, unde consumatorii pot compara costurile conturilor curente si pot citi analize si sfaturi din domeniu.

De asemenea, anul 2012 a insemnat o crestere a informatiilor si a zonelor de interes pentru microintreprinderi, prin dezvoltarea sustinuta a sectiunii IMM.

Conso.ro si-a continuat activitatea de educatie financiara punand la dispozitia celor interesati ghiduri, sfaturi utile, dar si avertismente cu privire la produsele si serviciile oferite consumatorilor.

Pe parcursul ultimelor 12 luni, peste 2.000 de persoane au primit raspunsuri personalizate la intrebarile trimise prin intermediul rubricii Sfatul Expertului, fie prin postarea raspunsului online, fie prin transmiterea raspunsului prin email.

Echipa Conso.ro multumeste tuturor utilizatorilor portalului pentru incredere si promite ca in viitor sa continue sa ofere acelasi sprijin, tuturor celor care au nevoie de informatii financiare.  


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso
Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso

BRD intra in clubul partenerilor Conso care permit utilizatorilor sa trimita o aplicatie de credit, din comparatoarele dedicate creditelor de nevoi personale, creditelor imobiliare si imprumuturilor Noua Casa.

7 Aprilie 2021 | Info banci

Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci
Prin CEC Bank iti poti supraveghea conturile de la alte banci

Prin aplicatia mobila a bancii se pot vizualiza conturi diferite deschise la alte banci din Romania, astfel incat utilizatorii pot avea o privire de ansamblu asupra activelor lor bancare.

5 Aprilie 2021 | Info banci

AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor
AliasPay inlocuieste IBAN-ul cu numarul de telefon si creste viteza platilor

Noutatea introdusa de serviciul pus la dispozitia bancilor de catre Transfond este ca se pot face plati intre clientii bancilor diferite, persoane fizice sau mici comercianti.

23 Martie 2021 | Info banci

Cum i-a ajutat in mod concret Conso pe doi dintre utilizatorii sai
Cum i-a ajutat in mod concret Conso pe doi dintre utilizatorii sai

Doi dintre participantii la sondajul realizat in randul utilizatorilor Conso la finalul anului trecut, ne-au dat detalii despre modul in care au descoperit site-ul, cum au fost ajutati in demersurile lor de informatiile de pe site, modul in care folosesc Conso si ce ar dori dezvoltat sau imbunatatit.

17 Martie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus