Conso.ro implineste 6 ani

Pe 15 martie se implinesc 6 ani de cand Conso.ro este alaturi de toti cei care au nevoie de sfaturi financiare, prin comparatii de produse, articole si informatii practice.


Calitatea informatiilor oferite a adus Conso.ro in topul portalurilor financiare pentru consumatori.  Numarul cititorilor a urcat constant de-a lungul anilor, depasind 138.000 de vizitatori unici in luna ianuarie 2012.

Popularitatea a fost sustinuta de dezvoltarea continua a portalului, prin adaugarea de noi functionalitati, calculatoare si tabele comparative, dar si prin usurinta de navigare pe site.

Pe langa comparatii de produse financiare, Conso.ro a fost un promotor al educatiei financiare, punand la dispozitia celor interesati ghiduri, sfaturi utile dar si avertismente cu privire la produsele si serviciile oferite consumatorilor.

Aniversarea Conso.ro coincide cu Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor, care are loc pe 15 martie. In 2012, evenimentul de celebrare organizat de ANPC a avut ca subiect central drepturile consumatorilor de servicii financiare.

Alin Iacob, redactorul sef al Conso.ro, a participat in cadrul acestui eveniment in calitate de speaker si moderator, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor statului si ai industrieri financiare.

Echipa Conso.ro multumeste tuturor utilizatorilor portalului pentru incredere si promite ca in viitor sa continue sa ofere acelasi sprijin, tuturor celor care au nevoie de informatii financiare.  


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu
Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu

Bancile penalizeaza operatiunile cu numerar in succursale, iar retragerile/depunerile de numerar la ghiseu pot echivala, procentual, cu o dobanda la termen. Exista insa modalitati de ocolire a acestor costuri.

3 August 2021 | Info banci

Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit
Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit

Pandemia a mutat tot mai multe operatiuni in zona online. Mai multe institutii financiare permit achizitionarea cardurilor de credit fara prezenta fizica. Cu fiecare saptamana care trece, se mareste numarul celor care fac tranzitia de la prezenta fizica in zona digitala.

28 Aprilie 2021 | Info banci

Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus