Conso.ro implineste 6 ani

Pe 15 martie se implinesc 6 ani de cand Conso.ro este alaturi de toti cei care au nevoie de sfaturi financiare, prin comparatii de produse, articole si informatii practice.


Calitatea informatiilor oferite a adus Conso.ro in topul portalurilor financiare pentru consumatori.  Numarul cititorilor a urcat constant de-a lungul anilor, depasind 138.000 de vizitatori unici in luna ianuarie 2012.

Popularitatea a fost sustinuta de dezvoltarea continua a portalului, prin adaugarea de noi functionalitati, calculatoare si tabele comparative, dar si prin usurinta de navigare pe site.

Pe langa comparatii de produse financiare, Conso.ro a fost un promotor al educatiei financiare, punand la dispozitia celor interesati ghiduri, sfaturi utile dar si avertismente cu privire la produsele si serviciile oferite consumatorilor.

Aniversarea Conso.ro coincide cu Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor, care are loc pe 15 martie. In 2012, evenimentul de celebrare organizat de ANPC a avut ca subiect central drepturile consumatorilor de servicii financiare.

Alin Iacob, redactorul sef al Conso.ro, a participat in cadrul acestui eveniment in calitate de speaker si moderator, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor statului si ai industrieri financiare.

Echipa Conso.ro multumeste tuturor utilizatorilor portalului pentru incredere si promite ca in viitor sa continue sa ofere acelasi sprijin, tuturor celor care au nevoie de informatii financiare.  


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Avantajele telefonului transformat in POS pentru consumatori si comercianti
Avantajele telefonului transformat in POS pentru consumatori si comercianti

Bancile au sesizat avantajele combinarii platilor in crestere cu cardul cu obstacolele dotarii cu POS-uri in spatiile comerciale improvizate si propun aplicatii ce transforma telefonul in terminal de acceptare a platilor cu cardul.

17 Februarie 2021 | Info banci

Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice
Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice

Sistemul bancar autohton a implementat din ianuarie noile protocoale la nivel european pentru securizarea tranzactiilor electronice, ceea ce pentru utilizatorul obisnuit se traduce in pasi suplimentari pentru validarea unor operatiuni.

12 Ianuarie 2021 | Info banci

Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite
Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite

Dobanzile la creditele populatiei si companiilor dar si dobanzile la care se imprumuta statul au inceput anul in scadere. Vestea proasta este ca le vor urma si dobanzile la depozite.

11 Ianuarie 2021 | Info banci

CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE
CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar (CSALB) considera ca una dintre deciziile Curtii de Justitie a Uniunii Europene ar putea determina instantele de judecata sa recomande bancilor si consumatorilor sa negocieze inainte de inceperea unui proces.

21 Decembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus