top banner

Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

17 Mai 2022 | Autor: Conso

Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Portalul financiar Conso a fost reconstruit integral pe o arhitectura web moderna, in urma unui proiect derulat pe parcursul ultimelor 18 luni, cu o investitie de peste 70.000 euro. Arhitectura noua aduce importante imbunatatiri pentru utilizatorii site-ului, precum si noi functionalitati.
Conso este acum mult mai usor de utilizat, incarcarea paginilor se face mult mai rapid decat in vechea versiune, in special in cazul conexiunilor mobile de date. Interfata front-end este dezvoltata cu ajutorul React.js si Next.js, iar partea de back end a migrat pe framework-ul PHP Symfony.
De asemenea, platforma are un nivel ridicat de securitate si un design care ofera o experienta mai placuta de navigare. Ea permite extinderea, pe viitor, a functionalitatilor disponibile utilizatorilor, in special pe partea tranzactionala.
Crearea unui plaforme separate pentru activitatea tranzactionala – myaccount.conso.ro - este una dintre noile functionalitati pentru userii Conso.
Platforma pentru activitatea tranzactionala asigura un nivel sporit de securitate, nu include bannere publicitare si reuneste toate serviciile aferente contului de utilizator: asigurari RCA - comparatie oferte, achizitie RCA, acces la politele achizitionate si gestionare oferte RCA, solicitarea de oferte de credit la banca, obtinerea situatiei personale de la Biroul de Credit, postarea de recenzii ale produselor si serviciilor utilizate, precum si gestionarea profilului in contul de utilizator.
Noua platforma ofera si posibilitatea de a salva oferte in cont, pentru a bloca tariful RCA pe o perioada de doua saptamani, iar in materie de recenzii, la Vocea clientului, posibilitatea de a edita recenziile din contul de utilizator, precum si de a afisa o nota generala pentru fiecare institutie financiara recenzata si pentru fiecare produs oferit de o institutie financiara.
Acesta schimbare de platforma reprezinta doar un prim pas intr-o strategie corenta de dezvoltare in urmatorii ani, care vizeaza transformarea intr-o companie de fintech, in care dezvoltarile de tehnologie inovatoare vor juca un rol primordial, pentru a servi interesele utilizatorilor Conso si pentru a le facilita obtinerea celor mai bune oferte, adaptate profilului fiecaruia.
Despre CONSO
Conso.ro este principalul portal de informatii financiare pentru consumatori, administrat de Conso Media Group SRL. Inca de la infiintare, in 2006, obiectivul Conso.ro a fost sa ajute consumatorii sa ia decizii financiare mai bune.
Portalul a fost conceput astfel incat sa ofere consumatorilor toate informatiile necesare pentru a-si fundamenta deciziile financiare, pornind de la educatie financiara si pana la alegerea unei oferte concrete. In acest sens, utilizatorii au la dispozitie o serie resurse educationale (ghiduri, sfaturi utile), dar si instrumente precise pentru evaluarea ofertelor de servicii financiare (simulatoare financiare, tabele comparative).
Aria de interes s-a extins in timp, pe masura dezvoltarii site-ului. Daca la inceput, Conso.ro era dedicat exclusiv serviciilor bancare, ulterior portalul a acoperit intreg spectrul serviciilor financiare: pietele bursiere si valutare, fondurile de investitii, fondurile de pensii private si asigurarile.
Conso.ro s-a consacrat si ca o publicatie online de referinta in zona serviciilor financiare, activitatea editoriala fiind axata pe oferirea de stiri si articole utilitare. Continutul editorial este prezentat intr-o maniera obiectiva, clara si pe intelesul tuturor, fara imixtiuni din partea clientilor de publicitate.
Conso.ro este un portal financiar independent si nu este administrat sau detinut de companii in spatele carora se afla banci sau alte institutii financiare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Info banci

Alte Articole

Economii cu bonus de dobanda in functie de abonament

Economii cu bonus de dobanda in functie de abonament

Revolut isi promoveaza pachetele exclusiviste oferind dobanzi in crestere la conturile de economii recent lansate, practica bancara anterioara presupunand dobanzi fixe sau stimularea economisirii in functie de sold.

28 Feb 2024 | Info banci
Promotii bancare in prag de toamna

Promotii bancare in prag de toamna

Mai multe oferte bancare aparute in ultima perioada propun bonusuri la achizitiile de la parteneri, reduceri de dobanda, costuri zero pe viata pe anumite pachete.

29 Aug 2023 | Info banci
Ce oferte scot in fata bancile in aceasta perioada?

Ce oferte scot in fata bancile in aceasta perioada?

Am analizat site-urile principalelor banci din Romania pentru fotografia canalelor de vanzari ale momentului-economisire, carduri de credit si debit, aplicatii mobile, oferte de creditare si, vedeta saptamanii, Black Friday.

08 Noi 2022 | Info banci
Exclusivitate Conso: Ce se intampla cu produsele clientilor Credit Agricole dupa fuziunea cu Vista Bank

Exclusivitate Conso: Ce se intampla cu produsele clientilor Credit Agricole dupa fuziunea cu Vista Bank

Vista Bank a preluat Credit Agricole Romania iar produsele si serviciile sale au fost incluse in oferta Vista. Conso va ofera cateva detalii privind integrarea acestora si pasii concreti pe care trebuie sa ii faca clientii Credit Agricole.

06 Oct 2022 | Info banci

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul