Consiliul Concurentei si-a imbunatatit site-ul oficial de prezentare

Consiliul Concurentei are o noua versiune de pagina web, www.consiliulconcurentei.ro, cu o grafica mai prietenoasa, ce permite accesul facil la informatii de interes general.

Site-ul ofera acces direct la ultimele informatii privind activitatea Consiliului Concurentei si noutatile legislative in domeniu.


De asemenea, vizitatorii pot afla si care sunt modificarile legislative din domeniul ajutorului de stat, in conditiile in care Consiliul este punctul de contact pe acest subiect dintre Comisia Europeana si autoritatile romane. 

In acelasi timp, de pe noua pagina web pot fi accesate atat site-ul modului de clementa, www.clementa.ro, cat si cel al retelei nationale de ajutor de stat, www.ajutordestat.ro.

“Crearea noului website reprezinta una dintre preocuparile noastre constante de a raspunde mai bine intrebarilor publicului. Am dorit sa dezvoltam un instrument de comunicare mai prietenor, care sa permita navigarea simpla, accesibila si rapida”, a precizat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.
 


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu
Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu

Bancile penalizeaza operatiunile cu numerar in succursale, iar retragerile/depunerile de numerar la ghiseu pot echivala, procentual, cu o dobanda la termen. Exista insa modalitati de ocolire a acestor costuri.

3 August 2021 | Info banci

Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit
Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit

Pandemia a mutat tot mai multe operatiuni in zona online. Mai multe institutii financiare permit achizitionarea cardurilor de credit fara prezenta fizica. Cu fiecare saptamana care trece, se mareste numarul celor care fac tranzitia de la prezenta fizica in zona digitala.

28 Aprilie 2021 | Info banci

Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus