Bank of Cyprus ramane inchisa inca 2 saptamani

Banca Centrala a Ciprului a decis sa mentina sucursala din Romania inchisa pentru inca 2 saptamani, pana pe 22 aprilie, timp in care au loc negocieri cu un potential cumparator.


Negocierile incept pe 8 aprilie cu bancile care si-au exprimat interesul pentru cumpararea acesteia.
Pana la redeschidere, clientii sucursalei din Romania pot folosit doar ATM-ul pentru a avea acces la conturi. In cazul necesitatilor deosebite, clientii trebuie sa contacteze call-centerul bancii.

Bank of Cyprus functioneaza in Romania ca sucursala astfel incat este supravegheata direct de Banca Centrala a Ciprului. BNR a fost doar notifiocata asupra deciziei de inchidere temporara.

De asemenea, clientii sucursalei au depozitele garantate de institutia specializata din Cipru, in limita a 100.000 euro per deponent.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit
Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit

Pandemia a mutat tot mai multe operatiuni in zona online. Mai multe institutii financiare permit achizitionarea cardurilor de credit fara prezenta fizica. Cu fiecare saptamana care trece, se mareste numarul celor care fac tranzitia de la prezenta fizica in zona digitala.

28 Aprilie 2021 | Info banci

Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor
Romanii nu mai cred in beneficiile amanarii ratelor

Pana pe 15 martie 2021, bancile primisera 21.825 de solicitari de suspendarea obligatiilor de plata din partea clientilor persoane fizice si juridice. Marea majoritate a acestor solicitari au venit din partea persoanelor fizice (96%) si doar 800 de cereri din partea companiilor.

15 Aprilie 2021 | Info banci

Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso
Creditele BRD isi asteapta solicitantii pe Conso

BRD intra in clubul partenerilor Conso care permit utilizatorilor sa trimita o aplicatie de credit, din comparatoarele dedicate creditelor de nevoi personale, creditelor imobiliare si imprumuturilor Noua Casa.

7 Aprilie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus