Bank of Cyprus ramane inchisa inca 2 saptamani

Banca Centrala a Ciprului a decis sa mentina sucursala din Romania inchisa pentru inca 2 saptamani, pana pe 22 aprilie, timp in care au loc negocieri cu un potential cumparator.


Negocierile incept pe 8 aprilie cu bancile care si-au exprimat interesul pentru cumpararea acesteia.
Pana la redeschidere, clientii sucursalei din Romania pot folosit doar ATM-ul pentru a avea acces la conturi. In cazul necesitatilor deosebite, clientii trebuie sa contacteze call-centerul bancii.

Bank of Cyprus functioneaza in Romania ca sucursala astfel incat este supravegheata direct de Banca Centrala a Ciprului. BNR a fost doar notifiocata asupra deciziei de inchidere temporara.

De asemenea, clientii sucursalei au depozitele garantate de institutia specializata din Cipru, in limita a 100.000 euro per deponent.

Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cum se deschide un cont bancar exclusiv online
Cum se deschide un cont bancar exclusiv online

Pandemia a obligat furnizorii de servicii financiare sa se plieze pe noile norme sociale iar distantarea fizica se poate practica acum intre functionarii si clienti cu conditia sa existe o conexiune de internet functionala si autentificarea prealabila a solicitantilor.

20 Octombrie 2020 | Info banci

Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB
Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB

Daca anul trecut, in 85% dintre negocieri, partile acceptau solutia data de conciliatori, procentul a scazut la 80% in acest an, tendinta fiind observata in ultimele luni. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB?

7 Octombrie 2020 | Info banci

Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB
Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB

In luna septembrie, s-au Implinit 5 ani de la Infiintarea Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor In domeniul Bancar (CSALB), prima entitate care solutioneaza pe cale extrajudiciara litigiile dintre consumatori si comerciantii din sistemul financiar-bancar.

30 Septembrie 2020 | Info banci

Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi
Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi

UniCredit Bank copiaza modelul folosit de Revolut, ING Bank si Raiffeisen Bank si ofera un stimulent de 50 de lei clientilor care isi conving cunoscutii sa deschida conturi curente in lei, pentru ei sau pentru copiii/parintii lor.

18 Septembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus