Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Banca Comerciala Feroviara lanseaza un nou produs

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

Banca Comerciala Feroviara ofera clientilor, persoane juridice, posibilitatea de a realiza tranzactii de vanzare/cumparare euro la un curs legat de cotatia BNR. Astfel, cu produsul Piata Interna BCF, firmele pot cumpara sau vinde euro la cursul BNR plus/minus o marja de 0,0069 lei.

Utilizatorii acestui produs au posibilitatea de a efectua o tranzactie pe zi, in limita a 100.000 de euro, la cursul euro/ron publicat de BNR sau minus marja mentionata, se arata intr-un comunicat al bancii.

”Cei dornici sa utilizeze acest produs trebuie sa transmita instructiunile de schimb valutar in ziua in care doresc sa efectueze tranzactia, in intervalul orar 09:30 – 12:00, pe adresa de e-mail a sucursalei unde a fost deschis contul PRIMUS sau la ghiseul bancii. Tranzactia poate fi vizualizata prin serviciul de Internet Banking sau prin extrasul de cont”, se mentioneaza in comunicat.

Dupa transmiterea instructiunilor si receptionarea lor de catre banca, suma ce urmeaza a fi tranzactionata va fi blocata in cont, iar operatiunea va fi efectuata dupa anuntarea cursului de referinta de catre BNR, la ora 13:00.

Oferta este valabila de luni pana la finalul acestui an.

Alte articole din Info banci

Info banci

Neogen investeste in Conso

Conso.ro anunta atragerea in structura asociativa a societatii Conso Media Group SRL a unui investitor cu experienta in online, Neogen SA. Prin achizitie directa si majorarea capitalului social, Neogen detine aproximativ 27% din Conso. Citeste mai mult

Banca Transilvania a preluat oficial Bancpost

Banca Transilvania a primit unda verde pentru integrarea Bancpost. Banca din Cluj a devenit actionar cu drepturi depline la entitatile preluate de la Eurobank Group, dupa ce a obtinut toate aprobarile necesare in acest scop. Un comunicat de presa al BT dezvaluie si detaliile tranzactiei. Citeste mai mult

Opinii recente

de Catalina Ipati Constantinescu

"Am avut un împrumut la Onnen care s-a cesionat la cei de la Tbi Credit. În data de 5. 10. 2018 am achitat suma comunicata ..."

Facebook