Banca Comerciala Feroviara lanseaza un nou produs

Banca Comerciala Feroviara ofera clientilor, persoane juridice, posibilitatea de a realiza tranzactii de vanzare/cumparare euro la un curs legat de cotatia BNR. Astfel, cu produsul Piata Interna BCF, firmele pot cumpara sau vinde euro la cursul BNR plus/minus o marja de 0,0069 lei.

Utilizatorii acestui produs au posibilitatea de a efectua o tranzactie pe zi, in limita a 100.000 de euro, la cursul euro/ron publicat de BNR sau minus marja mentionata, se arata intr-un comunicat al bancii.

”Cei dornici sa utilizeze acest produs trebuie sa transmita instructiunile de schimb valutar in ziua in care doresc sa efectueze tranzactia, in intervalul orar 09:30 – 12:00, pe adresa de e-mail a sucursalei unde a fost deschis contul PRIMUS sau la ghiseul bancii. Tranzactia poate fi vizualizata prin serviciul de Internet Banking sau prin extrasul de cont”, se mentioneaza in comunicat.

Dupa transmiterea instructiunilor si receptionarea lor de catre banca, suma ce urmeaza a fi tranzactionata va fi blocata in cont, iar operatiunea va fi efectuata dupa anuntarea cursului de referinta de catre BNR, la ora 13:00.

Oferta este valabila de luni pana la finalul acestui an.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Avantajele telefonului transformat in POS pentru consumatori si comercianti
Avantajele telefonului transformat in POS pentru consumatori si comercianti

Bancile au sesizat avantajele combinarii platilor in crestere cu cardul cu obstacolele dotarii cu POS-uri in spatiile comerciale improvizate si propun aplicatii ce transforma telefonul in terminal de acceptare a platilor cu cardul.

17 Februarie 2021 | Info banci

Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice
Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice

Sistemul bancar autohton a implementat din ianuarie noile protocoale la nivel european pentru securizarea tranzactiilor electronice, ceea ce pentru utilizatorul obisnuit se traduce in pasi suplimentari pentru validarea unor operatiuni.

12 Ianuarie 2021 | Info banci

Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite
Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite

Dobanzile la creditele populatiei si companiilor dar si dobanzile la care se imprumuta statul au inceput anul in scadere. Vestea proasta este ca le vor urma si dobanzile la depozite.

11 Ianuarie 2021 | Info banci

CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE
CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar (CSALB) considera ca una dintre deciziile Curtii de Justitie a Uniunii Europene ar putea determina instantele de judecata sa recomande bancilor si consumatorilor sa negocieze inainte de inceperea unui proces.

21 Decembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus