top banner

Conturi curente

Ce operatiuni pot face cu contul curent?

Cuprins
  Cel mai des, clientii utilizeaza contul bancar pentru a face depuneri sau retrageri de numerar la ghiseu si pentru a-si incasa venitul prin banca.
  Contul bancar poate aduce insa foarte multe avantaje in zona platilor. Cu totii avem de platit, luna de luna, facturi de utilitati. De cele mai multe ori, clientii isi prezinta factura la ghiseu si apoi depun suma de plata la casierie. In acest fel, banii sunt depusi direct in contul bancar al furnizorului de utilitati.
  Contul bancar permite insa o solutie mai mult facila: in loc sa retragem numerar, pentru alege o plata electronica, caz in care banca se ocupa ca suma respectiva sa ajunga din contul propriu in contul beneficiarului.
  Una din limitarile contului bancar este ca toate aceste operatiuni se pot face doar la ghiseu, in cadrul programului de lucru al bancii cu publicul. In plus, si comisioanele percepute de banci in acest caz sunt de regula mai mari.
  Inconvenientul este depasit daca activam unul din canalele electronice pe care banca le ofera, pentru a avea acces oricand la banii din cont. Cardul bancar, internet banking, mobile banking si call center – sunt principalele optiuni in acest sens.

  Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

  Comparații

  Asigurări RCA

  Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
  Compară

  TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

  Calculatoare

  Credit maxim

  Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

  Rate credit

  Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

  Refinanțare credit

  Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul

  Comparații

  Asigurări RCA

  Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

  Compară

  Info Financiar