top banner
Cuprins
  Daca ati intrat in somaj, v-au scazut veniturile, au crescut cheltuielile, in familie a intervenit un caz de imbolnavire, deces, divort sau orice alt eveniment care va afecteaza capacitatea de plata, va puteti adresa CSALB pentru a solicita intrarea in negociere cu banca sau IFN-ul.

  Scopul principal al acestei metode amiabile este ca cele doua parti sa nu mai ajunga in instanta daca au o neintelegere. Avantajul este ca, prin negociere, contracte sunt reechilibrate, ratele pot fi diminuate prin scaderea sau eliminarea unor comisioane, reducerea dobanzilor sau chiar prin stergerea partiala sau totala a datoriei. Chiar daca 90% dintre cererile primite vizeaza contracte de credit, puteti sa solicitati si rezolvarea problemelor care tin de plati, carduri sau alte servicii financiar-bancare.

  Pana acum peste 1.500 de romani si-au rezolvat problemele cu bancile sau institutiile financiare nebancare, dupa ce au apelat la CSALB. Valoarea totala a beneficiilor obtinute depaseste 3,5 milioane de euro. 

  Recorduri valorice: o banca a sters aproape 300.000 de lei din datoria unui consumator din Bucuresti, o alta banca a sters 52.000 de CHF din imprumutul facut de un consumator din Oradea, iar un maramuresean a beneficiat de stergerea a 44.600 de euro din soldul creditului.

  Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

  Comparații

  Credite imobiliare

  Credite imobiliare
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
  Compară

  TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

  Calculatoare

  Credit maxim

  Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

  Rate credit

  Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

  Refinanțare credit

  Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul

  Comparații

  Credite imobiliare

  Credite imobiliare
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

  Compară

  Info Financiar