Raiffeisen Locuinte premiaza clientii care incheie contracte de economisire-creditare

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a demarat o campanie cu premii in bani, cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate pe piata de economisire-creditare.

Orice persoana care incheie un contract nou in perioada 13 octombrie – 19 decembrie 2014 participa automat la o tombola cu premii. Banca ofera 100 de premii a cate 1.000 lei, iar marele premiu este de 10.000 lei.

In plus, banca ofera in perioada campaniei o reducere a comisionului de deschidere cu 25%.

“In 10 ani de activitate RBL, aproape 400.000 de romani au beneficiat de avantajele produsului de economisire-creditare in calitate de clienti ai bancii. Filozofia produsului este foarte simpla: Pentru cei care isi planifica din timp o investitie imobiliara si economisesc bani o anumita perioada, costuri finale de finantare sunt mult mai mici decat in cazul finantarii printr-un credit clasic”, afirma presedintele bancii, Aurelia Cionga.

De exemplu, o familie cu 4 membri care doreste sa cumpere o locuinta de 200.000 lei, trebuie sa economiseasca aproximativ 5 ani. Dupa aceea se poate muta in noua casa si va plati o rata fixa timp de aproximativ 7 ani.

Daca pentru fiecare membru se economiseste 350 lei pe luna, familia acumuleaza dupa aproape 5 ani o suma de 100.000 lei, tinand cont de dobanda bancii si primele de stat. Dupa aceasta perioada se poate obtine un credit de 100.000 lei, cu o dobanda fixa de 4,5% pe an, informeaza RBL.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Economisire-Creditare


Raiffeisen BpL devine Aedificium Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a schimbat denumirea in Aedificium Banca pentru Locuinte, dupa ce Raiffeisen Bank a devenit actionarul principal.

24 Octombrie 2019 | Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata.

11 Iulie 2018 | Economisire-Creditare

Sistemul Bauspar, deblocat pentru noi clienti! Ce se intampla cu cei vechi?

Bancile de locuinte din Romania vor putea relua, in curand, atragerea de noi clienti, dupa o pauza de circa doi ani si jumatate. Noua lege privind sistemul de economisire creditare (Bauspar) a fost aprobata de Parlament pe 13 iunie. Principala modificare este ca beneficiarii primei de stat trebuie sa demonstreze utilizarea banilor in scop locativ.

29 Iunie 2018 | Economisire-Creditare

Clarificari importante pentru sistemul de economisire-creditare

Sistemul de economisire-creditare pentru domeniul locativ se apropie de iesirea din impas. Comisia de specialitate din Camera Deputatilor a adoptat cateva amendamente esentiale in acest sens. Printre ele se numara si faptul ca cei care retrag economiile dupa 5 ani nu trebuie sa justifice utilizarea lor in scop locativ pentru a primi prima de stat.

23 Noiembrie 2017 | Economisire-Creditare

Mai multe articole

GHIDURI


Sistemul de economisire-creditare

Contractele de economisire-creditare permit finantarea tuturor lucrarilor care au ca destinatie finala spatiul locativ. Acest sistem sustine eforturile populatiei in ceea ce priveste imbunatatirea conditiilor de locuit iar statul sprijina acordand anual celor ce economisesc o suma de bani, denumita prima de stat. Etapa de economisire, prima de stat

Credit anticipat

Daca vrei sa iti renovezi apartamentul sau sa incepi imediat constructia unei case si nu poti astepta o perioada lunga ca sa economisesti bani, dar nici nu vrei sa renunti la avantajele contractelor de economisire-creditare, solutia este un credit anticipat. Cum se obtine creditul anticipat, ce avantaje are si cum se ramburseaza in Ghidul complet C

Inapoi sus