top banner

Raiffeisen Locuinte premiaza clientii care incheie contracte de economisire-creditare

13 Octombrie 2014 | Autor: Conso

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a demarat o campanie cu premii in bani, cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate pe piata de economisire-creditare.
Orice persoana care incheie un contract nou in perioada 13 octombrie – 19 decembrie 2014 participa automat la o tombola cu premii. Banca ofera 100 de premii a cate 1.000 lei, iar marele premiu este de 10.000 lei.
In plus, banca ofera in perioada campaniei o reducere a comisionului de deschidere cu 25%.
“In 10 ani de activitate RBL, aproape 400.000 de romani au beneficiat de avantajele produsului de economisire-creditare in calitate de clienti ai bancii. Filozofia produsului este foarte simpla: Pentru cei care isi planifica din timp o investitie imobiliara si economisesc bani o anumita perioada, costuri finale de finantare sunt mult mai mici decat in cazul finantarii printr-un credit clasic”, afirma presedintele bancii, Aurelia Cionga.
De exemplu, o familie cu 4 membri care doreste sa cumpere o locuinta de 200.000 lei, trebuie sa economiseasca aproximativ 5 ani. Dupa aceea se poate muta in noua casa si va plati o rata fixa timp de aproximativ 7 ani.
Daca pentru fiecare membru se economiseste 350 lei pe luna, familia acumuleaza dupa aproape 5 ani o suma de 100.000 lei, tinand cont de dobanda bancii si primele de stat. Dupa aceasta perioada se poate obtine un credit de 100.000 lei, cu o dobanda fixa de 4,5% pe an, informeaza RBL.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Depozite la termen

Depozite la termen
  • Compari ofertele băncilor
  • Câștiguri mai mari pentru economiile tale
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Economisire-Creditare

Alte Articole

Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Comparatia cu rata inflatiei cand vine vorba de asteptarile privind dobanzile la termen in lei nu este atat de relevanta cand avem un raport intre depozite si credite supraunitar, bancile fiind sufocate de bani in prezent.

30 Iun 2021 | Economisire-Creditare

Raiffeisen BpL devine Aedificium Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a schimbat denumirea in Aedificium Banca pentru Locuinte, dupa ce Raiffeisen Bank a devenit actionarul principal.

24 Oct 2019 | Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata.

11 Iul 2018 | Economisire-Creditare

Sistemul Bauspar, deblocat pentru noi clienti! Ce se intampla cu cei vechi?

Bancile de locuinte din Romania vor putea relua, in curand, atragerea de noi clienti, dupa o pauza de circa doi ani si jumatate. Noua lege privind sistemul de economisire creditare (Bauspar) a fost aprobata de Parlament pe 13 iunie. Principala modificare este ca beneficiarii primei de stat trebuie sa demonstreze utilizarea banilor in scop locativ.

29 Iun 2018 | Economisire-Creditare

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Depozit la termen

Calculează suma pe care o poți acumula cu ajutorul unui depozit la termen

Cont de economii

Calculează suma acumulată prin depuneri lunare într-un cont de economii