top banner

(P) Raiffeisen Banca pentru Locuinte sarbatoreste 10 ani de activitate cu multe premii!

08 Decembrie 2014 | Autor: Raiffeisen Banca pentru Locuinte

(P) Raiffeisen Banca pentru Locuinte sarbatoreste 10 ani de activitate cu multe premii!

Raiffeisen Banca pentru Locuinte isi premiaza clientii care incheie un contract de economisire-creditare pana pe 19 decembrie 2014 si le ofera reduceri semnificative de comisioane.
Cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate pe piata autohtona, Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a lansat o oferta promotionala la deschiderea contractelor de economisire-creditare.
Poti profita si tu de aceasta oferta, daca semnezi un contract pana la 19 decembrie 2014 si participi automat la o tombola. Saptamanal, banca acorda cate 10 premii, fiecare in valoare de 1.000 lei. In plus, la finalul campaniei, va avea loc o tombola finala, marele premiu fiind de 10.000 lei.
Totodata, beneficiezi de o reducere cu 25% a comisionului de deschidere.
“In 10 ani de activitate RBL, aproape 400.000 de romani au beneficiat de avantajele produsului de economisire-creditare in calitate de clienti ai bancii. Misiunea noastra, inceputa acum 10 ani, este aceea de a contribui la imbunatatirea conditiilor de locuit ale romanilor intr-un mod sustenabil”, a declarat Aurelia Cionga, Presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera produse de economisire-creditare destinate imbunatatirii situatiei locative.
 
Clientii, care incheie un contract de economisire-creditare si economisesc o perioada de timp, au ulterior posibilitatea accesarii unui credit cu dobanda fixa de 4,5 %. In fiecare an, clientii primesc la depunerile efectuate in anul respectiv, o prima de stat de 25% pe an, pana la 250 de euro, la care se adauga dobanda bancii.
Daca vrei sa afli mai multe detalii legate de aceasta promotie, completeaza datele de contact si consultantii nostri iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Depozite la termen

Depozite la termen
  • Compari ofertele băncilor
  • Câștiguri mai mari pentru economiile tale
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Economisire-Creditare

Alte Articole

Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Comparatia cu rata inflatiei cand vine vorba de asteptarile privind dobanzile la termen in lei nu este atat de relevanta cand avem un raport intre depozite si credite supraunitar, bancile fiind sufocate de bani in prezent.

30 Iun 2021 | Economisire-Creditare

Raiffeisen BpL devine Aedificium Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a schimbat denumirea in Aedificium Banca pentru Locuinte, dupa ce Raiffeisen Bank a devenit actionarul principal.

24 Oct 2019 | Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata.

11 Iul 2018 | Economisire-Creditare

Sistemul Bauspar, deblocat pentru noi clienti! Ce se intampla cu cei vechi?

Bancile de locuinte din Romania vor putea relua, in curand, atragerea de noi clienti, dupa o pauza de circa doi ani si jumatate. Noua lege privind sistemul de economisire creditare (Bauspar) a fost aprobata de Parlament pe 13 iunie. Principala modificare este ca beneficiarii primei de stat trebuie sa demonstreze utilizarea banilor in scop locativ.

29 Iun 2018 | Economisire-Creditare

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Depozit la termen

Calculează suma pe care o poți acumula cu ajutorul unui depozit la termen

Cont de economii

Calculează suma acumulată prin depuneri lunare într-un cont de economii