(P) Raiffeisen Banca pentru Locuinte sarbatoreste 10 ani de activitate cu multe premii!

Raiffeisen Banca pentru Locuinte isi premiaza clientii care incheie un contract de economisire-creditare pana pe 19 decembrie 2014 si le ofera reduceri semnificative de comisioane.

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate pe piata autohtona, Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a lansat o oferta promotionala la deschiderea contractelor de economisire-creditare.

Poti profita si tu de aceasta oferta, daca semnezi un contract pana la 19 decembrie 2014 si participi automat la o tombola. Saptamanal, banca acorda cate 10 premii, fiecare in valoare de 1.000 lei. In plus, la finalul campaniei, va avea loc o tombola finala, marele premiu fiind de 10.000 lei.

Totodata, beneficiezi de o reducere cu 25% a comisionului de deschidere.

“In 10 ani de activitate RBL, aproape 400.000 de romani au beneficiat de avantajele produsului de economisire-creditare in calitate de clienti ai bancii. Misiunea noastra, inceputa acum 10 ani, este aceea de a contribui la imbunatatirea conditiilor de locuit ale romanilor intr-un mod sustenabil”, a declarat Aurelia Cionga, Presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera produse de economisire-creditare destinate imbunatatirii situatiei locative.
 
Clientii, care incheie un contract de economisire-creditare si economisesc o perioada de timp, au ulterior posibilitatea accesarii unui credit cu dobanda fixa de 4,5 %. In fiecare an, clientii primesc la depunerile efectuate in anul respectiv, o prima de stat de 25% pe an, pana la 250 de euro, la care se adauga dobanda bancii.

Daca vrei sa afli mai multe detalii legate de aceasta promotie, completeaza datele de contact si consultantii nostri iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Economisire-Creditare


Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?
Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Comparatia cu rata inflatiei cand vine vorba de asteptarile privind dobanzile la termen in lei nu este atat de relevanta cand avem un raport intre depozite si credite supraunitar, bancile fiind sufocate de bani in prezent.

30 Iunie 2021 | Economisire-Creditare

Raiffeisen BpL devine Aedificium Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a schimbat denumirea in Aedificium Banca pentru Locuinte, dupa ce Raiffeisen Bank a devenit actionarul principal.

24 Octombrie 2019 | Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata.

11 Iulie 2018 | Economisire-Creditare

Sistemul Bauspar, deblocat pentru noi clienti! Ce se intampla cu cei vechi?

Bancile de locuinte din Romania vor putea relua, in curand, atragerea de noi clienti, dupa o pauza de circa doi ani si jumatate. Noua lege privind sistemul de economisire creditare (Bauspar) a fost aprobata de Parlament pe 13 iunie. Principala modificare este ca beneficiarii primei de stat trebuie sa demonstreze utilizarea banilor in scop locativ.

29 Iunie 2018 | Economisire-Creditare

Mai multe articole

GHIDURI


Sistemul de economisire-creditare

Contractele de economisire-creditare permit finantarea tuturor lucrarilor care au ca destinatie finala spatiul locativ. Acest sistem sustine eforturile populatiei in ceea ce priveste imbunatatirea conditiilor de locuit iar statul sprijina acordand anual celor ce economisesc o suma de bani, denumita prima de stat. Etapa de economisire, prima de stat

Credit anticipat

Daca vrei sa iti renovezi apartamentul sau sa incepi imediat constructia unei case si nu poti astepta o perioada lunga ca sa economisesti bani, dar nici nu vrei sa renunti la avantajele contractelor de economisire-creditare, solutia este un credit anticipat. Cum se obtine creditul anticipat, ce avantaje are si cum se ramburseaza in Ghidul complet C

Inapoi sus