Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Clientii BCR Locuinte au economisit 260 milioane lei in 2010

Autor: Conso |

Publicat in: Economisire-Creditare

 

Clientii BCR Locuinte au depus in 2010 peste 260 milioane lei, mai mult decat in toti ceilalti ani de la infiintarea bancii. La finele anului, economiile acestora au depasit 480 milioane lei.

Numarul persoanelor care economisesc pentru domeniul locativ la BCR Banca pentru Locuinte a crescut cu 40% in 2010, ajungand la 190.000 de clienti. Valoarea totala a contractelor detinute de acestia depaseste 5,6 miliarde lei.

”Romanii sunt din ce in ce mai gospodari, iar interesul crescut pentru economisire-creditare s-a reflectat in rezultatele financiare pozitive ale bancii noastre, care, a incheiat anul 2010 pe profit, in pofida conditiilor economice actuale”, a declarat Alexandru Ciobanu, presedinte BCR Banca pentru Locuinte.

BCR Banca pentru Locuinte acorda finantare pentru investitii in domeniul locativ, precum: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinanţarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Alte articole din Economisire-Creditare

Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata. Citeste mai mult

Clarificari importante pentru sistemul de economisire-creditare

Sistemul de economisire-creditare pentru domeniul locativ se apropie de iesirea din impas. Comisia de specialitate din Camera Deputatilor a adoptat cateva amendamente esentiale in acest sens. Printre ele se numara si faptul ca cei care retrag economiile dupa 5 ani nu trebuie sa justifice utilizarea lor in scop locativ pentru a primi prima de stat. Citeste mai mult

Facebook