RBS ofera depozite cu dobanda ce creste progresiv timp de 12 saptamani

RBS a lansat un depozit  cu dobanda ce creste progresiv timp de 12 saptamani. Randamentul mediu incasat de clienti este de 7,25% la lei, respectiv 3,45% la euro.

In cazul economiilor in lei, rata dobanzii creste de la un minim de 1% aferent primei saptamani a depozitului si poate ajunge la un maxim de 12% in ultima saptamana. Pe de alta parte, in cazul depunerilor in euro, rata dobanzii porneste de la 0,7% si ajunge la un maxim de 6,2%.


In cazul retragerii banilor inainte de acest termen, dobanda acumulata nu se pierde, exceptie facand sumele retrase in primele sase zile ale depozitului.

”Economiile iti ofera siguranta de a actiona in situatii neprevazute si libertatea de a-ti schimba planurile in orice moment”, a declarat Marijana Vasilescu, director Comunicare si Marketing in cadrul RBS.

Banca nu percepe niciun comision de deschidere si administrare. Suma minima necesara la constituire este de 1.500 lei, respectiv 500 euro. Clientii care isi retrag banii de la casierie in ziua de maturitate a depozitului beneficiaza de un comision de retragere de 0%.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare
Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare

Cresterea inflatiei din ultima vreme si estimarile pesimiste ale BNR pentru finalul anului nu au determinat, cel putin deocamdata, o majorare a dobanzilor la termen, bancile avand suficient spatiu de manevra pentru intarzierea acestui pas.

31 Mai 2021 | Depozite

Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat
Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat

Pe 19 martie s-a inchis o noua oferta Fidelis pentru titluri de stat listate la bursa, iar subscrierile au fost aproape la jumatatea celor consemnate in decembrie 2020.

24 Martie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus