RBS ofera depozite cu dobanda ce creste progresiv timp de 12 saptamani

RBS a lansat un depozit  cu dobanda ce creste progresiv timp de 12 saptamani. Randamentul mediu incasat de clienti este de 7,25% la lei, respectiv 3,45% la euro.

In cazul economiilor in lei, rata dobanzii creste de la un minim de 1% aferent primei saptamani a depozitului si poate ajunge la un maxim de 12% in ultima saptamana. Pe de alta parte, in cazul depunerilor in euro, rata dobanzii porneste de la 0,7% si ajunge la un maxim de 6,2%.


In cazul retragerii banilor inainte de acest termen, dobanda acumulata nu se pierde, exceptie facand sumele retrase in primele sase zile ale depozitului.

”Economiile iti ofera siguranta de a actiona in situatii neprevazute si libertatea de a-ti schimba planurile in orice moment”, a declarat Marijana Vasilescu, director Comunicare si Marketing in cadrul RBS.

Banca nu percepe niciun comision de deschidere si administrare. Suma minima necesara la constituire este de 1.500 lei, respectiv 500 euro. Clientii care isi retrag banii de la casierie in ziua de maturitate a depozitului beneficiaza de un comision de retragere de 0%.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt
Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt

Cont curent, depozit la termen sau cont de economii? Diferentierea strategiei de plasare a resurselor disponibile se va face in functie de obiectivele setate de titular (cu sau fara scadenta), dar si de dobanzile oferite de banci.

27 Octombrie 2020 | Depozite

Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari
Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari

Copiii au intrat în sfera de interes a bancilor cand s-a observat ca parintii pot fi determinati sa economisiseasca mai mult daca o fac pentru odraslele lor, iar cei mici sunt familiarizati cu produsele bancare pe care le-ar putea folosi mai tarziu, precum cardurile si depozitele.

13 Iulie 2020 | Depozite

Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat
Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat

Lansarea unor noi emisiuni de certificate de trezorerie pentru populatie dupa o pauza de 6 luni ofera ocazia de a reface comparatia cu depozitele la termen, dupa noi campanii din partea bancilor si o reducere a randamentelor din partea statului.

7 Iulie 2020 | Depozite

Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online
Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online

Unele banci incurajeaza constituirea depozitelor online cu un supliment de dobanda care poate fi, in unele situatii si in anumite conditii, semnificativ peste dobanda oferita uzual la ghiseu.

3 Iunie 2020 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus