Millennium tenteaza clientii cu venituri ridicate cu un depozit cu fonduri mutuale

Millennium Bank ofera clientilor cu venituri mari un produs hibrid, care presupune plasarea a 50% din suma disponibila intr-un depozit in euro, iar diferenta in fonduri internationale de investitii.

Jumatate din suma investita prin intermediul pachetului va fi depusa intr-un depozit in euro la 3 luni cu o dobanda fixa de 6% , iar restul de 50% din suma va fi plasata in pana la sapte fonduri diferite ING Investment Management in euro, domiciliate in Luxemburg.


Pachetul permite clientilor sa-si retraga banii din fond in orice moment, fara comision de penalizare, iar suma minima pentru investitie este de 4.000 de euro.

”Noul pachet se adreseaza clientilor cu venituri mari, interesati de solutii diversificate de investitii in euro, care combina siguranta unui depozit la termen cu castigurile potentiale ale fondurilor de investitii”, a declarat Eliza Erhan, director la Departamentul Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Linia de business se adreseaza clientilor care au economii de cel putin 20.000 de euro sau venituri lunare de minimum 1.400 de euro.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare
Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare

Cresterea inflatiei din ultima vreme si estimarile pesimiste ale BNR pentru finalul anului nu au determinat, cel putin deocamdata, o majorare a dobanzilor la termen, bancile avand suficient spatiu de manevra pentru intarzierea acestui pas.

31 Mai 2021 | Depozite

Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat
Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat

Pe 19 martie s-a inchis o noua oferta Fidelis pentru titluri de stat listate la bursa, iar subscrierile au fost aproape la jumatatea celor consemnate in decembrie 2020.

24 Martie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus