Millennium tenteaza clientii cu venituri ridicate cu un depozit cu fonduri mutuale

Millennium Bank ofera clientilor cu venituri mari un produs hibrid, care presupune plasarea a 50% din suma disponibila intr-un depozit in euro, iar diferenta in fonduri internationale de investitii.

Jumatate din suma investita prin intermediul pachetului va fi depusa intr-un depozit in euro la 3 luni cu o dobanda fixa de 6% , iar restul de 50% din suma va fi plasata in pana la sapte fonduri diferite ING Investment Management in euro, domiciliate in Luxemburg.


Pachetul permite clientilor sa-si retraga banii din fond in orice moment, fara comision de penalizare, iar suma minima pentru investitie este de 4.000 de euro.

”Noul pachet se adreseaza clientilor cu venituri mari, interesati de solutii diversificate de investitii in euro, care combina siguranta unui depozit la termen cu castigurile potentiale ale fondurilor de investitii”, a declarat Eliza Erhan, director la Departamentul Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Linia de business se adreseaza clientilor care au economii de cel putin 20.000 de euro sau venituri lunare de minimum 1.400 de euro.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat
Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat

Pe 19 martie s-a inchis o noua oferta Fidelis pentru titluri de stat listate la bursa, iar subscrierile au fost aproape la jumatatea celor consemnate in decembrie 2020.

24 Martie 2021 | Depozite

Titlurile de stat isi pierd din atractivitate fata de depozite
Titlurile de stat isi pierd din atractivitate fata de depozite

Luna martie incepe in forta pe piata titlurilor de stat pentru populatie. Se lanseaza noi emisiuni, atat in cadrul programului Tezaur cat si pentru Fidelis, programul certificatelor de trezorerie listate la bursa.

2 Martie 2021 | Depozite

Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt
Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt

Cont curent, depozit la termen sau cont de economii? Diferentierea strategiei de plasare a resurselor disponibile se va face in functie de obiectivele setate de titular (cu sau fara scadenta), dar si de dobanzile oferite de banci.

27 Octombrie 2020 | Depozite

Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari
Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari

Copiii au intrat în sfera de interes a bancilor cand s-a observat ca parintii pot fi determinati sa economisiseasca mai mult daca o fac pentru odraslele lor, iar cei mici sunt familiarizati cu produsele bancare pe care le-ar putea folosi mai tarziu, precum cardurile si depozitele.

13 Iulie 2020 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus