Millennium tenteaza clientii cu venituri ridicate cu un depozit cu fonduri mutuale

Millennium Bank ofera clientilor cu venituri mari un produs hibrid, care presupune plasarea a 50% din suma disponibila intr-un depozit in euro, iar diferenta in fonduri internationale de investitii.

Jumatate din suma investita prin intermediul pachetului va fi depusa intr-un depozit in euro la 3 luni cu o dobanda fixa de 6% , iar restul de 50% din suma va fi plasata in pana la sapte fonduri diferite ING Investment Management in euro, domiciliate in Luxemburg.


Pachetul permite clientilor sa-si retraga banii din fond in orice moment, fara comision de penalizare, iar suma minima pentru investitie este de 4.000 de euro.

”Noul pachet se adreseaza clientilor cu venituri mari, interesati de solutii diversificate de investitii in euro, care combina siguranta unui depozit la termen cu castigurile potentiale ale fondurilor de investitii”, a declarat Eliza Erhan, director la Departamentul Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Linia de business se adreseaza clientilor care au economii de cel putin 20.000 de euro sau venituri lunare de minimum 1.400 de euro.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Deponentii vad luminita de la capatul tunelului
Deponentii vad luminita de la capatul tunelului

Dupa o lunga perioada in care dobanzile depozitelor au continuat sa scada, trendul s-a inversat, iar statul si bancile sunt pregatite sa isi recompenseze mai bine creditorii pe fondul inflatiei in crestere accelerata.

23 Noiembrie 2021 | Depozite

Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte
Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte

Daca ne raportam la depozitele nou constituite pe termen de maxim 6 luni, aprecierea euro de la inceputul anului a facut mai profitabile depozitele in moneda europeana in fata celor in lei.

28 Septembrie 2021 | Depozite

Mai are sens sa economisim in euro?
Mai are sens sa economisim in euro?

Dupa o lunga perioada de stabilitate a cursului de schimb si dobanzi apropiate de zero pentru depozitele la termen in valuta, nu multi si-ar mai pune aceasta intrebare. Totusi, lucrurile se pot schimba pe termen mediu.

26 August 2021 | Depozite

Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus