Milionarii americani nu le spun copiilor cat valoreaza averea lor

Milionarii din Statele Unite nu le spun copiilor ce avere urmeaza sa mosteneasca, deoarece se tem ca acestia nu vor mai acorda aceeasi atentie pentru dezvoltarea carierei profesionale.


Un sondaj realizat de compania de investitii US Trust in randul milionarilor a aratat ca 67% dintre respondenti nu le-au spus copiilor intreaga valoare a averii proprii, iar 15% nu le-au dezvaluit nimic despre averea familiei, potrivit Bloomberg.

In plus, 78% dintre respondenti considera ca mostenitorii nu vor fi suficienti de maturi pentru a administra averea decat dupa varsta de 30 ani, iar 45% sunt de parere ca varsta minima necesara trebuie sa fie 35 de ani.

Sondajul a inclus 457 de persoane cu o avere financiara mai mare de 3 milioane de dolari, varsta medie a respondentilor fiind 61 de ani.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte
Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte

Daca ne raportam la depozitele nou constituite pe termen de maxim 6 luni, aprecierea euro de la inceputul anului a facut mai profitabile depozitele in moneda europeana in fata celor in lei.

28 Septembrie 2021 | Depozite

Mai are sens sa economisim in euro?
Mai are sens sa economisim in euro?

Dupa o lunga perioada de stabilitate a cursului de schimb si dobanzi apropiate de zero pentru depozitele la termen in valuta, nu multi si-ar mai pune aceasta intrebare. Totusi, lucrurile se pot schimba pe termen mediu.

26 August 2021 | Depozite

Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus